[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fruskywalkerinthehouse fruskywalkerinthehouse

332 posts   8452 followers   293 followings

TJOCK KRIGARGUDINNA  ~ My everyday adventures ~ 👙Body activist 🎶Dancing #Fruskydansar 👨‍👩‍👧‍👧Family love & lots of fun 🎥Entertainer/Comedian ✊🏻Fight for women's rights

#låtenkvinnaleva och FÖLJ @matildawahl HON FYLLER ÅR SNART! Tänkte vi kunde ge henne massa nya följare som present 😘🌹

Fuck looks. There is so much more to be found in people inside. A person who will be there for you when life falls apart. That will help you get up again. (for that you will need)
a person who stays even when your ”good looks” leave. ❤️

Hur man reagerar när barnen lyssnar på @renaida här hemma! 💃🏻 (hör hur fåglarna diggar också) 😂❤️

Jag stod och tittade på mina bröst idag. Det har jag inte gjort på ett tag. Jag har tänkt att dom är ju där. Mer än så har det inte varit. Jag har haft komplex för mina bröst sedan ungdomen. Jag var 14 tror jag när en kille första gången sa att jag hade hängbröst. & sedan spred det vidare till alla han kände. Sedan dess och långt fram i livet har jag alltid ogillat mina bröst. Alltid haft bh på under sex, alltid haft händerna för bysten i omklädningsrum, men värst av allt var väl ändå att min egen syn på dem var negativ. Att jag själv tyckte att de var så fula att jag helst hade velat slippa dem helt. Det var inte förrän några år sedan som jag bara övade på att ha dem där. Inte tycka att det var si eller så utan bara där. Nu när jag tittade tänkte jag att jag hade fina bröst. De hänger, de har ärr, brännmärken, olika storlekar, bristningar, skinn, valkar, ej normbröst, men jag tyckte de är riktigt fina. Jag tycker om dem. Sen kom jag på att det har ju inte att göra med att dom är snygga! De har att göra med att min syn på mig själv är en annan. Och därmed är synen på mina bröst också annorlunda. Jag hatar dem inte längre.

When you mix cellulites with a great song well, everything becomes great then! 😘

Det har inte gått för långt när det finns massa kvar att kämpa för. .
.
.
Sluta skriv att ”det har gått för långt” när förtryckta människor höjer sin röst. Så länge vi behandlar andra människor respektlöst, så länge vi förtrycker och tar ifrån andra människor deras mänskliga rättigheter, så länge kommer de att behöva slåss med blod svett och tårar. Det är aldrig över förrän all förtryck är över.
.
.
.
Det är inte upp till den som ”tröttnat på tjafset” att avgöra när det är över. Det är när de som är förtryckta inte längre känner sig förtryckta och inte ha behov av att föra sin kamp. .
.
.
Och det som du kallar för tjafs är en överlevnadskamp för andra. .
.
.
Sen har vi ju bevittnat kvinnohistoria. Hur kvinnor kämpat för sina rättigheter i all evighet. Hur har vi gjort & hur gör vi? Jo, vi skriker? Vi demonstrerar, vi talar, vi debattera, vi kritiserar, skriver artiklar osv. Vi försöker höras, så mycket det går, vi försöker belysa problemen. Vi kämpar. Och det är så vi har kommit framåt. .
.
.
Sen tycker jag att den kamp för de förtrycktas rättigheter som har förts via instagram har varit ganska lugn. Vi borde vara tacksam över att förtryckta människor tar sig tiden att LÄRA UT. För det är inte de som ska lära oss. Det är inte deras skyldighet men de gör de ändå. Och vi är inte alltid öppna för att lyssna. Eller ta in. .
.
.
Jag vet inte allt och jag har fått se mycket som jag har gjort fel mot andra människor i och med att förtryckta grupper höjt sin röst. Det hade jag aldrig gjort annars. Jag har också varit en del av att förtrycka. Men samtidigt tyckt synd om mig själv som varit förtryckt av män. .
.
.
Säg inte att det har gått för långt. När så många människor har fått sin röst hörd. Många för allra första gången & många andra talar för dem som ännu inte hörts. Tillsammans lyssnar vi, lär oss och kämpar för rättvisa. 🙏🏻

