gelanggembira_byclaytah gelanggembira_byclaytah

156 posts   12,776 followers   6,323 followings

💐BRACELET💐GELANG💐PARTYDOORGIFT  🔴THE FIRST IN MALAYSIA, BRACELET PARTY THEME 🔴📛FOR BIG NUMBER OF ORDER ALLOW 10 WORKING DAYS TO GET DONE 🔴WHATSAPP 👇👇👇

@Regranned from @cobiohhcobi - .
Let your dreams be bigger than ur fears & your action louder than your words .. 😉
Im wearing accessories by @gelanggembira_byclaytah
@made_by_chacha
Shirt by @adelaisyah_
Jeans by
@strawbabycollections .
Photo taken by @propicturehouse
#cobiohhcobi
#gelanggembira_byclaytah - #regrann .
#terapiinstagram
#ajimaura
#bracelet
#gelang
#gelanggembira
#gelangmanik
#artiscilik
#talent
#pelakunmalaysia

@Regrann from @ajimaura - BAGAIMANA BISNES ANDA?
Tonjolkan instagram anda, agar ramai yang melihat. 9/1/2016 saya daftar instagram pertama saya , kini saya Ada banyak Akaun instagram Yang punyai puluhan ribu followers
.
Instagram semakin baik untuk kita Berniaga.Ambil peluang CEPAT untuk bina JENAMA anda melalui medium ini.

Atas Permintaan Ramai
Saya setuju untuk buat secara online seminar saya SAKA 4.0 melalui telegram.
_
PENGAMBILAN BATCH 4
Ebook + VIDEO + PHOTO + VOICE NOTED
Ebook ni dalam telegram📱
Ada channel nota📖 ,Video 📹
Audio 🎧 Gambar 📷Dan text✍

TERAPI INSTAGRAM ONLINE
Tajuk PENTING
1-sesi terapi mengenai adab, etika serta do & dont
2-mengapa manual bukan auto
3-meningkatkan nilai serta jenama instagram anda
4-teknik marketing ➡️ TOP ➡️ TOP ➡️ TOP
➡️ manipulasi 3 golongan.
➡️ 5 love bites
➡ Create Awareness
➡ Teknik SALES EMOSI vs LOGIK

BONUS
TEKNIK SAKA 4.0 +5 akaun instagram +SISTEM DATABASE
+Teknik Story
+Team Support Power
+ Keselamatan
RM99
Bayaran boleh dibuat ke

Maybank
No. Akaun: 101058203711
Nama: Siti Natasha bt Mohd Yatim

Whatsapp atau telegram bukti bayaran ke @infokelas 01118670859
.
Untuk ilmu PERCUMA Di Instagram
@ajimaura personal
@dukunsaka belajar instagram advance
@Sifucilik belajar instagram basic
@Akademi.insta Group Support Khas
.
#seminar #nurraysabeauty #akaksado #bisneswomen #surirumah #wanita #lifestyle #azizanosman #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #produkkecantikan #muslimah #anggun #lokalah #lokalbrand #produkmuslim #mesrawudhuk #ebook #shaklee #mesrasolat #terapiinstagram #kitasamahero #dropshipwanted #halal #kosmetikhalal #ajimaura #lotsoflove #belajarinstagram

Thank u for choosing #gelanggembira😍
Semoga byk lagi scene with our #gelanggembira yer😁
.
.
@
Regrann from @cobiohhcobi - Today dapat masuk set balik .. selepas berehat panjang kena chicken pox 🐔 .. Gembira sangat rasanya lebih-lebih lagi bila pakai gelang dari @gelanggembira_byclaytah
@gelanggembira_byclaytah
@gelanggembira_byclaytah 😃😃😃 #cobiohhcobi
#villaghazara
#dramasangat
#tv3
#dramaqueen
#chickenpox🐔
#childactress
#nexttopmodel
#gelanggembira
#kidsgelanggembira_byclaytah - #regrann .
#ajimaura
#terapiinstagram

