gallerianstorken gallerianstorken

402 posts   568 followers   97 followings

Gallerian Storken  Den självklara mötesplatsen i Alingsås. Öppet: Vardag 10-19 Lördag 10-16 Söndag 11-16 ☆ Allt för vardag & fest under ett tak! Välkomna! ☆

http://www.gallerianstorken.se/tavling-spring-night-shopping/

Välkommen på Alingsås Stora Barnkalas! Nu på lördag har vi aktiviteter i gallerian för alla barn mellan kl 11-15. Missa inte ansiktsmålning, ballongfigurer och tävling med Viola!

På Flying Tiger finns mängder med roliga produkter från 10 kr/st. Passa på att fylla skolväskan med nya pennor inför höstterminen! Välkommen in i Flying Tigers färgglada värld ✏📗🎒🐱

Ett barnsligt kul barnkalas väntar i Alingsås lördagen den 26 augusti. Runt om i stadskärnan och inne hos oss i gallerian kommer det vara aktiviteter för alla barn. Titta förbi oss på övervångingen, där kommer det att hända grejer!

Vi ställde några frågor till goa Melissa och Emma på Kicks. Vad är det bästa med att arbeta med skönhet, och är Kicks Alingsås skönhetsdestination? Läs de spännande svaren på vår Facebooksida!

Att parkera i vårt parkeringshus under gallerian är enkelt. Det är både lättillgängligt när du är sugen på shopping, och det är enkelt att betala med mobilen. Du kan skicka iväg ett sms när du kommer och ett när du åker, eller så kan du välja att använda appen Parkster. Mer info finns i P-huset.

Under hösten välkomnar vi Nolhaga Hem! De kommer i oktober att öppna sin andra butik, och vi är glada över att detta blir just hos oss i Gallerian Storken. Nolhaga Hem har fokus på hemtextil och inredning.

Ett av betalsätten i vårt parkeringshus är kortbetalning. Du checkar in när du parkerar och väljer förväntad tid. När du kommer tillbaka checkar du ut genom att sätta i ditt kort igen och betalar endast för tiden du stått parkerad. Du vet väl att det är gratis parkering de två sista timmarna innan stängning?

Boka in den 26 augusti i kalendern! Då är det dags för Alingsås Stora Barnkalas och det kommer hända grejer runt om i Alingsås stadskärna. Under gallerians tak erbjuder vi roliga aktiviteter för alla barn under hela lördagen. Vi hoppas på att få träffa många glada barn!

Var spenderar man dagen bättre än på en uteservering i vår fina stad? Speciellt när dagen ser ut att bjuda på strålande sol! Välkommen att njuta av något gott att äta och dricka på Espresso House ☀

När du avslutar veckan med söndagsshopping i Gallerian Storken har du gratis parkering hos oss på eftermiddagen.

De två sista timmarna innan stängning ställer du bilen gratis i vårt p-hus:
Vardagar kl 17.00-19.30
Lördag-söndag kl 14.00-16.30

Vart är vi på väg? Jo ner i vårt parkeringshus som börjar fyllas med besökare sugna på att strosa, inspireras och shoppa i våra butiker. Välkommen du också! Parkeringshusets infart hittar du från Norra Strömgatan.

Under sommaren har vi stängt barnpassningen, men lekrummet är öppet för lek som vanligt! Helgen den 25-26 augusti är det dags för Alingsås Stora Barnkalas och då är Viola tillbaka med barnpassningen igen.

Most Popular Instagram Hashtags