furbymoms furbymoms

2,075 posts   34,809 followers   1,311 followings

Furby Moms Maternity Clothing  🌟Baju Kurung, Blouse & Seluar Ibu Mengandung 🏫 Furby Moms Boutique: 10 AM - 6.30 PM πŸ“² Jika berminat boleh KLIK link dibawah untuk Whatsapp kami ⏬

Selamat pagi mommy..happy monday😁
Hari isnin ni jangan stress2 tau mommy kita releks2 je..okei jom sambung buat kje..😊
.
Butik kami dibuka seperti biasa hari ni tau mommy..dari jam 9.30 pagi hingga 6.30 petang..jangan tak datang raya haji dah nk dekat ni..😁 jangan lupa #furbymomsrayahaji
.
#bajumengandung #rayahajicollection #bajumengandungraya #maternityclothing
#maternitypants #bajumengandung #blousemengandung #maternityclothing #maternityblouse #maternitykurung #bajukurungmrngandung #bajumengandung #maternity #mengandung2018 #maternitypants #mengandung #fashionmengandung #malaysiamaternity #fashionmengandungtrendy

Sis dengar ramai yang dah grab Sri Menannti Kurung ni..Raya Haji ni jangan lupa OOTD tau mommy #furbymomsrayahaji tau mommy 😘😘😘

Peminat-peminat baju peplum ada tak kat sini..tag kawan-kawan yang peminat peminat baju peplum plissss mommy..😊
.
#maternitypants #bajumengandung #blousemengandung #maternityclothing #maternityblouse #maternitykurung #bajukurungmrngandung #bajumengandung #maternity #mengandung2018

Selalu kalau hari weekend mommy keluar jalan-jalan mesti nak pakai blouse kan..tapi xkan nak pakai blouse yang sama je kan mommy..xkan nak keluar biasa-biasa je kan..
Jom mommy cecepat dapatkan Cendaana Blouse sementara stok masih ada ni..😊
.
#bajumengandung #rayahajicollection #bajumengandungraya #maternityclothing
#maternitypants #bajumengandung #blousemengandung #maternityclothing #maternityblouse #maternitykurung #bajukurungmrngandung #bajumengandung #maternity #mengandung2018 #maternitypants #mengandung #fashionmengandung #malaysiamaternity #fashionmengandung

Good morning mommy happy weekend..
Wahhh..seronok nye mommy bila dah cuti ni..tapi jangan butik kami buka tau..
Jemput datang ke butik kami di seksyen 19 shah alam tau..😊
.
Isnin - ahad
9.30 pagi -6.30 petang
See you mommy..

COMING SOON -Maternity Clothing-

Most Popular Instagram Hashtags