gioiellaproducts gioiellaproducts

1,479 posts   16,943 followers   7,412 followings

Massage Gel ! FREE TOPUP !  ๐Ÿ’‘ Massage Gel - Cair Lemak ๐Ÿ‘ช Lega Sakit Sendi & Lenguh ๐Ÿ’†Ingat tak pada IbuAyah?! ๐Ÿ“ฒNow #GioiellaProducts . ๐Ÿ“ฒ+60134050585 /dm NAK FREE GIFT!? Klik

Feedback dari cik suami
.
Misi berjaya katanya!Yeay!
.
.
#MMGMassageGel
#GioiellaProducts
#BahagiaBersamaKami

Berminat? Klik link di Bio
https://linktr.ee/gioiellaproducts
339

Alhamdulillah angin keluar dari badan tak henti-henti
.
#MMGMassageGel
#GioiellaProducts
#BahagiaBersamaKami

Berminat? Klik link di Bio
https://linktr.ee/gioiellaproducts
340

Paling best si dia cakap tak melekit
Terus nak sebotol yang baru
.
#MMGMassageGel
#GioiellaProducts
#BahagiaBersamaKami

Berminat? Klik link di Bio
https://linktr.ee/gioiellaproducts
Testimoni ke 341

โœ… Kelebihan MMG ( Bahan)

a) 100% semulajadi (Natural ). Tiada bahan kimia berbahaya.
b) Membantu melegakan rasa tak selesa dan bukan ubat. Ia nya hanya pelega sementara

โœ… Kelebihan MMG ( Bahan)

a) 100% semulajadi (Natural ). Tiada bahan kimia berbahaya.
b) Membantu melegakan rasa tak selesa dan bukan ubat. Ia nya hanya pelega sementara

โœ… Kelebihan MMG ( Bahan)

a) 100% semulajadi (Natural ). Tiada bahan kimia berbahaya.
b) Membantu melegakan rasa tak selesa dan bukan ubat. Ia nya hanya pelega sementara

Testimoni dari team kami
.
MINYAK URUT MODEN MMG โœ… Latarbelakang
1. Mula diperkenal ogos 2016

2. Kilang di ALOR SETAR kedah

3. Founder Cik Lily Wahab. Boleh intai fb Lily Wahab II.

4. Kilang SARWAJANNAH SDN BHD

5. Pengedar MIRATH SW SDN BHD โš ๏ธ Info KKM

1. No daftar not170500724k

2. โ€ŽMMG berdaftar dan bukan diluluskan.

3. Kelulusan KKM hanya untuk produk berkaitan ubat, MMG bukan ubat.
4. Bagi tujuan iklan :

a) โ€ŽKKM membenarkan penggunaan perkataan membantu melegakan atau mengurangkan tak selesa badan
b) โ€ŽKKM melarang menggunakan perkataan menyembuhkan, melegakan, dan mengubati.โŒ โœ… Kelebihan MMG ( Bahan)

a) 100% semulajadi (Natural ). Tiada bahan kimia berbahaya.
b) Membantu melegakan rasa tak selesa dan bukan ubat. Ia nya hanya pelega sementara.

c) Hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

d) Bahan utama adalah minyak kayu putih, aloe vera, lavender dan menthol crystal.
Untuk tujuan marketing atau iklan secara online, bahan utama menthol crystal di larang untuk di public. Ia hanya sekadar pengetahuan asas untuk ejen dan dropship. ๐Ÿ”Harga

a) Harga jual rm 45 sm / rm 50
c) Semua pengedar hendaklah mematuhi penetapan harga hq

d) Di larang sama sekali menjual di bawah harga hq kecuali jika ada pekeliling harga dari hq. โŒ โœ… Kegunaan MMG

Sengugut, lenguh, sengal lutut, sakit kepala, migrain, batuk, resdung, selsema, sukar bernafas, gatal gatal, sakit gigi, dan melecur ringan. ๐Ÿšซ Pantang larang MMG

a) Tidak boleh di biarkan terdedah kepada cahaya dan suhu terlampau panas.
b) Rasa panas, berangin akan kurang dan keberkesanannya juga berkurangan.

c) Warna pink akan pudar dan bertukar warna. Ini kerana bahan asas nya adalah air.
Sebab tu lah MMG ni tak berminyak, cepat kering dan tekstur losyen.

