gffdam gffdam

304 posts   291 followers   99 followings

Göteborgs FF Damlag  🔵Division 2 Västra Götaland 🔵Division 3 Göteborg 🔴Facebook: Göteborgs FF Dam 🔴Twitter: @gffdam

Bortamatch i regn mot Utbynäs i division 2. Start 14.15. Följ GFFdam på Twitter.

Vinst med 5 - 0 mot Öckerö. En fantastisk match på alla sätt!

Hemmapremiär i division 2 tisdag 23 april klockan 19:45 på Majvallen.
Välkomna!
Ps. Har ni inte möjlighet att se matchen på plats så följ oss på Twitter istället! @GFFdam.

Seger i premiären i division 2! Efter mål i sista ordinarie matchminut vann vi rättvist med 1 - 0 mot Tollereds IF / Floda. Målskytt var Nathalie, längst till höger på bilden.

Seriepremiär i division 2. Bortamatch mot Floda klockan 14. Följ oss på twitter!

Dags för sista träningsmatchen för division 2-laget innan seriestarten nästa helg. Vi möter hisingsbacka.

Uppladdning inför dagens träningsmatch borta mot Orust FC som spelar i division 1 i år. Följ dagens match på Twitter, GFFdam! Start 13.45.

Provträna med Göteborgs FF!
Är du ny i Göteborg, kanske har du haft ett uppehåll eller bara vill testa ett nytt lag? Då är du välkommen till Göteborgs FF! 
Vi behöver förstärka vår spelartrupp med ytterligare ett par spelare. Därför söker vi nu dig som har spelat fotboll många år.
Är du den vi söker? Hör av dig i så fall till Stig Wejstål med namn, mobilnummer och tidigare förening så tar vi hand om dig på bästa sätt.
Stig Wejstål
stig.wejstal@gmail.com
mobil 0706 37 31 05

Bästa träningslägret ever!
Från säker källa kan meddelas att helgens träningsläger med sina 25 spelare troligen var det bästa någonsin med GFF. I alla fall om man ska tro på en av lagets verkliga veteraner. Och det gör vi så gärna!
Den gångna helgen har GFF:s damlag varit på träningsläger i dagarna tre i Kristinehamn. Ett träningsläger där laget hade en stor inomhushall till förfogande. Allt för att slippa kopiera förra årets svinkalla träningsläger utomhus nere i Skåne.
Förutom träning bjöds det även på samarbetsövningar, teori och tävlingar. Även lite tid bara för att slappa tycks också ha smugit sig in. I alla fall att döma av de bilder som sluppit ut från lägret.

Strax match på Härlanda Park. Träningsmatch mot Tölö. Idag gäller Rocka Socka!
Följ matchen på Twitter!

Seger mot hisingsbacka efter mål i sista minuten av Elin . Nu spelar vi semifinal i DM mot ytterby kl 16.30 på Heden. Välkomna!

DM fortsätter idag. Efter vår vinst igår mot Eriksberg möter vi Hisingsbacka i kvartsfinal. Välkomna till Heden kl 10.30!

Most Popular Instagram Hashtags