fouziahgous fouziahgous

4489 posts   883368 followers   293 followings

Zhafou | Zhafoujr  Email : fgwalet@gmail.com Tel : +60127076411 (Enquiry)

Makesure wangi2 di bulan Ramadhan ini ๐Ÿ˜œ #enchanteur #echanteurlove

Terima kasih puan @balqis_88 atas feedback yg jujur.. tersenyum saya tidur selepas sahur tadi.. ooo ye memang betul stretch mark masa sy lahirkan anak pertama pun langsung takde.. Alhamdulilah .. btw semoga Allah permudahkan segala urusan kandungan Puan.. selamat berpuasa..
@fgwalet @fgwalet @fgwalet.n9 @fgwalet_shahalam @fgwalet_agent @putrarejab
Offline: @happikiddo_

Ma sahur.. InsyaAllah @fgwalet akan membantu anda untuk sentiasa bertenaga sepanjang berpuasa.. nak nak ibu mengandung seperti saya memang wajib minum @fgwalet sebab takut cepat lembik.. bukan itu sahaja kulit pun kekal sihat. InsyaAllah. Selamat bersahur dan berpuasa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Syukur Alhamdulilah tercapai juga cita2 nak bawa si kecil ni pergi terawikh.. Terima kasih Allah atas rezeki yg indah di malam pertama Ramadhan.. Mudah-mudahan rezeki ini terus berpanjangan dengan menjalankan ibadah puasa dengan baik.
Saya doakan buat anda juga.. InsyaAllah amin ya rabbil alamin.. Dengan ini,kami sekeluarga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat berpuasa. minta ampun dan maaf jika ada salah dan silap sama ada secara sengaja atau pun tanpa kami sedari.. ๐Ÿ™ @zhafoujr @zhafyusof #zhafoujr2 #15weeks #zhafoujr #muhammadzeeshan

Sejuk sampai mengigil ๐Ÿ˜œ.. today gonna be my long day! So sebelum takde energy dan sakit kepala kita minum dulu @fgwalet !!! Ini je lah membantu saya bertenaga bersama baby dalam perut ini yg nak masuk 4bulan. Alhamdulilah ๐Ÿ˜˜

Syukurlah almost done our customaed wooden box for Healthy hamper raya by @fgwalet and healthy cookies with @zeechiaseeds !!!

Routine menjelang Ramadhan.. #zhafoujr #muhammadzeeshan #15weeks

@fightersdenmalaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ vs ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ

ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู
Pada hari Jumaat yg penuh Barakah ini, saya ingin berkongsi dengan anda bagaimana pengalaman sy travel dgn Zeeshan. Memang cukup memenatkan .maklumlah kandungan sy masih lagi dalam peringkat awal .Zeeshan pula nak mommy dia je yang dukung! Sampai ke puncak bukit ini pun tetap nak mommy! Bayangkan,bagaimana keadaan seorang wanita yg baru hamil beberapa minggu, berjalan jauh,jadual padat tambah lagi dgn keadaan yg sejuk!
Tapi saya amat bersyukur sbb hanya @fgwalet yg mampu bagi saya bertahan sejak sy mengandung kan Zeeshan dan sampailah kandungan yg kedua ni.. Saya tak boleh makan apa2 ubat supplement kecuali @fgwalet .. inilah kurniaan Allah SWT khasiat semula jadi yg cukup bermanfaat dari segala segi..
Kepada ibu yg hamil seperti sy jangan risau,
Satu2nya sarang burung walit yg ๐Ÿ’ฏ pure ialah @fgwalet .
Tiada campuran seperti yg dijual di luar sana.. InsyaAllah ini adalah business hati ke hati untuk anda semua .Sarang burung seperti @fgwalet di pasaran di jual sekitar rm368 ,tetapi,harga kami cuma rm168 kerana kami mahukan semua org merasakan khasiat sebenar @fgwalet ini. InsyaAllah.. #dahminumsikitbaruteringatnaksnappicturetu ๐Ÿ˜‚#fgwalet #mywaletbirdsnest #sarangburung #birdsnest #letsthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether

16 years back ๐Ÿ˜… with my one and only @lvw243 ... ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู Salam Jumaat

Syukur Alhamdulilah.. terima kasih Allah SWT. Segala puji pujian hanya bagiMu.. welcome baby ๐Ÿ‘ถ #zhafoujr2 #14weeks .. doakan yang terbaik untuk kami๐Ÿ™.

Percaya la ini kali pertama saya bawa Zeeshan dan tak pernah ajar dia rampas ๐ŸŽค๐Ÿ˜‚.. Alhamdulilah walaupun mengantuk ,dia tetap good boy boleh la bawa ke Majlis lagi selepas ni๐Ÿ˜‰ @zhafoujr @zhafyusof #zhafoujr #muhammadzeeshan #14weeks

Most Popular Instagram Hashtags