[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

gamelawan gamelawan

257 posts   8020 followers   432 followings

GamelAwan  Javanese Musician gamelawan@gmail.com (Creative Gamelan Music)

http://www.youtube.com/gamelawan90

#Repost @shahazman_ at bingin beach ・・・
Last location filming for @youtube docu featuring @gamelawan with @wearekix_ team πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Sing abang dudu mung kaose. Sing abang uga atine. Wani ngadhepi lakone urip kang ora entheng sanggane

Abang kuwi wani. Nanging ora waton wani. Lambarane nalar bener lan tekad suci

Abang kuwi kendel. Nanging ora kumendel ngendel-endelake. Mamrih rahayuning alam sawegung kuwi kang dadi jimate

#gamelawan #gamelanjawa #kancawan #kancawannusantara #bocahlamongan #lamonganexplore

Maturnuwun sanget para kanca sing wis πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ™πŸ™ πŸ“·: @mhfkxx
#gamelanjawa#gamelawan#kancawan#ytffid

Sopo sing gak kenal wong siji iki @londokampung hehe.. iki konco cah .. nhang di follow ig ne lan disubscribe YouTube e
#gamelanjawa #kancawan# gamelawan #ytffid

Bismillaah muga2 lancar acarane YouTube fanfest Surabaya wiwit tgl 6, 7, lan 8 , Acarane keren, akeh creators top sing teka lan jelase ya ana Gamelawan tampil tgl 8 jam 3 sore, ana workshop perYUTUBan pisan tgl 6 lho, aja nganti ra teka ya cah ! Khususe arek-arek Surabaya lan sakiwa tengene.
Maturnuwun 😊

Lokasi :
Ciputra World Surabaya
Jl. Mayjen Sungkono No. 89,Gn.Sari,Dukuh Pakis, Kota Surabaya, Jawa Timur 60189, Indonesia

#gamelanjawa #gamelawan#kancawan #YTFFID #lamonganexplore#bocahlamongan#explorelamongan#lamonganupdate

Alhamdulillaah.. lahir lagi Single ke 2 "Gamelawan - Tresna Selawase" selamat menikmati 😊 jangan lupa like, comment, dan Share 😊 πŸ™
Maturnuwun πŸ˜ŠπŸ™
#gamelanjawa#gamelawan#kancawan#newsingle#rilis#singlebaru#tresnaselawase#lamongan#bocahlamongan#lamonganexplore#lamonganupdate

Awet muda tenan kalau kumpul @cameoproject ngakak tanpa henti πŸ˜‚πŸ˜‚.. Thanks #CameoProject #youtubecreatorsforchange #maarifinstitute #Kancawan #kancawansurabaya

Haloo #surabaya bagi yg udah daftar sampai jumpa di KORIDOR #siola yah, ada #CameoProject #mujadidrais #gamelawan dan mas Dhimas Ginanjar (Pemred Jawapos.com)
#youtubeindonesia #youtubecreatorsforchange
#jurnalismekebinekaan

Terimakasih atas doanya semua, mohon maaf belum bisa membalas, InsyaAllah akan saya balas dan atau like comment kanca2 semua sebagai respon dari saya
Selamat menikmati Single Baru Gamelawan di iTunes/Spotify 😊

Bismillaah , pangestunipun πŸ™πŸ˜Š #gamelawan#kancawan#wedding#nikah#halal#sah

Most Popular Instagram Hashtags