fouziahgous fouziahgous

4,845 posts   1,010,527 followers   311 followings

Zhafou | Zhafoujr  Email : fgwalet@gmail.com Tel : +60127076411 (Enquiry)

Yeayyyy!!!! Heโ€™s backโค๏ธ @zhafyusof #zhafou

Ok we all dah ready for iftar with @yakultmalaysia and Iโ€™m Wearing @kree_my ... kesian model kat sebelah tu, beriya iya pose tp mommy selfish pilih picture ni๐Ÿ˜…... sorry Zeeshan #muhammadzeeshan #zhafoujr @zhafoujr

Mood nak iftar di luar jauh sekali dalam fikiran.. but only selected one!

Niat saya dari awal memilih business sarang burung adalah untuk educate orang melayu utk mengambil atau mengamalkan sarang burung yg sebenar. Kerana tiada orang yg jual ๐Ÿ’ฏ pure by hand. .
With our logo pun masih nampak kehalusan dan urat2 yg panjang itu, kerana ini ๐Ÿ’ฏ pure birdsnest/sarangburung by hand tanpa sebarang campuran kecuali air dan rock sugar.. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwalet @fgwalet @fgwalet

Sebelum berbuka ni, tergerak hati nak kongsi kebenaran.. saya agak sedih melihat segelintir pihak yg bersungguh2 jual sarang burung kononnya pure! Pada hakikatnya sarang burung pun belum tentu ada! Semua itu adalah fungus. Letak perasa sikit dah boleh claim pure.. saya tak kata salah jual fungus ni, tp jangan la menipu org. Berniaga dengan jujur InsyaAllah rezeki akan datang tanpa duga.. dan yg paling mengecewakan saya apabila anda menjual pada ibu yg hamil, bagi kanak2 minum , senang cerita meniru exactly info2 dan cara @fgwalet tp jual fake!!!
.
Dari gambar yg dikongsikan, sangat jelas si penjual ini pun tak tahu apa itu pure birdsnest.
Botol @fgwalet tu boleh nampak urat2 birdsnest. Itu real! Yg sebelah itu fake! Tp promote kata โ€˜nampak tak urat2โ€™ tang mana uratnya? Aiyo setebal2 jelly yg obvious, kau kata urat๐Ÿ™„.!!
.
Kalau korang tak tahu senang cerita jual je la @fgwalet drpd cuba nak buat brand sendiri tanpa tahu apa yg korang jual! Standard jual di kedai cina! @fgwalet bukan standard tu ye! We are selling PURE and ORIGINAL!!
.
So di sini peranan penting adalah si pembeli. Jangan main beli je. Saya guarantee anda tak kan jumpa harga pure semurah kami! Saya dah lama dalam industry birdsnest jadi saya dah study market.. .
Sy di sini hanya mahu kongsikan yg terbaik buat anda dan mengajar benda yg betul..

@fgwalet tanpa stabilizer!tanpa pengawet! Atau apa2 chemical!!!100% natural and pure @fgwalet @fgwalet @fgwalet @fgwalet

Selalu datang melawat je. Hari ini kena kerja... ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู atas sokongan anda @fgwalet di tahap ini๐Ÿ™ #fgwalet #birdsnest #100pure #letthebestnaturalinyou #stayyoungfeelyoung #growhealthyandglowtogether

Tak puasa ke๐Ÿ˜? Rindunya kat suami saya ni๐Ÿ˜... @zhafyusof

Amboi my @bigdarlingbitesxfg hujung minggu pun sibuk buat Healthy cookies sebab nak #stayhealthydihariraya ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ For those yg cerewet macam saya place your order now, bukan senang nak buat healthy cookies
.
My favorite is Almond Choc with Flexseeds and Suji with Chia Seeds! . โŒJaga2 mesti ramai yg perhati nak curi idea healthy cookies ni๐Ÿ˜›.. yg penting ini ideaku. So resepi asal adalah yg terbaik๐Ÿ˜๐Ÿ˜….. whatsapp no di page @bigdarlingbitesxfg ๐Ÿ˜˜โค๏ธ

Cukup indah Ramadhan kali ini sebab tidak putus2 doa dari customers @fgwalet .. setiap masa dan setiap hari kami terima banyak pujian ๐Ÿ™
.
Saya tak mampu nak share semua, kebetulan dekat saloon ni dapatlah luangkan masa utk baca dm. Betapa indahnya rezeki Allah buat saya and team @fgwalet ..
.
Sejujurnya business ini memberi ketenagan dan kebahagian buat kami. Inilah Rezeki Allah ๐Ÿ™ dgn izinNya..
.
Bila kita buat business dengan hati yg jujur dan ikhlas dan tidak menipu orang InsyaAllah perasaan yg tenang dan kejayaan akan dtg sendiri..
.
Sebab ini juga bulan Ramadhan saya buat crazy Sales utk anda yg sentiasa percaya pada @fgwalet. Saya mahukan semua org amalkan @fgwalet untuk kesihatan dan kulit. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung with #fgwalet
Selamat berpuasa #stayhealthydihariraya

Selamat menjalani Ibadah puasa dengan baik pada tahun ini..Pastikan anda mengambil @fgwalet untuk tenaga sepanjang Ramadhan. InsyaAllah ia adalah yg terbaik buat kita
.
Kepada anda di luar sana jangan lupa untuk hadiahkan @fgwalet 100% Pure buat ibu dan ayah serta insan yang tersayang untuk memastikan mereka lebih bertenaga sepanjang berpuasa (itulah yg saya lakukan,tangan itu tangan suamiku ๐Ÿ˜)
.
Di sini saya dan keluarga juga ingin mengambil kesempatan memohon kemaafan jika ada salah dan silap kami๐Ÿ™ SALAM RAMADHAN .
-zhafou-

Most Popular Instagram Hashtags