fynnjamal fynnjamal

10283 posts   955550 followers   165 followings

فصبر جميل  a passionate storyteller, a somewhat documenter. . but ultimately-- a devoted wife, and a defensive mother. . for anything: TheFynnJamal@gmail.com

http://fynnjamalrtw.com/

tiba2 dia suruh daddy baring je situ jangan gerak2. maka taat lah daddy pada arahan tersebut.

ajak main semunyik2. suruh dia kira sementara mummy semunyik. (bukan la kira pun. macam suruh dia stay pastu mummy panggil come here).
.
lepas panggil2 tu-- jenuh la mummy diamkan diri belakang pintu. rupanya dia dok mengira lagi kat situ. ahahahahaha.

tido nak pegang bahu mummy. sebijik perangai bang long. kita mak2 ni macammana lenguh pun ni-- tak gamak nak gerak. kesian pun ada. nak gigit pun ada. hahahaah.

qiamullail malam tadi. subuh baru tido. haaaa. menjawab la.

#mangkuktependaddy
.
#FJDagingMasakLemakCiliApi
cendawan goreng dgn sos tiram dan bawang putih garing taborrrrr

amboi boss2 sekalian. bukan main lepak lagi ye. yang depan ni sedap ni kita pengkes.

perasaan ini hanya الله sahaja yang mengerti.
.
perasaan mengetahui secebis aku dibawa-pakai ke majlis2 ilmu. dilayakkan meneman pembeli2 @fynnjamalrtw ke ruang2 dipenuhi malaikat yang berada di kiri-kanan mereka. allahu akbar. benar hanya الله sahaja yang tahu rasa hatiku.
.
terima kasih kerana memberi izin aku memanfaat kalian.
terima kasih untuk peluang jariah ini.
.
whoever you are,
thank you.

"tak pernah kasi kita main tau, bang long. kedekut tau"
.
#junabunny

jiwa dan raga mummy.
.
hazriljiwa dan bakti arjuna raga.
hahahahaah.

juna dan rambutnya.

nah pesanan penaja:
.
Asterik Anak Seni dengan kerjasama Waris Theatre mempersembahkan teater PEDO.FILIA
.
Sebuah teater oleh Asterik Anak Seni, yang mengisahkan tentang misi mencari pesalah dan perogol kanak kanak di sebuah penempatan. Konflik di antara polis, suspek dan
mangsa rogol yang masih menjadi tanda tanya.
.
Tempat yang terpencil dan manusia yang takut menyebabkan mereka tidak akan pernah mengambil kisah dengan keadaan sekeliling. Mangsa-mangsa yang lahir semakin mendiamkan diri. Si dewasa makin meliar dengan umpanan manis, si kecil pula terbiar senyap menangis. Tanggungjawab entah hilang kemana. Penyelesaian apa yang ingin dicari? Pedofil semakin berkuasa. Mampukah anda tahu siapakah pesalah yang dicari?
.
TARIKH:
7 April 2017 (8.30pm)
8-9 April 2017 (3.30pm & 8.30pm)
.
TEMPAT:
Blackbox, Damansara Performing Art Centre(DPAC)
.
TIKET:
RM35 | RM25(Pelajar).
.
PROMOSI TIKET SEBELUM 31 MAC:
RM30 (Awam)
RM20 (Pelajar)
.
TEMPAHAN TIKET:
010 903 6786(Cahaya)
013 375 8652(Geehan)
.
facebook: asterikanakseni
instagram:@asterikanakseni
twitter:@asterikanakseni
.
#pedofilia #pedofiliateater #aprilpedofilia
#stoppedophiles #banteraspedo #dpac #pedofiliadpac #domesticviolence #stopviolence #raiseawareness
.
Disokong oleh:
@jubsi_
@thelighters_
@minut.init
@revolutionstage
@asmaraloka.ent
@alsa_iium
.
Media disokong oleh:
@thedailyseni
@twit.teater

Most Popular Instagram Hashtags