[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

gadiskooky gadiskooky

4181 posts   14340 followers   3967 followings

β™₯ STOK BARU β™₯ VENDOR WANTED πŸ™‹  Vendor Concept Boutique ⏩ Buy : ON9/Boutique πŸ“± +6019 3331825 πŸ•¦ 11 pagi-9 mlm 🏒 ATAS Kasut Bee Bee(Ting 1) πŸ‘‡πŸ”»πŸ‘‡Nk BELI tekan trus LINK WHATSAPP

http://www.wasap.my/60193331825

🌸 Gadis Kooky's customers !
Tq adik2, kakak2 yg datang shopping β™₯
.
πŸ’› Open :
Everyday from 11 am till 10 pm
EXCEPT FRIDAY (cuti)
.
.
πŸ’› Landmark :
Ting 1, di atas kedai kasut BEE BEE (depan kasut You), Dataran Austin, kuala terengganu. Row Happy home
.
.
.
.
#gadiskookyvendor #gadiskooky #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #ganu #igshop #igshopmalaysia #umt #unisza #sayajual #sayajualmurah #vendorboutiquecafe #vendorterengganu #visitmyig #gkcustomer

🌸 Gadis Kooky's customers !
Tq adik2, kakak2 yg datang shopping β™₯
.
πŸ’› Open :
Everyday from 11 am till 10 pm
EXCEPT FRIDAY (cuti)
.
.
πŸ’› Landmark :
Ting 1, di atas kedai kasut BEE BEE (depan kasut You), Dataran Austin, kuala terengganu. Row Happy home
.
.
.
.
#gadiskookyvendor #gadiskooky #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #ganu #igshop #igshopmalaysia #umt #unisza #sayajual #sayajualmurah #vendorboutiquecafe #vendorterengganu #visitmyig #gkcustomer

😍 Jom mai la dtg shopping & "cuci-cuci mata" di butik gadis kooky πŸ™‹
.
❀ Walk in @gadiskooky boutique or whatsapp +6019 333 1825 for Online purchase! .
.
πŸ’š Open :
Everyday except FRIDAY (closed)
11 am till 9 pm
.
πŸ’› Landmark :
Ting 1, DI ATAS kedai kasut BEE BEE (depan Kasut You), dataran Austin, kuala terengganu (row happy home)
.
.
.
.
.
.
#gadiskooky #sayajual #vendorwanted #vendorterengganu #dataranaustin #vendorboutique #kualaterengganu #gongbadak #vendorkualaterengganu #gadiskookyvendor #butikvendorterengganu

Good Morning semua 😊 moga hari ni lbh baik dr smlm
.
.
.
.
#doa #islam #islamik #motivasi

🌸 Gadis Kooky's customers !
Tq adik2, kakak2 yg datang shopping β™₯
.
πŸ’› Open :
Everyday from 11 am till 10 pm
EXCEPT FRIDAY (cuti)
.
.
πŸ’› Landmark :
Ting 1, di atas kedai kasut BEE BEE (depan kasut You), Dataran Austin, kuala terengganu. Row Happy home
.
.
.
.
#gadiskookyvendor #gadiskooky #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #ganu #igshop #igshopmalaysia #umt #unisza #sayajual #sayajualmurah #vendorboutiquecafe #vendorterengganu #visitmyig #gkcustomer

🌸 Gadis Kooky's customers !
Tq adik2, kakak2 yg datang shopping β™₯
.
πŸ’› Open :
Everyday from 11 am till 10 pm
EXCEPT FRIDAY (cuti)
.
.
πŸ’› Landmark :
Ting 1, di atas kedai kasut BEE BEE (depan kasut You), Dataran Austin, kuala terengganu. Row Happy home
.
.
.
.
#gadiskookyvendor #gadiskooky #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #ganu #igshop #igshopmalaysia #umt #unisza #sayajual #sayajualmurah #vendorboutiquecafe #vendorterengganu #visitmyig #gkcustomer

