frjuanti frjuanti

18 posts   9,706 followers   888 followings

 

Mowng🌞

Jangan confident sangat bila ada yang mengaku suka . The real question is sampai bila? Sometimes, hati manusia ni boleh berubah. Ingat tu 😊

Happy birthday Alvelyn Guinevere πŸ’™πŸ‘‘πŸ­πŸŽ‚ kesayangan aunty, selamat masuki usia ke 3 Tahun ya nak, little girl aunty yang beautiful nih really love you 😍😘😘

Pusinglah keliling dunia, kau takkan jumpa orang yang sempurna. Melainkan kau yang menyempurnakan dia . πŸŒπŸ’•

Seriously, aku rindu kau sangat sangat. dekat kau, tapi aku takut, takut kau tak hargai rindu aku 😊(tengok lah belakang tu) aku alone ja duduk sini :((

Give up? Kadang-kadang one step backwards bukan bermaksud kita kalah. Cuma kita perlu pandu ke arah yang lain untuk terus kehadapan. πŸ’ƒ

want to laugh looks teeth can't πŸ˜’

Some Will stay, some won't . And that's Okay 😁

Nak hidup zaman sekarang hati kena kering guys, maklum lah ada spesies yang suka memerli, menganjing, membabi ni ramai sangat 🀑

Not arrogant, indeed we are not his priority πŸ’ƒ

#Mood 😁

when the sun shines brightly 🌻

Most Popular Instagram Hashtags