fridasfyra fridasfyra

728 posts   2,782 followers   845 followings

Frida Westholm  Grafisk formgivare som gillar inredning och allt som växer. Stockholm, Sweden. All pics are mine unless tagged. Pinterest @ fridawestholm

Landar hemma ett slag i högsommaren.
Altan och badliv.
Alla fönster och dörrar på glänt.

Nån mer än jag som renoverar på semestern? Startade dessutom i h e l t fel ände på vårt landställe, började med att tapetsera. Efter det inser vi att vi också vill ta bort den fula väven i taket och ta fram det gamla trägolvet under. Alltså så klantigt. ☺️ Golvet är mer ca 150 år gammalt och det har varit höskulle. Så ganska medfaret, men vackert. Har slipat och slipat och slipat. Nu är vår fundering om vi ska måla eller spara det träfärgat, och i så fall vitolja så det känns som skurgolv. Det är ganska mörkt och medfaret här och där, men jag lutar ändå åt att behålla träet. Lite lantligt eller vad tror ni?

Godmorgon söndag - humlesurr och morgonsol genom löven 🌿

Sista dan på jobbet innan semestern. ✌🏻
Då är det obligatoriskt med lång, fladdrig, bohemisk klänning.
Och att köpa matchande blommor på vägen hem.
Enligt mig i alla fall.

Monday.
🌱Fullt ös sista jobbveckan innan semestern.
Försöker hitta tid för vila.
Ha en fin kväll.

Vi firade ut midsommarhelgen hos syster med rosa och bubbel i skira, skira glas. Glasen är halva grejen för mig, eller vad säger ni? Har haft en så härlig helg, fin söndagkväll på er!
🌸 One tiny little week until vacation - holiday mood is on. 🌸

Midsommarfir hos syster på landet. Blomplock, lottdragning, barnskratt, bubbelbar och vimplar. Fint. 🌿 Midsummer weekend is the finest.

Gonatt min skatt 🌿

Äntligen blev det regn! 💙 Och hurra, min fina A är tillbaka efter att ha varit bortrest större delen av veckan.

Hur ljuvligt är det inte nu? Barnet kom just inspringande och frågade om det fick vara ute en halvtimme till. Och det fick det. Såklart. Vem är jag att stoppa sommarglädjen? Och det största barnet sover borta och det lilla gungar i äppelträdet. 💗

Most Popular Instagram Hashtags