foodfixdk foodfixdk

1,780 posts   3,078 followers   1,969 followings

Heidi Kronvold  Certificeret TRX suspension trainer Kettlebell Lvl 1 Precision Nutrition Lvl 1 PICP 2 Kostvejleder/cert. personlig træner #foodfixdk #heidispiger

Tøm køleskabet for rester blev i dag til kylling i karry med lidt kartoffel og masser af grøntsager.
#foodfixdk #foodfix #kostvejleder #personligtræner #aftensmad #motivation #grøntsager #inspiration

Thai kålsalat: rødløg, rød spidskål, hvidkål og gulerod i en marinade af fishsauce, chili, lime, palmesukker og appelsinsaft. Nu skal det trække et par timer, så smagen udvikler sig.

#foodfix #foodfixdk #kostvejleder #personligtræner #kålergodt #thaikål #motivation #salat #kål

Åh frihed... købt frihed, men frihed ikke desto mindre. Jeg elsker at være i haven, men det stresser mig, at jeg ikke har tid nok til det. Så derfor tog jeg en hurtig beslutning og hyrede nogle friske kræfter ind. Haven er fin og fri for ukrudt i bedene, og jeg har til gengæld både fået tid til rengøring, shopping efter noget så kedeligt som vinkelmåler og passer til ham på 10, og der er leget og hygget med hende på 8. Et stk ukrudtsfri have er gaven til manden min, der drøner 42,2 km i Berlins gader denne weekend.
#foodfixdk #kostvejleder #personligtræner #tilkøbtfrihed #yesplease

Nemt tilbehør til chili/ostepølser fra Bodebjerg Charcuteri. Og så lige en grøn salat med dressing af hjemmelavet dildolie, kærnemælk, salt og peber
#foodfixdk #foodfix #kostvejleder #personligtræner #aftensmad #motivation #grønttilbehør

Stille og rolig morgensvømning ind og ud blandt pensionisterne. Det blev hverken hurtigt eller langt, men jeg kom afsted. Svømmede ca dobbelt så langt, men uret gik ud undervejs.
God start på en dejlig lørdag.
Om 45 minutter er der Outdoor træning med #heidispiger
Nu: kaffe!

#foodfixdk #kostvejleder #personligtræner #svømning #motivation #motionommorgenen

Naharj, det var slet ikke hårdt i dag 😂
#svedigtype efter træning. Og har ellers haft næsten fri i dag. To klienter og en tur til @heidibeyerhairstudio for at få styr på garnet. Det blev rigtig fint, men det er svært at få øje på lige nu.

Min træning i dag: en særdeles rodet affære med løb, bænkpres, squat og latindans. Men det var sjovt. #migogminkælder
#foodfixdk #foodfix #kostvejleder #personligtræner #træning #trainlikeagirl #traindirty

4,5 km i morgendis. I aftes sluttede jeg også dagen med 4,5 km. Det dufter skønt af efterår derude. Sødt og friskt. Nu venter en lang dag med job og dobbelt op på forældremøder, inden jeg skal slutte af med svømning.
Hvis jeg ikke havde bevæget mig her til morgen, så ville jeg nok ende på sølle 3.000 skridt i aften. Nu siger kontoen allerede 6.500. God start 😎

#foodfixdk #irriterendetype #motionommorgenen #kostvejleder #personligtræner #kæmpenørd

Krydderieksplosion i mit køkken 😍
Er i gang med at lave nem aftensmad: Dahl eller daal om du vil.
Let, billigt, vegetarisk og velsmagende.
Jeg serverer hakkede, kogte æg til for at få lidt mere protein.

#foodfixdk #foodfix #kostvejleder #aftensmad #motivation #dahl #daal #indisk #vegetar i hvert fald for en aften

#Reklame
Totalt klar til en ny dag. Jeg skyder min dag i gang med kaffe og et shot med granatæble og chili fra @littlemiraclesdanmark
Morgenmaden er klar og frokosten skal bare i tasken sammen med en banan til senere. Det er sjældent, at jeg er SÅ velforberedt på madfronten, men det kører ret godt for tiden.

#foodfixdk #foodfix #kostvejleder #littlemiracles #littlemiraclesdk

Frokost: Rød spidskål, hjertesalat, peberfrugt, gulerod, tun, majs, bønner og pesto.
Morgenmaden blev en omgang cheasy yoghurt rørt op med vanilleskyr, mandler og havregryn. Jeg er ikke ret stor fan af hverken skyr eller yoghurt, men det er nemt - og det vinder altså på travle morgener.

#foodfixdk #kostvejleder #frokost #motivation #sundhedibalance

Kylling i karry med masser af grøntsager til 4 piger, 1 dreng og 2 voksne. Vi fredagshygger med py party, Disneysjov og masser af ballade.

Min opsigelse hos Tracelink er blevet officiel i dag. Om en måned starter jeg ved @kmdit
som SAP Application Architect. Tilbage i folden igen efter 3,5 år på egne ben. Det bliver godt, og jeg glæder mig, selvom det er lidt øv at sige farvel til de gode mennesker hos Tracelink @dreyerpeter og @clausbonielsen

Foodfix fylder til gengæld snart 5 år. Vildt!

#foodfixdk #kostvejleder #tgif #personligtræner

Fik mega lækker salat til aftensmad i dag inden biohygge med tre skønne veninder. Vi så the Book Club. Den kan bestemt anbefales. Det samme kan salaten fra Fika i Jægergårdsgade. Super fint koncept: du vælger en størrelse og et antal forskellige salater og toppings. Det her er en mellem portion til 85,- kr. Den mættede rigtig godt, og jeg savnede ikke kød, fordi jeg valgte salater med "masser af gods i" (fx bønner, quinoa og kål).
Helt og aldeles usponsoreret indlæg. Jeg er bare fan @cafefika 😃

#cafefika #foodfixdk #kostvejleder #thebookclub #jægergårdsgade

Most Popular Instagram Hashtags