gasellit gasellit

835 posts   22,442 followers   383 followings

G-Mob Official  @hatamiikka @thubehefner @musajusa & päkä keikkamyynti: all day agency // booking@allday.fi

tänää lähti tiistai aika vauhdikkaasti käyntiin! saatiin kolme emma-ehdokkuutta! me ollaan ehdolla vuoden yhtyeeks ja vuoden hiphopiks. lisäks jano on ehdolla vuoden albumiksi!! myös festarikesä alko näyttää aika messevältä. ens kesänä gasellit ainakin flowssa, provinssissa ja blockfesteillä! oispa kesä.

tänään ollaan ns. jännän äärellä. 😅 @jennipoikelus pyysi meitä mukaan gynekologille ja lopputulos on nähtävissä illan FOMO livessä. #verynice

pirteenä uuteen viikkoon!
#maanantai

jano-kiertueella on ollu tähän mennessä ihan törkeen kivaa! kiitos siitä teille, jotka ootte tulleet keikoille juhlimaan! viel pari viikkoa jäljellä. tällä viikolla viitasaari ja oulu. lets go!
#jano
kuvat: @juliuskonttinen

enkeleitä ensilumeen.
#lumi
kuva: @juliuskonttinen

sunnuntai.
#päkä #luilla

näsinneula high!
kuva: @juliuskonttinen

moi! me tehtiin pesson kanssa sun kaa -niminen biisi ja se löytyy nyt spotifysta! niin kuin pesson uus levy kokonaisuudessaan. käy kokeilemassa!

moi! mä oon gasellit! 📷: @vimugraphy

moikka! päätettiin pitää vielä yhdet jano-levyjulkkarit. tällä kertaa ikärajattomat sellaiset. tapaninpäivänä 26.12. bailataan yhdellä meidän lempiklubeista eli kuudennella linjalla!
tervetuloa kaikenikäiset kaverimme! lisätiedot tapahtumasta meidän facebook-sivuilta.
#jano

saatiin just tieto korvanappiin: jano on ylittänyt kultalevyrajan! kiitos kaikille, jotka on kuunnelleet tai ostaneet meiän levyn. kippis! 🍻 #verynice #gasellit #jano

Most Popular Instagram Hashtags