Älskling ❤️
Idag börjar innebandy träningen. Hon har gått på karate i 3 år, men sen tröttnade hon och man såg att hon inte ville gå nå mer. Hon såg liksom inte fram emot det längre och tyckte nog mest det var en börda. ”Det är inte roligt längre mamma” sa hon. Så hon slutade för två månader sedan. Nu har hon hittat en hobby som hon tycker om som hon har valt själv. Det var lite läskigt att komma dit ensam nu, som nybörjare. Men, jag följde med henne & hälsade på tränaren, och sen gick hon med in. Ska bli så kul att höra henne berätta sedan om det. 😍

Repost: @blackvogue_se (svep för flera bilder) och följ denna underbara fighter! 🙏🏻🌹

Grattis på ditt hjärtas dag ❤️
.
Ge dig själv extra kärlek idag. Köp något fint till dig själv och massa praliner formade till små hjärtan. Dont forget you. .
.
Igår såg vi på en film och det var längesedan jag jämförde mig själv, men igår gjorde jag det. Personerna i filmen var liksom vältränade/smala kroppar & underkläderna på den kvinnliga karaktären satt så fint tyckte jag (inte som på mig) Jag vill också ha sådär fina underkläder. Och den manliga karaktären lyfte kvinnan titt som tätt. Run runt i en cirkel flög hon i hans famn. Hon hade snygga klänningar och var smal. & jag kunde komma på mig själv tänka ”tänk om man såg ut så där”.. då skulle man passa i allt och då skulle man kunna köpa såna där snygga underkläder. Förställde mig själv i vissa scener i filmen och insåg att jag inte skulle passa in. .
.
Idag vaknade jag och tittade mig själv i spegeln och log. Jag sa till mig själv ”du är ju så himla fin som du är, du kan inte se ut sådär, som någon annan, du ser ut som dig och du är helt fab och helt ok ändå”.. och det är jag, det är vi alla. ❤️ ❤️ ❤️

Fyra år som gifta och fem år tillsammans. Detta är alltså mitt allra första bästa förhållande. Som faktiskt är väldigt lugnt och tryggt. Det händer inte så mycket, men det är där och det känns fantastiskt. ❤️ Grattis på bröllopsdagen älskling.

Har ni sett denna fantastiska klänning. Den kom just hem i brevlådan som en present från @haxaniskogen .. det här är en sån där klänning man bara älskar vid första ögonkastet! Går det att göra annat? 😍 .
.
(klänningen är från @alicedot.international) .
.
Tack finaste du! Inte bara för klänningen. Men för din omtanke och dina goda råd. 🌹

När man precis ska plocka upp hundbajs och det kommer en skitsnygg kille och går förbi! 😂

Monday schmonday! 💃🏽

Lite feminism på öppna förskolan! 👌🏻 Svep för fler bilder..

Jag pratade om min urinläckage & hur läkaren sa att ”det beror på att du är tjock” efter en helt vanlig gynundersökning som inte visade något. På my stories & tänkte fortsätta här. De vanligaste orsakerna till urinläckage är försvagad bäckenbotten muskulatur. Framförallt hos kvinnor som har fött barn. Detta kom inte ens upp på tal & när jag påpekade att jag fött barn viftades det bara bort & man återvände till min vikt. Jag har sedan dess gjort rätt knipövningar & har idag inte längre besvär. .
.
Och låt säga att patientens besvär/sjukdom beror på dennes övervikt? Tror man på riktigt att en frivilligt väljer detta? .
.
Tror man på riktigt att människor som har en övervikt & tex besvär med knäna pga det? Tror ni att dessa tycker att det är roligt? Att de vill ha ont i knäna? Att de inte har försökt att gå ner i vikt? Då tror du fel. Bantning är dock inte ett vinnande koncept. Därför att kroppen måste ha mat. .
.
Det man gör inom vården är att man drar slutsatsen att alla besvär tjocka har beror på ens övervikt. & man lägger därmed ännu mer skuld på människor som redan har skuld upp över öronen. Människor med övervikt har dåligt samvete så det räcker och blir över. För det är de enda vi har matats med hela livet. Det hjälper inte. .
.
Bantningen är liksom inte en nyhet för oss med övervikt. Om det är något vi har gjort så är det att banta. Trust me when i say. Vi har försökt. Många gånger. .
.
Men, oavsett om övervikten är ett problem eller inte så ska vi ha rätt till undersökning & vi ska ha rätt till att få vara sjuka & ha besvär och söka vård utan att behöva ha ångest inför vad läkaren eller sköterskan ska säga ang att man är tjock. Eller om en ska bli tagen på allvar eller ej. Att de ska dra slutsatsen att allt som är ”fel” med en skulle lösa sig om man bara gick ner i vikt. Allt beror inte på övervikt. Människor med övervikt kan också ha besvär/sjukdomar som inte hör ihop med övervikt. .
.
Jag som överviktig person vill också bli sedd och hörd som en hel person. Jag är inte tjock för att jävlas. & jag har rätt att få vara sjuk som alla andra. Med eller utan övervikt.

