fouziahgous fouziahgous

4,972 posts   1,076,257 followers   316 followings

Zhafou | Zhafoujr  Email : fgwalet@gmail.com Tel : +60127076411 (Enquiry)

Ini hanya pandangan saya yang belajar tentang sarang burung @fgwalet ... kerana banyak juga product yg menulis terang2 sarang burung walaupun tiada langsung sarang burung. Pelik kan? Tapi itu lah hakikatnya.. nanti next video saya akan share tentang ini
.
Saya mula perkenalkan sarang burung,5tahun lepas. Walaupun pada mulanya kaum melayu boleh dikatakan 99% zero knowledge. Tapi alhamdulilah sekarang ramai yg tahu tentang kebaikkan @fgwalet pure birds nest
.
Bukan mudah untuk saya mulakan perniagaan ini kerana perlu educate satu per satu. Tapi itulah objective saya ketika memulakan perniagaan ini dan saya akan teruskan. InsyaAllah dengan izin Allah❤️
.
#fgwalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #birdsnestdrink #sarangburung

Alhamdulilah banyak betul hadiah tudung saya terima❤️
.
So i wanna dedicate this Special pose for my beloved best friend @naziahsharudin because i love ur give sooooo much😘. Thank you again kawan sebab kau gigih suruh auntie kau jahitkan selendang yg cantik ni. ❤️ the colour ❤️

اَلْحَمْدُلِلّهِ
5 tahun bersama,hadiah yg tidak ternilai buat kami ialah Allah menjemput kami untuk menunaikan Rukun Islam yg ke5 pada tahun ke 5 #anniversary tanpa kami rancang💏. Thank you Allah❤️ #zhafou #zhafouhaji

اَلْحَمْدُلِلّهِ ...
5years together and InsyaAllah till Jannah💙
Happy anniversary sayang💏 @zhafyusof @zhafoujr #zhafouturns5 #zhafouvacay #zhafouphuket

Mana nak beli @fgwalet ? So inilah cara yg senang untuk anda selain Whatsapp 0127076411😉😚 #fgwalet #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether

اَلْحَمْدُلِلّهِ syukur pada Allah SWT yg memberi rezeki yg luas buat saya untuk membesarkan lagi ‘production line’ @fgwalet .
.
Kerana sokongan anda lah @fgwalet dapat mencapai ke tahap ini🙏😭 #birdsnestdrink #fgwalet #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether @naziahsharudin

💙🧡🖤

Good news!!!!!! You can use my promo code to buy the blender at @happikiddo_ store (online and all stores), mention “FOUZIAHBRAUN” and you will get RM30 discount for MQ523 . This promo until October .

So tak perlu risau kalau takde baby cook.so this is for you mommies.. ramai sangat request nak tengok saya blend baby food☺️
.
tak perlu risau lagi takde baby cook. Boleh masak seperti biasa dan gunakan #braunblender , ia juga boleh guna untuk pelbagai pengunaan seperti juice dan blend dalam periuk terus pun boleh... senang2 search je di youtube video braun pasti tak menyesal😉
#bravobraun #braunhouseholdmy #zaheenyusuf @littlebabygrains

On duty today with Suami & anak anak ... #Zf1 #ZF2 @zhafoujr @zhafyusof #nivea #intensivebodylotion

@fgwalet at ST Rosyam Mart @iamrosyam @strosyammart

Have you ever you imagined having Swarovski on your kids stroller ???
Stokke explory has moved one step further ...
Introducing their latest Explory edition with Swarovski...Simply Amazing ...
Thank you @happikiddo_ for always bring in Outstanding stuff for Momies and Babies ❤️😘
@zhafoujr @farahanimrazak @elainechewhl @careyons @aamyrarosli

Most Popular Instagram Hashtags