[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fountainhousesthlm fountainhousesthlm

811 posts   546 followers   341 followings

Fountain House  Medlemsbaserad verksamhet för personer som lever med psykisk ohälsa. /Fountain House Stockholm is a working community for ppl with mental illness.

http://www.fountainhouse.se/

I kväll är det öppet på Fountain House för dig som är ung vuxen. 16.30-18.30. Kom och häng med oss, fika/käka och kolla vad vi har att erbjuda! #ung #ungvuxen #psykiskhälsa #mötesplats #café #fhs

#Ångestlopper2018 har två huvudsakliga mål; skapa öppenhet kring psykisk ohälsa och sätta fokus på hur viktig kopplingen mellan #fysisk och #psykiskohälsa är.
#lopp #löpa #walking #run #träna

Den 23 mars är det dags för Ångestloppet - vi firar 10 årsjubileum! Kom och spring 209 m med oss från Fountain house . Det blir ett sätt att uppmärksamma psykisk ohälsa som är ett växande folkhälsoproblem! Kom!!!!!!! Det kommer att bli en grym folkfest där vi förenas i glädje, skratt, dans och massa mer! #psykiskohälsa #psykiskhälsa

"Mmm... Vad gott det smakar med en semla! Har du också ätit semla idag?"

Här på kontoret sysslar vi med diverse kontorsuppgifter.#psykiskohälsa #psykiskhälsa #trevligkväll

Varje morgon hjälps vi åt med att fixa i ordning frukost. Bra start på dagen.#frukost #hälsa #fhs

På kontorsenheten har vi en rad av trevliga arbetsuppgifter. En väldigt populär arbetsuppgift är att bemanna receptionen. Ulla och Bengt tar gladeligen på sig att välkomna in alla som kommer till huset.

Visste du att vi har Unga Vuxna Café på huset ikväll med start 16.30? Han Solo vet i alla fall och tycker det låter kul!

Idag har vi unga vuxna café mellan kl 16:30 - 18:30. Välkomna!

Vi bygger från grunden! Oavsett om det är sallad eller återhämtning.Välkomna till Fountain House Stockholm

black&white@tandvård onsdag17/1-2018 kl.15:10lidingö praktiken ge info om tandvård på husmötet

Igår var det premiär för söndagsöppet. Vi hade det väldigt trevligt. Det blev engelsk grönsakssoppa, färskt bröd, hemmagjord ingefära- & citronjuice och som avslut hemmagjord kladdkaka med vispgrädde. Vi pratade om mat, ensamhet, sällskap, meditation och mer. Tack för en fin stund på huset. Vi har söndagsöppet jämna veckor för våra medlemmar. Välkomna!

Most Popular Instagram Hashtags