🌸 Gadis Kooky's customers !
Tq adik2, kakak2 yg datang shopping β™₯
.
πŸ’› Open :
Everyday from 11 am till 10 pm
EXCEPT FRIDAY (cuti)
.
.
πŸ’› Landmark :
Ting 1, di atas kedai kasut BEE BEE (depan kasut You), Dataran Austin, kuala terengganu. Row Happy home
.
.
.
.
#gadiskookyvendor #gadiskooky #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #ganu #igshop #igshopmalaysia #umt #unisza #sayajual #sayajualmurah #vendorboutiquecafe #vendorterengganu #visitmyig #gkcustomer

❀ Dalam setiap sachet JAMU TUN TEJA ada bahan2 kualiti terbaik 😍 By vendor @eurora.beauty @eurora.beauty
.
☘️ Halia Bara / Alpinia Purpurata :
.
Melancarkan sistem peredaran darah, melegakan sakit otot dan sendi terutamanya pada bahagian belakang dan pinggang,menghilangkan rasa lesu badan.
.
πŸ™‹Melegakan saluran pernafasan, menambahkan susu ibu, melegakan batuk dan selsema, melegakan gatal2 kulit, mengeluarkan angin berlebihan badan, melancarkan sistem penghadaman.
.
Terbaik untuk rawatan selepas bersalin dan meningkatkan kualiti kehidupan seksual πŸ˜†
.
.
🌷Lada Hitam – Black Pepper :
.
Membakar lemak berlebihan, membantu sistem penghadaman, memanaskan badan, membuang angin berlebihan badan, melegakan ketegangan otot dan stress 😀
.
.
☘️ Kulit Kayu Manis – Cinnamon :
.
Merawat jerawat dan jeragat, membantu mengurangkan kolestrol, mengurangkan berat badan, meningkatkan kesuburan, menghilangkan parut kulit πŸ‘
.
.
🍯 Madu Asli – Pure Honey :
.
1001 manfaat, diantara nya menambahkan susu badan ibu, memberi tenaga, meningkatkan imunisasi badan, membantu mendapatkan tidur yang lebih berkualiti, mencantikkan kulit, mengurangkan batuk dan asma πŸ˜„
.
Suka tak? ☺😍
.
.
.
.
#jamucollagen #jttteamkina#jamumoden #jamutunteja #jamupremiumquality #jamumalaysia#jamutunteja_hq #jamutuntejaterengganu #jttbabes

😭 EH TAK NAK LAH AMBIK JAMU, SUPPLEMENT! SEKARANG BYK YG MEREPEK, CHEMICAL MACAM MACAM, ROSAK KIDNEY NANTI! 😱
.
-By vendor @eurora.beauty @eurora.beauty . .
.
πŸ™‹ Yes, betul. Kalau tak check dulu ingredients, entah ada steroid ke, chemical berbahaya, nak yang murah murah je tapi cepat dapat feedback selama 3 hari je, MEMANG TAK DAPAT LAH -
.
πŸ˜† Supplement macam JTT, memang all Natural, dah tu guna premium ingredients pulak. Awak nak cantik nak sihat, tapi dahla tak initiative nak bersenaman, makan sayur & buah, tapi sembang je lebih. πŸ˜…
-
βœ” Sekarang alhamdulillah, our iron lady founder kaw kaw dah buat blood and kidney test and it's approved safe to consume. -
.
😍 Sebab teruja dan bersyukur sangat ni, sebelum ni jenis malas dan skeptical pasal supplement, then end up consume the best one ever! ❀
.
.
❀ Open Everyday except FRIDAY
11 am till 9 pm .
.
.
❀ Landmark :
Ting 1, di atas kedai kasut BEE BEE (depan kasut you), Dataran Austin, wakaf tembesu, kuala terengganu..
.
❀ Online order whatsapp +6 019 333 1825
.
.
.
.
#gadiskookyvendor #gadiskooky #dataranaustin #gongbadak #kualaterengganu #ganu #igshop #igshopmalaysia #umt #unisza #vendorterengganu #vendorconceptboutique
#jamutuntejaterbaik #jamutunteja_hq #jamutuntejaagent #jamutuntejaterengganu #jamutunteja #jamutuntejakualaterengganu

