[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

frokenadolfsson frokenadolfsson

1456 posts   3433 followers   602 followings

Rebecca Adolfsson  ¯\_(ツ)_/¯

http://hallonsemla.se/

Vad vore väl dagen utan en kanelbullebild även här? 🤷🏼‍♀️

Ett nytt hem till Amos?
Det här är Amos (th), en av mitt livs bästa vänner. Han kläcktes här hos mig för två år sedan och jag har älskat honom gränslöst sedan dess. Gammeltuppen Norman har alltid varit högst i rang och allt har fungerat så bra, tills i våras då det tydligen var dags att göra upp om rangordningen. Detta har inneburit strider som skulle lett till döden om jag inte stoppat dem. Amos drog det kortare strået och fick således ha sin boning utanför hönsgården. Jag tänkte att hormonerna skulle minska framåt sommaren, att de skulle sluta slåss, men så blev det såklart inte.
Det är med sorg i hjärtat som jag nu letar nytt hem till min älskling. Han kan inte bo i vedbon under vintern, det blir för kallt och jag har inte plats att bygga ut. Jag söker ett hem där han aldrig någonsin blir mat, där han får vara den kung han är tillsammans med några damer.

Vet någon ett sådant hem? Känns alldeles lönlöst, men jag måste iaf försöka.

Han är en riktig bjässe av rasen Brahma och finns söder om Kalmar. #visomharhöns #höns #brahma

Fick blommor av min trädgårdsmästare, ett jubileum jag glömt. Bakade bröd i gengäld. Nu till den lite mindre guldkantade delen av tillvaron - avlusning av höns.

På kvällen lyser de som starkast!

Hon och jag #bff

Idag på morgonen möttes jag av tre små dunisar. Så glad för Vivis skull! Och min egen...

Jag fyllde 30 år och mitt livs finaste personer ville fira det med mig 😍 #turning30 #Life doesn’t end at 29?

Bästisfika 💗

Ibland blir jag bekant med vilda djur. Jag hälsar på dem, pratar med dem, kan deras rutiner. Den mörka kaninen vid parkeringen, doppingarna vid strömmen och den fläckiga duvan på taket. Idag satte sig den fläckiga duvan på vår innergård och somnade för sista gången. Det gjorde mig ledsen. Den var fortfarande varm när jag plockade upp den. Vart gör man av en död duva i stan? Det kändes så ovärdigt att slänga den i soporna. Jag la den i en hink och tog på kvällen med den hem till landet. Jag grävde en liten grav under fläderträdet, och där vilar den nu. Stadsduvan som fick sin sista färd till landsbygden, jag hoppas den tyckte det var ok.

Kallar den Blanca i blomsterprakt 🌸

Igår var jag ledig från mitt lönearbete 🤗 #torparliv

Hemmet mitt <3

Most Popular Instagram Hashtags