gabija0712 gabija0712

43 posts   818 followers   783 followings

Gabija Alisauskaite  🇱🇹🇸🇪 || 👻gabija0712

Är så trött på sociala medier, alla ”perfekta” liv som påverkar mig negativt. Jag vill inte spendera mer tid av mitt liv genom att glo in i en skärm. Ärligt, funderar på att köpa en knapptelefon. Inga fler bilder som bevisar hur bra liv jag lever. Embraced.

Tänkte lägga upp en bild på oss när du tar på min rumpa som @zaralarsson är inte zara dock, så säger som @beyonce för Daddy, I want you 😊 så jääävla drunk in love🍷 #cheers

Jag är bra

Jag mår inte bra ibland. Inte som dem flesta ”jag mår inte bra”, utan ”mår inte bra”-skriker, gråter och skakar i panik.
Det är en svårförklarad känsla som jag vill inte känna och jag önskar verkligen inte att någon annan ska behöva gå igenom det jag gör.
Oavsett hur mycket jag än önskar det så är det en människa som känner allt det fruktansvärda med mig, som ser när hela min värld är påväg att rasa ännu en gång, kramar om mig och försöker få mig att andas och som ligger bredvid mig och bara kramar när jag skriker av smärta.
Jag har träffat 2 stycken personer i mitt liv som är så accepterande och rara. 2 människor som motiverar, ger perspektiv och ifrågasätter mig när det behövs. 2 människor som säger åt mig när självömkan har tagit över. Som finns med mig oavsett vad. Jag har sådan lycka att bo och dela mitt liv med en av dem.
Max, du gör mig så lycklig, även om du glömmer badrumslyset på för ofta.... hehe. jag vill jag att du ska veta att du ger mig så mycket styrka, kraft och positivitet. Jag älskar att dela allt med dig, till om med när jag inte mår bra. Du är det vackraste jag vet.
Tack & jag älskar dig.

Har äntligen lärt min pojkvän att ta bilder på mig

Du är kaviaren på min äggmacka. Kaviar ger en dålig andedräkt och ägg blir man bara pruttig av, men det smakar ju förjävla bra för att man ska skippa det? 🤔

1. Har skämts över min rygg i flera år nu, men nu orkar inte jag göra det längre. 2. Jag råkade färga mitt hår lila med silverschampo gjort av blåbär. 3. En kan inte ha kontroll över allt, även om en heter Gabija och har högre krav på sig än Einstein. Allt löser sig iallafall. Trevlig 3 september på er. 🦄

Most Popular Instagram Hashtags