[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fouziahgous fouziahgous

4517 posts   893846 followers   294 followings

Zhafou | Zhafoujr  Email : fgwalet@gmail.com Tel : +60127076411 (Enquiry)

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin πŸ’‹ @zhafyusof #zhafou #deepdeepdeep #yeeerrrfffvvveee

Sepanjang bulan Ramadhan ni ,jadual harian memang cukup mencabar dan terlalu sibuk.Especially nak siap kan beratus-ratus Hamper Raya untuk customer.Kadang-kadang, rasa sampai nak patah piggang dan tak boleh tidur dgn selesa kerana terlalu sakit.Tambahan pula ,sedang berbadan dua ni memang lain mcm penatnya. Alhamdulilah, ada pula rezeki bulan Ramadhan ni,dapat tilam Vono Spine Pro *SE* dan sangat selesa.. so boleh la raya dengan tenang tanpa sakit pinggang lagi πŸ˜‰.. di sini juga saya dapat rezeki untuk berkongsi bersama dengan anda melalui discount 50% istimewa dari Vono!

Untuk Maklumat Lanjut: https://www.facebook.com/vonomattressmalaysia/

#SayangRamadan #SyukurSelalu #JomBerayaDenganVono #VonoMattressMalaysia

Sepanjang bulan Ramadhan ni ,jadual harian memang cukup mencabar dan terlalu sibuk.Especially nak siap kan beratus-ratus Hamper Raya untuk customer.Kadang-kadang, rasa sampai nak patah piggang dan tak boleh tidur dgn selesa kerana terlalu sakit.Tambahan pula ,sedang berbadan dua ni memang lain mcm penatnya. Alhamdulilah, ada pula rezeki bulan Ramadhan ni,dapat tilam Vono Spine Pro *SE* dan sangat selesa.. so boleh la raya dengan tenang tanpa sakit pinggang lagi πŸ˜‰.. di sini juga saya dapat rezeki untuk berkongsi bersama dengan anda melalui discount 50% istimewa dari Vono!

#VonoBalikKampungContest #SayangRamadan #SyukurSelalu #JomBerayaDenganVono #VonoMattressMalaysia #19weeks #zhafoujr2

Happy Fathers Day Daddy Zeeshan 😘❀️ @zhafyusof #zhafoujr #muhammadzeeshan #18months

Birdsnest collagen with Longan πŸ˜‹. Sedapnya untuk berbuka sejuk macam ni kan.. 1 carton rm250 ada 24bottle special offer for Ramadhan and Syawal. Kena ambil sendiri di office ye sbb postman nak cuti dah.. 😜

#Repost @fgwalet.n9 (@get_repost)
・・・
OPEN ORDER!!!!..
.
Helloooo #fgwaletlovelies..salam ramadahnnnn..diam tak diamm kejap je kita dah sampai ke penghujung ramadhan kan😊..
.
Kak is ade je niaaaa..sibuk sikit..sempat jenguk2 gitu2 je..hehe..
.
Kak is nk open order utk minuman longan bird nest drink ni..rasanya walllaaaweyhhh nyamann bangatt..
.
Kenapa pre order kak is?..sebab longan bird nest drink ni xboleh pos ye adik adikku..keadaannya yg fragile hanya membenarkan dirinya di COD sahaja..gittewπŸ˜…πŸ˜….
.
Oleh yg demikian..sape yg teringin, mengidam, terasa2 di tekak nk minum air ni mohle dorehhh wasap kak is lelaju k..lelambat kang nyesaii idakk berkesudahann..
.
+6010.400.9320
Kak is lewww sape lgπŸ˜‚πŸ˜‚
.
#seremban
#bangi
#kajang
#putrajaya

❀️

Happy birthday Tok Daddy Zeeshan.. we love you❀️ @mdyusofismail16 @zhafyusof @zhafoujr

Happy birthday my Syurga Hati! I love you mommy ... @zhafyusof

Hari ini 22 Ramadhan tepat 5tahun arwah Ayah saya meninggal.. Al Fatihah.. semoga Allah SWT memberi segala nikmat yang indah untuk arwah di sana.. Amin ya Rabbil Alamin

Most Popular Instagram Hashtags