fouziahgous fouziahgous

4584 posts   906051 followers   294 followings

Zhafou | Zhafoujr  Email : fgwalet@gmail.com Tel : +60127076411 (Enquiry)

http://www.shopee.com.my/fouziahgous

Great meeting at Matrade with Tuan Megat Iskandar .. Thank you my @big_darling for ur guidance and support 😘 .. @fgwalet @naziahsharudin

Its todayyy!!! #repost @fgwalet.n9 ❀

🌞 Let THE BEST NATURAL IN you @fgwalet

Happy birthday to my bro @wabgo and nephews @_nzrlnzm .. to my bro i really appreciate all the things you done for me. Having a brothers like you makes me feel so lucky. And adik tolong belajar rajin2.. jangan malas and nakal k!! 😜

After soooo long .... #26weeks #zhafoujr

Syukur Alhamdulilah πŸ™.... #Repost @fgwalet_agent (@get_repost)
・・・
Syukur Alhamdulilah.. Dapat feedback positive dari customer. Hilang penat pegi COD bila dapat customer share tentang kebaikan dan khasiat Fgwalet. Semoga sis terus sihat dan bertenaga sepanjang masa. Yang dah try fgwalet insyaAllah boleh kata 90% akan repeat order. Ingredients dalam instant Fgwalet ni hanyalah PURE Birdnest +Rock Sugar +Water.. TIADA FUNGUS & TIADA BAHAN KIMIA. Thats why birdnest kami bermutu tinggi dan berkhasiat.
Bonus tentang fgwalet ni ialah sangat sedap. Kalau x, xkan zeeshan selalu berebut dengan mommy nye. Heheeee. Jom order sekarang sementara stok masih ada. 😘
Fgwalet(instant)=RM168 (75MLX6BOTTLES)
COD: KOTA BHARU, KUALA TERENGGANU & POS SELURUH MALAYSIA
#birdnest #sarangburung #puresarangburung #naturalproduct #halalproduct #fgwaletselangor #fgwaletgombak #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletterengganu #malaysianproduct #letthebestnaturalinyou #zeechiaseeds #chiaseedterengganu #chiaseedkotabharu #growhealthyandglowtogether #fouziahgous #fgwaletkotabharu #fgwaletkelantan #birdnestkotabharu #birdnestkelantan

Nak kulit cantik? Kena la pakai mask sekurang-kurangnya sekali seminggu tau! 😍 Sekarang korang boleh dapat set 3 keping mask Tony Moly ni bernilai RM15 untuk RM1 sahaja on @shopee_my! πŸ’‹ Ikuti langkah di bawah untuk redeem:

1. Download app Shopee Malaysia
2. Cari 'FG Giveaway"
3. Guna code "FGMASK1" untuk redeem pada harga RM1
4. Masukkan butiran bayaran dan siap!

Promo ini terhad kepada pengguna kali pertama Shopee sahaja! Oh ya, jangan lupa layari @shopee_my @shopee_my pada pukul 9am, 9 August untuk beli barang bernilai lebih dari RM50 hanya untuk RM9!

Mak mana yang tak teringin nak suapkan anak yg masih kecil kan? Tapi budak kecil ni tak suka di suap,semua nak makan sendiri sebelum umur setahun lagi..7/8bulan makan pisang sendiri. Tapi susu kita kena pegangkan sampai umur setahun lebihπŸ˜…. why why why Zeeshan? u r growing so fast?😩... Zeeshan please act like a baby! U baby lagi!! @zhafoujr

Ini sambungan lokasi @fgwalet yang lain. Juga boleh beli dengan agent2 kami @fgwalet_agent @fgwalet.n9 @fgwalet_shahalam @fgwaletlover @putrarejab @fgwalet @fgwalet.sabah
Petronas Saujana Puchong

Petronas Bukit Badar Raya,Bangsar

Petronas East West Link

Petronas Mutiara Damansara

Petronas Bukit Jelutong ( Near Jaya Grocer)

Petronas Service Station Taman Segar Cheras

Petronas Service Station East West Link

Petronas Service Station MRR2 (Tesco Ampang)

Petronas Bukit Antarabangsa

Petronas Taman Rakan

Petronas Wangsa Melawati

Petronas Balakong 2

Farmasi Srisuria, Bandar Seri Putra Kajang

Heal Pharmacy Bandar Baru Nilai

Hujung minggu ni ,mesti sibuk bersama keluarga dan rakan2 kan?.. ada juga hujung minggu suka lepak di rumah je sebab cuaca panas2 ni malas nak keluar ,rasa nak baring je kanπŸ˜…. Kepada yang rajin pula,akan mengemas rumah.. bila rasa panas dan penat tu mesti nak minum healthy drink yg boleh mengilangkan dahaga betul tak? So ini list2 yg sempat saya buat untuk anda yg ingin menikmati kesedapan dan kelazatan @fgwalet birdsnest collagen plus drink with aloe vera/wolf berry/longan. #letsthebestnaturalinyou #fgwalet

Petronas Saujana Puchong

Petronas Bukit Badar Raya,Bangsar

Petronas East West Link

Petronas Mutiara Damansara

Petronas Bukit Jelutong ( Near Jaya Grocer)

Petronas Service Station Taman Segar Cheras

Petronas Service Station East West Link

Petronas Service Station MRR2 (Tesco Ampang)

Petronas Bukit Antarabangsa

Petronas Taman Rakan

Petronas Wangsa Melawati

Petronas Balakong 2

Farmasi Srisuria, Bandar Seri Putra Kajang

Heal Pharmacy Bandar Baru Nilai

Most Popular Instagram Hashtags