Testimoni dari team kami
.
MINYAK URUT MODEN MMG โœ… Latarbelakang
1. Mula diperkenal ogos 2016

2. Kilang di ALOR SETAR kedah

3. Founder Cik Lily Wahab. Boleh intai fb Lily Wahab II.

4. Kilang SARWAJANNAH SDN BHD

5. Pengedar MIRATH SW SDN BHD โš ๏ธ Info KKM

1. No daftar not170500724k

2. โ€ŽMMG berdaftar dan bukan diluluskan.

3. Kelulusan KKM hanya untuk produk berkaitan ubat, MMG bukan ubat.
4. Bagi tujuan iklan :

a) โ€ŽKKM membenarkan penggunaan perkataan membantu melegakan atau mengurangkan tak selesa badan
b) โ€ŽKKM melarang menggunakan perkataan menyembuhkan, melegakan, dan mengubati.โŒ โœ… Kelebihan MMG ( Bahan)

a) 100% semulajadi (Natural ). Tiada bahan kimia berbahaya.
b) Membantu melegakan rasa tak selesa dan bukan ubat. Ia nya hanya pelega sementara.

c) Hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

d) Bahan utama adalah minyak kayu putih, aloe vera, lavender dan menthol crystal.
Untuk tujuan marketing atau iklan secara online, bahan utama menthol crystal di larang untuk di public. Ia hanya sekadar pengetahuan asas untuk ejen dan dropship. ๐Ÿ”Harga

a) Harga jual rm 45 sm / rm 50
c) Semua pengedar hendaklah mematuhi penetapan harga hq

d) Di larang sama sekali menjual di bawah harga hq kecuali jika ada pekeliling harga dari hq. โŒ โœ… Kegunaan MMG

Sengugut, lenguh, sengal lutut, sakit kepala, migrain, batuk, resdung, selsema, sukar bernafas, gatal gatal, sakit gigi, dan melecur ringan. ๐Ÿšซ Pantang larang MMG

a) Tidak boleh di biarkan terdedah kepada cahaya dan suhu terlampau panas.
b) Rasa panas, berangin akan kurang dan keberkesanannya juga berkurangan.

c) Warna pink akan pudar dan bertukar warna. Ini kerana bahan asas nya adalah air.
Sebab tu lah MMG ni tak berminyak, cepat kering dan tekstur losyen.

Testimoni dari team kami
.
MINYAK URUT MODEN MMG โœ… Latarbelakang
1. Mula diperkenal ogos 2016

2. Kilang di ALOR SETAR kedah

3. Founder Cik Lily Wahab. Boleh intai fb Lily Wahab II.

4. Kilang SARWAJANNAH SDN BHD

5. Pengedar MIRATH SW SDN BHD โš ๏ธ Info KKM

1. No daftar not170500724k

2. โ€ŽMMG berdaftar dan bukan diluluskan.

3. Kelulusan KKM hanya untuk produk berkaitan ubat, MMG bukan ubat.
4. Bagi tujuan iklan :

a) โ€ŽKKM membenarkan penggunaan perkataan membantu melegakan atau mengurangkan tak selesa badan
b) โ€ŽKKM melarang menggunakan perkataan menyembuhkan, melegakan, dan mengubati.โŒ โœ… Kelebihan MMG ( Bahan)

a) 100% semulajadi (Natural ). Tiada bahan kimia berbahaya.
b) Membantu melegakan rasa tak selesa dan bukan ubat. Ia nya hanya pelega sementara.

c) Hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

d) Bahan utama adalah minyak kayu putih, aloe vera, lavender dan menthol crystal.
Untuk tujuan marketing atau iklan secara online, bahan utama menthol crystal di larang untuk di public. Ia hanya sekadar pengetahuan asas untuk ejen dan dropship. ๐Ÿ”Harga

a) Harga jual rm 45 sm / rm 50
c) Semua pengedar hendaklah mematuhi penetapan harga hq

d) Di larang sama sekali menjual di bawah harga hq kecuali jika ada pekeliling harga dari hq. โŒ โœ… Kegunaan MMG

Sengugut, lenguh, sengal lutut, sakit kepala, migrain, batuk, resdung, selsema, sukar bernafas, gatal gatal, sakit gigi, dan melecur ringan. ๐Ÿšซ Pantang larang MMG

a) Tidak boleh di biarkan terdedah kepada cahaya dan suhu terlampau panas.
b) Rasa panas, berangin akan kurang dan keberkesanannya juga berkurangan.

c) Warna pink akan pudar dan bertukar warna. Ini kerana bahan asas nya adalah air.
Sebab tu lah MMG ni tak berminyak, cepat kering dan tekstur losyen.

Testimoni dari team kami
.
MINYAK URUT MODEN MMG โœ… Latarbelakang
1. Mula diperkenal ogos 2016

2. Kilang di ALOR SETAR kedah

3. Founder Cik Lily Wahab. Boleh intai fb Lily Wahab II.

4. Kilang SARWAJANNAH SDN BHD

5. Pengedar MIRATH SW SDN BHD โš ๏ธ Info KKM

1. No daftar not170500724k

2. โ€ŽMMG berdaftar dan bukan diluluskan.

3. Kelulusan KKM hanya untuk produk berkaitan ubat, MMG bukan ubat.
4. Bagi tujuan iklan :

a) โ€ŽKKM membenarkan penggunaan perkataan membantu melegakan atau mengurangkan tak selesa badan
b) โ€ŽKKM melarang menggunakan perkataan menyembuhkan, melegakan, dan mengubati.โŒ โœ… Kelebihan MMG ( Bahan)

a) 100% semulajadi (Natural ). Tiada bahan kimia berbahaya.
b) Membantu melegakan rasa tak selesa dan bukan ubat. Ia nya hanya pelega sementara.

c) Hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

d) Bahan utama adalah minyak kayu putih, aloe vera, lavender dan menthol crystal.
Untuk tujuan marketing atau iklan secara online, bahan utama menthol crystal di larang untuk di public. Ia hanya sekadar pengetahuan asas untuk ejen dan dropship. ๐Ÿ”Harga

a) Harga jual rm 45 sm / rm 50
c) Semua pengedar hendaklah mematuhi penetapan harga hq

d) Di larang sama sekali menjual di bawah harga hq kecuali jika ada pekeliling harga dari hq. โŒ โœ… Kegunaan MMG

Sengugut, lenguh, sengal lutut, sakit kepala, migrain, batuk, resdung, selsema, sukar bernafas, gatal gatal, sakit gigi, dan melecur ringan. ๐Ÿšซ Pantang larang MMG

a) Tidak boleh di biarkan terdedah kepada cahaya dan suhu terlampau panas.
b) Rasa panas, berangin akan kurang dan keberkesanannya juga berkurangan.

c) Warna pink akan pudar dan bertukar warna. Ini kerana bahan asas nya adalah air.
Sebab tu lah MMG ni tak berminyak, cepat kering dan tekstur losyen.

Layan Mee Udang Sungai Dua
.
Amacam, besar tak udang ni? .
.
#MMGMassageGel
#GioiellaProducts
#BahagiaBersamaKami

Berminat? Klik link di Bio
https://linktr.ee/gioiellaproducts

Asal lenguh je letak Massage Gel ini, senang yang amat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
#MMGMassageGel
#GioiellaProducts
#BahagiaBersamaKami

Berminat? Klik link di Bio
https://linktr.ee/gioiellaproducts
Testimoni ke 346

Most Popular Instagram Hashtags