[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

gallerianstorken gallerianstorken

387 posts   570 followers   97 followings

Gallerian Storken  Den självklara mötesplatsen i Alingsås. Öppet: Vardag 10-19 Lördag 10-16 Söndag 11-16 ☆ Allt för vardag & fest under ett tak! Välkomna! ☆

http://www.gallerianstorken.se/tavling-spring-night-shopping/

Outfiten, dukningen och detaljerna för morgondagens midsommarfirande hittar du under vårt tak! Idag har vi öppet som vanligt till kl 19.00. Välkommen!

Midsommarafton 10-14
Midsommardagen STÄNGT

Tack till alla er som arbetar i Gallerian Storken, det är ni som gör gallerian till det den är. Igår hade vi tillsammans after work, och vi hoppas att alla hade en trevlig kväll. Idag startar Potatisfestivalen och vi är laddade. Är du?

Specsavers lanserar en unik kollektion från G-star RAW med 12 glasögonbågar från 1795 kr för både kvinnor och män. Det holländska denimmärket G-star RAW är känt för sin innovativa, tredimensionella denim-stil. Visste du att märket delvis ägs av multitalangen Pharrell Williams?

Hela kollektionen ser du på specsavers.se/g-star

POTATISVERKSTAD! ⭐✏✂ Under Potatisfestivalen till helgen ordnar Viola potatisverkstad i gallerian. Alla barn är välkomna till lek och potatispyssel i lekrummet på lördag mellan kl 11-15.

Det är enkelt att parkera i vårt P-hus. De 2 sista timmarna vi har öppet varje dag är parkeringen dessutom gratis!

vardagar 17-19 | lördag 14-16 | söndag 14-16

BIG SMILE DAY är tillbaka på Cubus! 30% rabatt på alla kläder under hela dagen imorgon, fredag. Om du är morgonpigg är det extra bra, då är det hela 40% rabatt! välkommen till Cubus och gör det bästa av BIG SMILE DAY!

Igår samlades ett härligt gäng i gallerian för en god frukost och intressanta presentationer. Det var Alingsås Handel som stod som värd för dagens Before Work, och det kombinerades med Frukostklubben som arrangeras av Alingsås Stadslag.

Lekia har utökat sitt sortiment med nytt pysselmaterial! Färg, pärlor, gran och mycket mer, perfekt för lediga dagar och sommarlov. Välkommen till Lekia och ladda upp för pyssel.

Frida Zetterström pausar på Espresso House tillsammans med Åsa Kjellström. Åsa är vinnaren i vår tävling om en shoppingdag här i gallerian. Det blev en lyckad dag, personlig shopping med Frida och en mycket glad vinnare!

Åsa Kjellqvist blev vinnaren i vår tävling om en shoppingdag med Frida Zetterström. Igår fick hon sitt pris och det blev en lyckad shoppingdag och en väldigt glad Åsa!
Åsa är mamma till två tjejer, 3,5 och 1 år gamla. Som småbarnsförälder sätter man inte sig själv först, men vi hoppas att Åsa kände att det var hennes dag igår och att hon kände sig prioriterad under shoppingen.

Kl 14 öppnar barnpassnignen och Viola finns på plats. Även lördag och söndag är alla barn välkomna att pyssla och ha en rolig lekstund. Passa på att skapa något fint till mamma på morsdag också ⭐

På lördag och söndag står Designhemmet för ett stort utbud med blomster så att alla kan visa uppskattning med en bukett till mor. Designhemmet utökar sitt blomstersortiment och flyttar ut det i gallerian. Kom dit och få hjälp med att komponera finaste buketten!

Most Popular Instagram Hashtags