gabansaleh19 gabansaleh19

763 posts   139,590 followers   4,274 followings

Mohd Al-Amirul Ashshahid  START RACE : 1999 2004 : CHAMP SIC-AAM MX 2006 : CHAMP SIC-AAM MX 2009 : CHAMP SIC -AAM MX 2012 : CHAMP SUPERSTOCK B MSBK 2016 : 3RD SUPERMOTO ASIA

Alhamdulilah dapat juga keluarkan peluh, walaupon tgh malam, setelah berapa lama x exercise, siang sebok sangat dengan duniawi, x de baju yg sesuai la kayuh mlm2 ni, ada x yg sudi nak sponsor, kot2 ada jacket pantulan cahaya πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Kenapa kat moto gaban banyak sticker total?? Sebab total adalah sponsor minyak 4t dan 2t untuk moto stunt gaban.. minyak memang terbaik, terbukti injin memang tahan, lenjan mcm mn pon ok je, dapatkan minyak total di pasaran πŸ‘ŒπŸ‘πŸ˜‰

Harini layan ais kepal dan laksa behrang bersama keluarga besarku πŸ˜‰πŸ‘
#aiskepal #laksa #aiskrimkelapa #cendoldurian #behrang

Big thanks to @_amardanish sponsor sy cover set yg sy idam2kan, mn yg tau2 la kenapa sy suka set ni πŸ˜‰πŸ‘
jom follow @_amardanish banyak barang2 baik yg dia jual πŸ‘ŒπŸ‘πŸ˜‚

Sehari dua ni mood kayuh dengan family πŸ˜‰πŸ’ͺπŸ˜… kesian mama @jaja_duabunga2018 kena kayuh basikal sendiri, sebab anak dah ramai x muat naik 1 basikal dah πŸ˜…
#bapapenyayang #happyfamily #gaban19

Dye ni kalau buat video jarang ❌ ngam . Dah mcm movie aku tengok . Nice bro 5⭐

Cc: @kaptenspec

Di antara aksi yg menarik di #kapcaimania S.alam 5/08/2018 bersama @koer_stones_135 @kapcaimaniaofficial #gaban19 #kakywhellie19

Alhamdulilah selesai sudah event #kapcaimania , terima kasih kepada semua yg terlibat dan yg sudi bergamba, lanje sikit pic dgn adik2 lajak πŸ˜†πŸ‘

Salam dan selamat pagi Malaysia....mana korang ni x nampak pon πŸ˜‰πŸ‘@kapcaimaniaofficial #kapcaimaniaofficial #kapcaimania #gaban19

Sape yg turun S,alam esok angkat tangan πŸ˜ŠπŸ™‹β€β™‚οΈ jumpa di sana wahai sahabat dan boss2ku 😘 @kapcaimaniaofficial #on❌on

Ada ke yg sudi baring di event kapcaimania?? Ok jumpa di perkarangan stadium S.alam esok #on❌on #gaban19 #rxzbunnyhoop @eman_jerrr #kakywhellie19

Most Popular Instagram Hashtags