I want y'all do it, do this dance now. ⭐️

Såg det här kortet när jag passerade valentine- hörnan. Detta var dikten vi fick höra när vi gifte oss. På tisdag är det vår bröllopsdag. Hur magiskt? Började gråta. 😢 Det var dessutom det enda kortet kvar. ❤️🌹

Min resa mot kroppsacceptans tog som mest fart framåt när jag började ta bilder på min annars så väldigt dolda kropp. Min icke perfekta kropp. .
.
.
Att få se mig själv naken och i underkläder och bara vara som en är, lärde jag mig sakta med säkert att acceptera min kropp. Jag tillät mig att se den, som den är. Och att få se alla andra icke perfekta kroppar blev också en trygghet. .
.
.
Genom att tillåta mig själv att verkligen se på mig själv & andra som vi är utan att kräva något annat, Har jag fått se att kroppen är unik, att vi alla har olika former, färger, hårtillväxt osv. Och det är så det är. .
.
.
Man är van vid att se en viss typ av kropp, slanka, vita, fungerande, helt retuscherade kroppar hela tiden. Vi andra som inte ser ut så eller vi andra som inte har en kropp som fungerat felfritt, vi har dolt vår kropp & vi har känt oss utanför, för vi har varit utanför. Vi har ju enligt mallen varit fel. Därför var vi ju också övertygade om att vi var/ är fel. .
.
.
Men efter att ha tillåtit sig själv att se sin kropp i naturliga sammanhang & även se på andra icke perfekta kroppar så har det också blivit normalt. Inte avskräckande, inte farligt, Inte äckligt, inte konstigt. Utan så som det är. .
.
.
Det blev så himla tryggt att inse att jag är inte perfekt, för det orkar jag inte vara & dit kommer jag aldrig att komma hur mycket jag än kämpar. Men det är ingen annan heller. Och vi behöver se olika kroppar. Ni som vill fortsätt visa, Vi behöver se verkligheten som har varit dold för oss. Kapitalismen tjänar pengar på vårt självhat. Eftersom att vi dagligen matas med att vi ska se ut som dockor. Försöker vi också bli dockor. .
.
.
Men vi kan inte se ut som dessa dockor. För vi är ju människor. Och människor lever & förändras genom hela livet. .
.
.
.
Fortsätt visa kroppen som den är, fortsätt trivas. Precis som du är. Släng det i ansiktet på hela världen. 👌🏻

Highligter #turtorial

Moderaternas nya reklam inför valet. (Svep för att se alla tre videos) Jag trodde faktiskt att det var SD först. Men såg sedan att det var #moderaterna .
.
.
Det man gör i det stora hela är att måla upp Sverige till en alldeles fantastisk plats, där det fanns gemenskap, allt fungerade så himla bra och var så himla perfekt. Innan ja, invandrare började komma hit. .
.
Den här reklamen pekar ut & beskyller varenda en icke född svensk individ för alla brott & dåliga handlingar de inte har begått eller bidragit till. Det skapar bara ännu mer hat gentemot de som redan är utsatta, diskriminerade och förtrycka i samhället. Invandrare. Hur ska vi någonsin kunna få en gemenskap när vi hela tiden arbetar för att stänga ut de människor vi anser oss vara bättre än?
.
.
Ser man på det stora hela så är det MÄN SOM är ett stort samhälles och globalt problem. Ja, Svenska vita män också! Rika vita män också! Majoriteten av alla pedofiler & sexualförbrytare där barn har varit offer, är svenska män. Men såna saker lyfter man inte, för de är för upptagna med att ta tillbaka det ”felfria” sverige som en gång var. Its time att sluta beskylla ALLA invandrare för allt som är fel med Sverige! .
.
(Videos är lånade av @slutshamed4life) man kan se hela videon på nya moderaternas facebook-sida. .
.
#röstaintesd #röstaintemoderaterna #val2018

Fuck me over once and i will tell you gently to bounce. Fuck me over twice and you'll see hell turn to ice. 🌪

The friday-dance chips chips and cheesebaaallls! Happy friday! ⭐️

När man inte har råd som alla influencer att åka till fjällen, eller råd till att köpa skidor men vill åka ändå 😂 ⛷

Winter life. ❄️

Most Popular Instagram Hashtags