Salam ramadan semua!!
Dah hari ke 10 baru ciklin nak wish hehe
Cik lin baru bersiaran di bulan puasa ni sebab sibuk katanya 😅
.
Harap semua tenang menjalani ibadah puasa ok.
Semoga ibadah kita tahun ni lebih baik
dari sebelumnya
InshaAllah.
.
Thank u for choosing #gelanggembira_byclaytah
.
#gelanggembiracustomerfeedback
#gelangmanikmurah
#gelangpartybertema
#gelangmanik
#gelangmurah
#kitagunani
#terapiinstagram
#handmade
#madetoorder
#limitededition
#mumpreneur
#sahm
#bracelet
#braceletmalaysia
#braceletmanik
#birthdaydoorgiftmalaysia
#birthdaydoorgift
#doorgiftmurah
#puchong
#kl
#selangor

@Regrann from @mukries28 - TERBUKTI ,LUAR BIASA.
himpunan herba2 hutan semulajadi.

Anda perlukan Rockherbs jika:
1.kena makan pil/supplement segenggam..
2.makan pantang2, itu tak boleh,ini tak boleh.Berbuka dgn biskut tawar je.
3.doc dah ckp kena potong kaki,bedah utk sembuh.
4. Hati tak senang, stress risau psl dah ada simptom2 penyakit kronik.
5. Doc cakap semua kt badan u naik, darah,gula...dll.
6. Senggugut dah lama..dah mnum2 mcm2 produk.. cenggitu gak.

Banyak lg la.. .
.
Beribu org dah Rockherbs bantu .
harga xde la smpai rm3-5ratus.
Korang nak tnggu smpai bila?.
.
Dm for price
WS 0123198152
.
.
#terapiinstagram
#kitagunani
#herbapower
#herbajaib
#rockherbs
#ubatpower
#kencingmanis
#batukarang
#sengugut
#supplement
#viral
#penyakit
#gout

Morning!!
Another happy customer💕
.
Terima kasih for choosing #gelanggembira .
.
#ukhwahti
#terapiinstagram

BEAUTY & THE BEAST THEME
.
Terima kasih for the order.
Bracelet party dengan tema Beauty & The Beast siap lengkap dengan nama done untuk di jadikan hadiah kepada kawan2 anak tersayang.
.
Pasti mereka happy😃.
Ciklin pun happy
.
.
#bracelet
#braceletmalaysia
#braceletparty
#partybracelet
#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftmalaysia
#gelangmanikmurah
#gelangpartybertema
#hadiahharijadi
#birthdaydoorgiftmalaysia
#birthdaydoorgift
#ukhwahti
#terapiinstagram

