gasellit gasellit

797 posts   20,417 followers   368 followings

G-Mob Official  @hatamiikka @thubehefner @musajusa & päkä keikkamyynti: all day agency // booking@allday.fi

mitä me malagas? 🤔 #mitämämalagas #verynice

täyty tulla tarkistaa, että onko tää malaga mistään kotoisin. ihan kiva mesta, mutta ei tää missään nimessä pikkukosken rantsua voita. #mitämämalagas #kotiikävä

uus levy "jano" tulee tosiaan lokakuussa ja lähetään sen kunniaksi myös kiertueelle! liput tulee myyntiin tiistaina 18.9. klo 9! #gasellit #jano #tieviemievikisen #verynice

kesän keikat on paketissa ja nyt alko kesäloma! kiitos keikoilla käyneet ja mukana olleet! palataan lokakuussa asiaan! #tieviemielähenlomille #verynice

GASELLIT - JANO (LP/DIGI) ulkona 26.10.2018! vinyyli on ennakkotilattavissa nyt mm. @katintavara :sta! huh, todella hyvä fiilis päästä taas julkasemaan uus kokonaisuus. tältä se näyttää:

1. Sitten kun feat. Paperi T
2. Kesken
3. Riks raks poks feat. Elias Gould
4. Valehtele mulle feat. Yeboyah
5. Mitä mä Malagas? feat. JVG
6. Ei mitään uutta
7. Pato
8. Se ei kuulu sulle
9. Nuku, syö, tottele, toista feat. Kasmir
10. Lumi feat. Anna Puu

Biittien tuotanto: Musa-Jusa, paitsi 7. Stick ja Musa-Jusa sekä 10. ILE ja Musa-Jusa
Vastaava tuotanto: Gasellit

terve! kesäkiertue alkaa olee finaalissa, mut viel vedetää parit keikat ja tequilat ennen "kesälomaa". tänään kuopion ilonassa opiskelijabileet ja perjantaina hurjat kekkerit turun börsissä!
kuva: @viavaleriaphoto

sunnuntai.

”eii vittu mä unohdin laittaa ne pyykit kuivumaan.”

aikamoiset löylyt! 💦 kuvat: @thirdpointphotography #gasellit #verynice

huhheijaa! kaapelitehtaan keikka on nyt loppuunvarattu ja kuulemma myös
melko lailla loppuunmyyty! mitä helvettiä? vaiheiltiin monta viikkoa sitä, että onko mitään järkeä järjestää tällaisia bileitä ja tuleeko sinne ihmisiä. ilmeisesti on! very nice! kiitos jo tässä vaiheessa lipun ostaneille!! lipunmyynnissä oli eilen alkuun aikamoista hässäkkää. tiketissä, tai oikeastaan varmaan missään muuallakaan, ei osattu odottaa tollasta ryntäystä lippukaupoille. pahoittelut ruuhkautumisen aiheuttamasta säädöstä. toivottavasti kaikki halukkaat sai kuitenkin lipun ostettua.

mikäli joku kuitenkin vielä jäi ilman lippua, niin ei kannata luopua toivosta. osa varatuista lipuista saattaa vapautua myyntiin. mahdolliset lunastamattomat liput tulevat myyntiin lauantaina 8.9. kello 9 aamulla.
ei meillä muuta tällä kertaa. me jatketaan julkkareiden valmistelua ja lähetään huomenna jyväskylään opiskelijabileisiin. juhlat jatkuu!
#jano

huomenta! viimeinen muistutus vielä! liput levyjulkkareihin myynnissä tänää kello 12.
#gasellit #jano

gasellit (ja kuosmanen) tässä moi! liput meidän levyjulkkareihin kaapelitehtaalle tulee myyntiin huomenna maanantaina kello 12!
#jano

Most Popular Instagram Hashtags