freak.fear_post freak.fear_post

47 posts   10456 followers   48 followings

  β€’Post Freak Dan Fear β€’DM Kalau Ada Kemusykilan β€’Jangan Terlalu Percaya β€’Jangan Mudah Terpengaruh β€’Kerana Tiada Bukti Yang Dapat Sahkan Kebenarannya.

Amaran telah diberikan!πŸ”ž
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy @freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery #seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Mothman adalah mitos dari West Virginia penampakkan pertamanya adalah pada tahun 1944.. Tiada apa yang makhluk ini buat sekadar berterbangan dan terbang sahaja. Tiada ancaman dari makhluk ini kepada manusia.. Bentuk fizikalnya seperti burung hantu. Mempunyai bulu hitam dan mata warna merah menyala.. Ramai mendakwa itu adalah bukan mothman tetapi hanya burung hering yang sesat..
.
Tips untuk melemahkannya = Γ—
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Cattle Mutilation adalah kejadian dimana lembu, kambing, biri biri ditemui mati seperti dibedah. Para saintis tidak menganggap bahawa kejadian ini dilakukan oleh pemangsa haiwan seperti harimau, singa dan lain lain. Kerana apa yang didapati di bangkai tersebut, cuma bahagian bahagian tertentu sahaja yang hilang dan ada benjolan benjolan berwarna hijau berbau seperti ubat ubatan. Mereka mengesyak kejadian ini dilakukan oleh makhluk asing yang ingin membuat kajian tentang hidupan di bumi.
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Batu ini boleh dijumpai di tengah tengah hutan Finland.. Ia balancing dengan cukup smooth di atas batu yang lain.. Tapi yang pelik yang misteri yang bana nya. Siapa yang letakkan batu tersebut disitu?
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Grey adalah alien dari luar angkasa yang menjelajah ke bumi dari 90an. Ramai saksi saksi ternampak alien ini. ramai mendakwa alien ini lah yang menyebabkan kejadian Cattle Mutilation. (kalau tak tahu apa itu, nanti saya akan post) bentuk fizikalnya kurus kering, mata besar hitam penuh dan badan berwarna kelabu, mungkin sebab itu namanya grey khususnya gray untuk perkataan kelabu..
.
Tips untuk mengelakkannya = entah la saya pun tidak tahu, kerana teknologi, sikap dan budayanya tidak sama seperti manusia, syaitan, mitos dan lain lain. Jika anda ditangkap oleh alien ini.. Berpasrah jela..
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Mengikut purata kematian. Jerung membunuh 10 manusia dalam masa 1 tahun. Manakala lembu memijak dan membunuh lebih dari 100 manusia dalam masa 1 tahun.. Tepukan gemuruh pada pembunuh bersiri yang terhebat.
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Atas itu adalah infeksi dari jarum pembuat tatoo. Nampak macam inai pun ada jugak. Rasa nak pecah pecahkan je..
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

The Smiling Man adalah manusia pembunuh di Creepypasta. Dia suka mengejar orang, kejar, dan kejar. Cara ia membunuh mangsa adalah dia akan senyum dulu pada mangsa.. Jika mangsa mula rasa terkejut dan meninggalkan pembunuh tersebut. Pembunuh itu tetap akan mengikuti mangsa sehingga mangsa menyorok dalam lubang cacing pun dia dapat cari.. Sampai mangsa berkata "apa yang kau mahu?!" baru lah pembunuh itu pergi berjalan perlahan perlahan meninggalkan mangsa. Tetapi selepas mangsa dah mula berjalan. Si Smiling Man ini terus kejar mangsa sehingga dapat membunuh mangsa..
.
Tips untuk mengelakkannya = Smiling Man mula rasa untuk membunuh bila dia senyum ke mangsa. Jika anda jumpa Smiling Man ini dan beliau senyum kepada anda.. Cuba anda senyum balik kat dia dengan muka menakutkan.. Mana tahu anda dengan beliau jadi kawan baik...
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Topeng gas ini digunakan di World War II dikhaskan untuk kanak kanak.. Ia dibuat seperti muka Mickey Mouse kerana tidak nampak terlalu menakutkan. Anda rasa topeng ini menakutkan ke tidak?
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Sekali pandang, memang tak pelik.. Tetapi bila dua kali pandang anda akan seriau. Kepala perempuan itu macam ter"senget" 40 darjah ke kanan.. Ngeri bukan? Walau bagaimana pun ini cuma photoshop songsang dari orang orang yang tak ada kerja.. Swipe untuk lihat gambar original.. (Bukan spicy sebab saya tak suka)
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Creepy Tales. Salam jumaat😊
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Mana satu pilihan anda? Salam jumaat😊
#JalanCerita anda telah mengalami Sleep Paralysis dan anda tidak boleh bangun dari tidur.. Sementara anda tidak boleh bergerak dan bercakap dua penjahat ini cuba ambil kesempatan untuk memerangkap anda dan membunuh anda. Tetapi mana satu yang anda sanggup untuk berdepan?
.
_πŸŽƒπŸ’€πŸ‘ΉπŸ‘ΊπŸ‘½πŸ‘Ώ_
Follow untuk dapatkan post yang creepy
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
@freak.fear_post
Tag
#freak #creepy #fear #darkness #mystery
#seram #ngeri #takut #kegelapan #misteri

Most Popular Instagram Hashtags