gallerianstorken gallerianstorken

431 posts   671 followers   96 followings

Gallerian Storken  Den självklara mötesplatsen i Alingsås. Öppet: Vardag 10-19 Lördag 10-16 Söndag 11-16 ☆ Allt för vardag & fest under ett tak! Välkomna! ☆

Booom!! Vad händer på torsdag? Jo, vårens festligaste shopping i Alingsås, Spring Night Shopping går av stapeln! Gallerian Storken putsar fjädrarna och går in i festmood deluxe. Trendtorg, experthjälp, festsäsongens mode och make, presenttips samt extremt festliga erbjudanden under ett och samma tak. Och naturligtvis har vi öppet ända till kl 22.00. Välkommen till vårens bästa förfest! #storkentioår #gallerianstorken #fashion #makeup #trender #inspiration #shopping #preparty #mode #designer #makeupartist #anastasia #springnightshopping

Du är inbjuden till #ESPRIT VIP Night! Njut av snacks och förfriskningar, stylingtips och en överraskning(så långt lagret räcker) för att fira vår #Esprit Spring/Summer Collection! Välkommen till Esprit-butiken i Gallerian Storken nu på onsdag 14 mars, 17:00 - 19:00 – Vi ses!

Vårens gladaste nyhet är att Gallerian Storken snart kommer få ett fantastiskt tillskott. Under våren flyttar O'Learys in på vår övervåning och drar igång sin sportbar och restaurangverksamhet i ombyggda och fina lokaler. Allt detta i god tid innan sommarens två stora happenings - Fotbolls VM och Gothia Cup (som även spelas i Alingsås i år).
Superkul!! Vi är såååå taggade!! Välkomna O' Learys!! #nytillskott #galleriansstorken #olearys #vårkänslor

Snart ska det nya året som väntar firas in! Idag har vi öppet kl 10-14 för dig som söker det sista till nyårsfesten. Som alltid på söndagar har vi fri parkering i vårt P-hus. 🌟

Nu har många butiker i gallerian startat sina reor. Låg inte det du önskade dig under granen i år? Passa då på att unna dig några fynd!

Hantverksjulen i gallerian fortsätter även idag. Varmt välkommen på julmarknad med lokala konstnärer och hantverkare! Våra öppettider är 11.00-16.00.

Till helgen har Pelle P funnits i gallerian i 1 år! Detta ska firas med glögg och mys i butiken både lördag och söndag (2-3/12). De första 50 kunderna får dessutom en goodiebag med mycket fint innehåll. Varmt välkomna att fira 1 år tillsammans med Pelle P!

Fotograf Peter Åsbrink finns på plats i gallerian hela lördag och söndag (25-26/11) och erbjuder kostnadsfri porträttfotografering! Ta bilder på barnen att ge bort i julklapp, eller fixa personliga julkort att skicka ut. Du betalar endast för de bilder du önskar beställa!
📸 Tagga en vän som borde föreviga fina familjen. 💛

Black Friday i Gallerian Storken! 🖤 För dig som är morgonpigg finns bra shopping och gott kaffe från klockan 8.00 på fredag, och butikerna bjuder på bra erbjudande. Välkomna!

Specsavers har nu lanserat en kollektion från Balmain med 14 glasögonbågar från 1995 kr. Balmain balanserar sin moderna och trendiga design med sina rötter från ett historiskt franskt modehus. Balmain är inte bara en look, utan också en känsla. Välkommen in till Specsavers!

På Apoteket i gallerian kan du enkelt och smidigt vaccinera dig mot TBE, bältros, lunginflammation, vanliga sjukdomar vid utlandsresa med mera. Varje onsdag och fredag kl 12-17 är någon av sköterskorna på plats. Droppa in och ta en nummerlapp! Välkommen till Apoteket.

Grattis till alla pappor på farsdag! ⭐ Hoppas att ni blir uppvaktade och får en extra mysig söndag idag!
För er som fortfarande söker en farsdagpresent att sätta guldkant på farsdag med har vi öppet till kl 16.00 idag. Välkommen på söndagsshopping!

Most Popular Instagram Hashtags