fwikingsson fwikingsson

1,401 posts   196,285 followers   780 followings

Fredrik Wikingsson  Younger than that now.

Sprang in i Seattles Johan Croneman-lookalike. Han har fått höra så många gånger att han är lik Johan Croneman att han nu börjat google-translata Cronemans texter. Men nu har allt fler av texterna hamnat bakom betalvägg och den här killen HATAR betalväggar så nu har han tyvärr börjat ”tappa” Croneman.

KÄRA NI! Hänger ni i närheten av Seattle eller KÄNNER nån som gör det - kom och se Tårtgeneralen med oss i morgon! Det blir härligt! Film frågestund och fest. Biljetter på siff.net ❤️

SKA man nu på Filmfestival i Seattle med @simplesimonspizza så FÅR man öl till frukost. Jag är ledsen men det är sen GAMMALT.

HURRA det är TORSDAG och PODCAST!! Sån jävla stämning. Ta för er! Vi halkar in på MYCKET, bland annat Reine Brynolfssons sensationella fyllskalle i filmen Black Jack. Mest älskvärd nånsin? Kanske. Mycket annat också. Koreansk techno! Suzanne Osten! GW hos Jimmy Fallon! Tack för att ni lyssnar! ❤️❤️❤️❤️❤️

Brukar känna ok respekt för New York Times bildtextförfattare men detta var väl för fan det mest insiktslösa de nånsin skitit ur sig. Vad skulle han göra, sminka av sig hela pannkakan MELLAN TAGNINGARNA?

Jag och Filip om tolv tretton år.

HURRA DET ÄR LEDIG DAG OCH PODCAST-DAG! I parken! I sängen! I soffjäveln! Njut av typ 48 minuters gagg mellan två kompisar som uppskattar varandras sällskap. Och ert. ❤️

Favoritbilder på tillståndet ”Före och efter snapsen”. En i alla avseenden storartad kväll på Engelska puben i Borlänge.

Here’s the game plan indeed.

JUST JA det är TORSDAG och PODCAST! Jävla spänstigt avsnitt idag alltså! Tack för att ni LYSSNAR! ❤️❤️❤️❤️❤️

Vi kastar oss mellan sinnesstämningarna i podcasten idag. Från avgrundsdjupt trams till en fin dag för bra precis fyra år sen.

KLASSISK galenskap-TV i Breaking News igår när det här spretiga, ljuvliga gänget agerade Sverige-tvärsnitt och debatterade frågan som delar Sverige: Ska Zlatan vara med i VM eller inte? Kolla i efterhand! Länk i bio!

Most Popular Instagram Hashtags