πŸ™‹NORAH WAX. Kenapa cukur bulu? WAX saja! 😁
.
By vendor @eurora.beauty @eurora.beauty
.
πŸ˜† Hai, ramainya yang tanya Norah ni boleh digunakan di bahagian mana. Bagi yang belum tahu, Norah boleh digunakan di semua bahagian tau. πŸ˜‹
.
βœ” Harga : RM 35 je sebotol
.
❀ Antara bahagian yang boleh digunakan ialah :
.
( 1 ) Kaki
.
( 2 ) Tangan
.
( 3 ) Ketiak
.
( 4 ) Miss V
.
( 5 ) Upperlips
.
( 6 ) Janggut
.
( 7 ) Misai
.
( 8 ) Jari
.
Jadi, jangan bimbang. Norah boleh digunakan di semua kawasan tau. πŸ˜πŸ˜‹
.
Bagi anda yang belum tahu, Norah mengeluarkan βœ” 2 siri wax yang berbeza iaitu :
.
1️⃣ Norah Hot Wax
.
2️⃣ Norah Cold Wax
.
.
πŸ‘‰ Hot Wax untuk anda berHOME SPA di rumah bersama yang tersayang.
.
πŸ‘‰ Manakala Cold Wax pula untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel kerana ready to used on the go! 😍
.
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! πŸ’ͺ🏻
.
.
.
.
.
#TampilCantik #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #Plucking
#Threading #Shaving #Waxing
#NorahFact #NorahNewLook
#WeekendWithNorah
#NBCodUnisza #nbcodataranaustin #nbcodumt #nbcodkualaterengganu #nbcodgongbadak #nbcodkualanerus #umt #unisza
#dataranaustin #gadiskooky #vendorterengganu #kualaterengganu #kualanerus

πŸ™‹NORAH WAX. Kenapa cukur bulu? WAX saja! 😁
.
By vendor @eurora.beauty @eurora.beauty
.
πŸ˜† Hai, ramainya yang tanya Norah ni boleh digunakan di bahagian mana. Bagi yang belum tahu, Norah boleh digunakan di semua bahagian tau. πŸ˜‹
.
βœ” Harga : RM 35 je sebotol
.
❀ Antara bahagian yang boleh digunakan ialah :
.
( 1 ) Kaki
.
( 2 ) Tangan
.
( 3 ) Ketiak
.
( 4 ) Miss V
.
( 5 ) Upperlips
.
( 6 ) Janggut
.
( 7 ) Misai
.
( 8 ) Jari
.
Jadi, jangan bimbang. Norah boleh digunakan di semua kawasan tau. πŸ˜πŸ˜‹
.
Bagi anda yang belum tahu, Norah mengeluarkan βœ” 2 siri wax yang berbeza iaitu :
.
1️⃣ Norah Hot Wax
.
2️⃣ Norah Cold Wax
.
.
πŸ‘‰ Hot Wax untuk anda berHOME SPA di rumah bersama yang tersayang.
.
πŸ‘‰ Manakala Cold Wax pula untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel kerana ready to used on the go! 😍
.
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! πŸ’ͺ🏻
.
.
.
.
.
#TampilCantik #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #Plucking
#Threading #Shaving #Waxing
#NorahFact #NorahNewLook
#WeekendWithNorah
#NBCodUnisza #nbcodataranaustin #nbcodumt #nbcodkualaterengganu #nbcodgongbadak #nbcodkualanerus #umt #unisza
#dataranaustin #gadiskooky #vendorterengganu #kualaterengganu #kualanerus

Most Popular Instagram Hashtags