geniusmatematik geniusmatematik

30 posts   925 followers   2,328 followings

KELAS MATEMATIK|KBAT|TERAPI  ✳️ Terapi & Pemulihan ✳️ Formula Mudah ✳️ KBAT ✳️ 1 Guru : 4 Pelajar ✳️ Permainan IQ Whatsapps : 0136463047 SSM: E QLAS Ent (001654319-T)

Video Kelas Terapi Matematik Minda Maths. Selamat Menonton!

DAH LAH SUSAH, NYAMPAH PULA.

TIDAK dengan Modul Smart Terapi Minda Maths!

Modul berwarna menarik minat pelajar untuk buat latihan. Malah pelajar kami jika tidak dikawal, mahu dihabisnya seluruh modul dalam 1 sesi 😀

Tak percaya? Daftar la...

Memang susah mencari kelas dalam kumpulan kecil. Ini kelebihan Terapi Matematik Minda Maths.

Kumpulan kecil memberi Guru dan pelajar peluang 'bonding'. Kesannya Guru dapat mengenalpasti kekuatan dan kelemahan pelajar.

Pelajar pula terasa diberi perhatian dan sudah tentu dalam kumpulan kecil mereka lebih selesa dan berani bertanya soalan kepada Guru.

MAIN DALAM KELAS?

Biar Betul! Ya salah satu teknik terapi Minda Maths ialah merangsang minda pelajar dengan IQ games yang terpilih. Ia akan mencabar kesabaran, fokus serta keupayaan pelajar menyelesaikan masalah dari satu tahap ke satu tahap yang lebih mencabar!

Sudah tentu ini adalah satu kelainan yang hanya terdapat di pusat bimbingan dan pengayaan Terapi Minda Maths!
Apa lagi. jOM daftar. Jangan tunggu anak dah 'give up' dengan Matematik baru nak cari penawarnya.

Math Smart With Minda Maths!

DOMINAN OTAK KIRI ATAU KANAN?

Anak anda Dominan otak kanan ke kiri?

Cara penyampaian dan penerimaan dominan otak kanan dan kiri berbeza.

Hanya di Minda Maths kaedah ini digunakan bagi memudahkan Guru menarik minat pelajar mempelajari, memahami dan mengingati Matematik.

Tunggu apa lagi? Jom! MATH SMART WITH MINDA MATHS!

#tuisyen
#tuisyendirumah
#matematik
#bengkelmatematik
#bukulatihanmatematik
#anakbijak
#anakpintar
#srktamanmelawati
#srktamanmelawati2
#srktamanpermata
#melawatimall
#kelasbahasainggeris
#kementerianpendidikan
#formulamudah
#kbat
#personalcoaching
#bijakmatematik
#abacus
#kitajuara
#gurumatematik
#mainanIQ
#kemmatematik
#matematikmudah
#soalankbat
#nombor
#bukukanakkanak
#alatgeomatri
#kedaibuku
#alattulis
#cikgu

Formula mudah, logik dan menyeronokkan yang terdapat pada Modul Minda Maths akan membantu pelajar meneroka pelbagai cara untuk mendapat jawapan bagi menyelesaikan soalan.
Konsep ini juga amat bersesuaian dengan silibus KBAT yang telah diperkenalkan di sekolah.

MENGAPA MINDA MATHS?

1 Guru : 4 Pelajar

Ingin soalan anda berjawab? Inginkan perhatian Guru? Ingin teroka pelbagai cara menyelesaikan soalan Matematik?
Ingin belajar Matematik dengan cara logik, mudah dan seronok? Math Smart?

Daftar sekarang!!! Jangan tunggu keputusan keluar corot baru nak dapatkan bantuan!

#tuisyen
#tuisyendirumah
#matematik
#bengkelmatematik
#bukulatihanmatematik
#anakbijak
#anakpintar
#srktamanmelawati
#srktamanmelawati2
#srktamanpermata
#melawatimall
#kelasbahasainggeris
#kementerianpendidikan
#formulamudah
#kbat
#personalcoaching
#bijakmatematik
#abacus
#kitajuara
#gurumatematik
#mainanIQ
#kemmatematik
#matematikmudah
#soalankbat
#nombor
#bukukanakkanak
#alatgeomatri
#kedaibuku
#alattulis
#cikgu

Good morning!
Creative English with Master Faiz
Read, Write, Speak correct and fluent English
Enroll now to enjoy great discounts.

Jangan pening, dongibab!
Tekan je no. tu dan anda boleh tanya sepuasnya dengan Guru di Minda Maths kerana 1 Guru untuk 4 orang pelajar.

Tanya sampai puas!

Kenangan meraikan student 1st batch Minda Maths. Dah besar panjang semua ❤️

Most Popular Instagram Hashtags