[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

gallerianstorken gallerianstorken

422 posts   593 followers   96 followings

Gallerian Storken  Den självklara mötesplatsen i Alingsås. Öppet: Vardag 10-19 Lördag 10-16 Söndag 11-16 ☆ Allt för vardag & fest under ett tak! Välkomna! ☆

http://www.gallerianstorken.se/

Specsavers har nu lanserat en kollektion från Balmain med 14 glasögonbågar från 1995 kr. Balmain balanserar sin moderna och trendiga design med sina rötter från ett historiskt franskt modehus. Balmain är inte bara en look, utan också en känsla. Välkommen in till Specsavers!

På Apoteket i gallerian kan du enkelt och smidigt vaccinera dig mot TBE, bältros, lunginflammation, vanliga sjukdomar vid utlandsresa med mera. Varje onsdag och fredag kl 12-17 är någon av sköterskorna på plats. Droppa in och ta en nummerlapp! Välkommen till Apoteket.

Grattis till alla pappor på farsdag! ⭐ Hoppas att ni blir uppvaktade och får en extra mysig söndag idag!
För er som fortfarande söker en farsdagpresent att sätta guldkant på farsdag med har vi öppet till kl 16.00 idag. Välkommen på söndagsshopping!

Idag landade den inspirerande julkatalogen hos Flying Tiger! Hämta ditt exemplar i butiken i gallerian, eller läs den på flyingtiger.com 🎅🏼 #flyingtiger #julkatalog

Nolhaga Hem är Gallerian Storkens nya inredningsbutik och imorgon, torsdag slår de upp dörrarna!

Här är det inte endast trenderna som står i fokus utan ett brett sortiment med något för alla, men stor variation i prisklass och stil.
Här på Nolhaga Hem kommer Madeleine, Marina, Ida och Susanne att välkomna dig och ge tips, råd och service. Välkommen till en ombonad butik med guldkant och hög mysfaktor✨

Du har väl hört om vårt "Shop til'you drop"? Imorgon är det dags för Light Night Shopping i Alingsås, och då kommer vi att vid tre tillfällen betala ett köp i kassan, i någon av gallerians butiker. Hoppas att vi ses imorgon!

Light Night Shopping går av stapeln för åttonde året i rad den 26 oktober! Under årets mysigaste shopping har gallerian öppet till kl 22.00, och butikerna kommer att ladda upp med fina erbjudande. Varmt välkommen!

🌟 TÄVLING! 🌟 Vinn två biljetter till genrepet av Söderkåkar nu på torsdag den 19/10 kl 19.00. Föreställningen visas på Palladium i Alingsås. 🍂🍁 Gå in på vår Facebooksida och se tävlingsinlägget för mer info om hur du kan vinna två biljetter. - Tävlingen är nu avslutad.

Under Light Night Shopping den 26 oktober är Kicks är en av alla butiker som bjuder på riktigt bra erbjudande. Hos Kicks får de 100 första kunderna som handlar för minst 500 kr en välfylld goodiebag!✨ Gäller under kvällen kl 18-22.

Du vet väl att du parkerar gratis i vårt P-hus på söndagar? Vi har öppet för söndagsshopping fram till kl 16.00 idag, varmt välkommen! ⭐

Ert stort tack till alla er som arbetar i Gallerian Storken och som kom till vår kickoff i torsdags. Det var roligt att se så otroligt många på plats. Ett stort tack även till Per Holknekt som var den hemliga gästen! Under kvällen föreläste Per och gav oss massor med inspiration!

FRI PARKERING varje söndag! Från och med imorgon ställer du bilen gratis i vårt parkeringshus varje söndag. Infarten hittar du från Norra Strömgatan.

Most Popular Instagram Hashtags