[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

giltvedt giltvedt

323 posts   446 followers   401 followings

Stian A. Giltvedt   Frilans film- & fotograf, digital/grafisk designer og kreatør. Digger mat, trening, reise, konsert og galskap. Superhelt hos @supervisuell

http://rgb.giltvedt.net/

Avslutter helga med etterlengtet løksuppe som jeg ikke har spist på lenge! Sabla god løksuppe og @annemamel digger det så godt at det ble godkjent. Selv om hun var skeptisk til løksuppe.

Fra fjellturen i sommer like før vi kom oss opp på toppen av Besseggen. Skudd med #ilfordfilm delta 400. Fotografert av @eirirs.

It's a while ago I edited some photography. Latest photo of my cousin from last autumn trip with my whole family. #stunning #blackandwhitephotography

Da har vi vært innom en liten tur til Galdhøpiggen, det var litt av en slit, men det ble fin tur! Stort sett fin vær med litt skyer, men blåste til tider en del, snødde og tett tåke på toppen.

Slått opp teltet på Juvasshytta og er klar til oppmøte i morgen tidlig til Galdhøpiggen!

Deilig dagstur i Bergamo. Mye god mat som jeg vil ta med hjem!

Generalprøve med flerkameraproduksjon med opptak til @teatermanu sin forestilling. Som tegnspråk konsulent for mikser og fotografer. Morro! #sagfotovideo

Ble som en liten unge i lekebutikken når jeg besøkte og gikk inn i #blackmagicdesign bilen. #lategram #sagfotovideo

Vi i @supervisuell dokumenter litt bak teaterscenen i dag hos @teatermanu.

Artig #installasjon #kunst med fine #mønster på Majorstuen. / Nice #installation #art with neat #pattern at Majorstuen, Oslo, Norway.

Digg med krabbepostei som pappa lagde igår og ble levert på døren av mamma, @parsell_56. Takk! Dette skal bli godt til frokost.

Tusen takk til @barbershop.no for topp service! Meldte fra om en ødelagt barberingshøvel, fikk tilsendt splitter ny høvel + mye annet jeg ikke forventet meg i pakken med høvel i midten!

Most Popular Instagram Hashtags