@Regrann from @hafizuddin_bin_othman - NAK X BUATKAN PRODUK ANDA TERKENAL 1 MALAYSIA? SERAHKAN SAJA PADA TEAM EXPERT KAMI..KAMI 'VIRAL'KAN SEKELIP MATA!
.
.
.
Seriusss ke ni??!! 👀👀
Sapa yg xnak weyy!!
.
.
Dh penat buat mrketing ..gi class sana sini..dh guna mcm2 teknik kt fb & ig...pon xjadi apa! Krik krik je. Duit melebur xpyh ckp la!!
.
.
Produk makin bertimbun kt bwh katil. Sedara dtg rumah asyik kutuk je nmpk produk kita xlaku belambak2 kt tepi tangga....siap tersepak lagi. Aaarrrggghh!! Tolong la bantu MASALAH BESAR aku ni!!Xtahan dahhh!!
.
.
Dah xpyh pening2 kpla lg..tahu la kami yg PAKAR ni nk 'HIT'kan produk anda.Knp anda perlukan kami? Apa yg kami boleh bantu anda? Ini sebabnya:
.
✅Video anda akn ditonton lebih 100 RIBU VIEWERS
✅ Produk anda akan diVIRALkan oleh nama2 hebat seperti KAKI SHARE,DBI TV dan byk lg..yg mmg dh tbukti mnviralkan beratus2 video viral
✅ Pelanggan anda di media sosial akan lebih TARGETTED
✅ Produk anda akan diLETOPkann pada KOS YG RENDAH & plg pntg dpt beri KESAN YG SGT2 BERKESAN
.
.
Anda nk terus terhantuk kpla lgi buat marketing xjadi2?
Cukup2lah...smpai bila nk mmbazir duit & masa? Xpenat ke?? Org lain dh buat sales berjuta2..anda pulak masih mngira stok2 yg dh berhabuk dimakan anai2..
.
.
Dh betul2 serius nk VIRALkan produk anda? Dah betul2 bersedia dr segi fizikal & metal nk buatkan produk anda jadi HURU HARA? Dah ready nk kasi produk anda jadi BUAH MULUT & MENGGEGAUKAN SELURUH PELUSUK MALAYSIA?
.
.
Jom dptkan pakej yg menarik & tawaran yg SPECIAL XMASUK AKAL khas utk anda yg dtg ke OPEN DAY kami. Ye...yg dtg ke OPEN DAY kami SAHAJA!!
.
===
OPEN DAY
===
Date: 20 Mei 2017 (sabtu)
Time: 9.00 pagi - 1.00 tgh hari
Venue: Block C-08-01
Dataran Palma
Jalan Selaman 1
Jalan Ampang
68000 Ampang
.
.
TAG & SHARE pada kenalan2 bisnes anda yg nakkan perubahan. Lambat bertindak, lambatlah anda maju!

Hanya 30 usahawan TERAWAL shj yg akan dpt harga PROMOSI! FIRST COME FIRST SERVE!
.
.
Sapa lambat dia rugi...BOOK SEKARANG!
.
Whatsapp >>> 010 508 1990
Whatsapp >>> 010 508 1990
Whatsapp >>> 010 508 1990
.
.
#ukhwahti
#terapiinstagram
#viral
#videoviral
#ranikulop
#marketing
#openday
#openday2017

Morning !!!
.
Thank u dik
Ciklin kalau dapat customer2 happy mcm ni,rasa tak jejak kaki hehe
.
Alhamdulillah
Janji uols heppi ciklin puashati
Kenapa korang kene pilih gelanggembira ni,sebab UTAMA dia handmade for u & sebab ke dua tiap satu memang tak kan sama dengan yang lagi satu.So every pcs korang dapat is LIMITED edt gittew
.
Best tak hehe
.
Kalau siapa2 mencari apa nak bagi untuk doorgift korang,meh jadikan gelang sebagai idea yang menarik untuk dibagi.
.
Whatsapp ciklin k
Click link wasap di BIO🔝🔝
.
#gelanggembiracustomerfeedback
#gelangmanikmurah
#gelangpartybertema
#gelangmanik
#gelangmurah
#ukhwahti
#terapiinstagram
#handmade
#madetoorder
#limitededition
#mumpreneur
#sahm
#bracelet
#braceletmalaysia
#braceletmanik
#birthdaydoorgiftmalaysia
#birthdaydoorgift
#doorgiftmurah
#puchong
#kl
#selangor

Selamat Pagi semua!!!
.
Lama ciklin tak bersiaran
Lately ni macam sibuk plak
Ada je benda lain nak dibuat😄
.
Sweet je adik ni
Order gelang untuk di bagi kepada bridesmaid dia nanti.
Sure bridesmaid tersenyum lebar,aishh makin suweet laa semua nanti 😉
.
Thank u for choosing gelanggembira untuk hari bahagia💕
.
.
Nak jugak mcm adik manis ni
Meh whatsapp ciklin .
Click link 🔝🔝 di bio
.
#gelanggembira_byclaytah
#gelangpartybertema
#gelangmanikmurah
#gelangmanik
#ukhwahti
#terapiinstagram
#dulanggirls
#bridesmaid
#weddinggift
#bridesmaidgift
#hadiah
#puchong
#selangor
#kl
#bazaarpaknil
#handmade
#madetoorder
#mumpreneur

Most Popular Instagram Hashtags