[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

folkemusikk folkemusikk

62 posts   654 followers   644 followings

folkemusikk  Det norske folkemusikk- og folkedansmagasinet. Vi kjem ut på papir 4 gonger i året, og nettmagasinet oppdaterast kvar veke. Bli abonnent no!

http://folkemusikk.no/

@erlendvikentrio er i gang på #womex17! For andre år på rad er ein norsk artist plukka ut til hovudprogrammet på Womex (i fjor Vassvik), noko som lovar bra for folkemusikkeksporten i åra som kjem. Vonleg kjem Viken Trio seg endå meir ut i verda etter Womex-showcasen i år.

Slik ser det ut på den norske standen på #womex17 - nett no minikonsert med @duofjerdingoyandersson !

@folkorgno og @folkemusikk er på #womex17! @nrk og Jungeltelegrafen har teke over #ebu sitt studio med argentinsk-gresk akustisk gitarsession.

Sola skin over Bergen, det er både @bergenfilmfest og @villvillvest og i kveld kl 18 er det bladslepp for @folkemusikk nr. 3/17 på @bergenbibliotek - velkomne skal de vere!

Folkemusikk nr. 3/2017 er komme til @folkorgno -kontoret, og i løpet av nokre dagar er det hos alle abonnentar! Torsdag er det også i sal på utvalde @narvesen_norge -utsal. Framsidefoto denne gongen er teke av Erik Holand, og den portretterte er nittiårsjubilant Salve Austenå frå Tovdal.

@landsfestivalen på Oppdal er godt i gang! Nett no fredag kl 13 er det lagspel fele/hardingfele senior, og det blir spennande å sjå om Lom spelmannslag forsvarar sigeren frå i fjor. Her er dei og dansande publikum i aksjon i idrettshallen! #folkmusic #folkemusikk #gammeldans #gammaldans

@folkemusikk og @folkorgno har stand i inngangshallen på #verketrøros under @landskappleiken 2017. Kom bortom for ein prat, litt info og kanskje eit Folkemusikk-blad! (Foto @cingeberg)

Då har redaktøren vore på @bryefotomusikk og henta plakat til bladsleppet i kveld! På @thonhotelhallingdal blir det folkemusikk-DJ-ing i kveld og i morgon kl 22-02, med moglegheit for å sikre deg siste blad og abonnement til spinnvill pris. Velkommen til @fmveka! #folkemusikk #kortreist #folkclubbing

Då er det rykande ferske Folkemusikk komme til @folkorgno sitt kontor. Torsdag er det i sal hos @narvesen_norge, omlag samtidig som det kjem til abonnentane. God lesing når den tid kjem, og ha ein lukkeleg nasjonaldag!

Einar Olav Larsen trio og "Gammal reinlender". NU har landsmøte.

Erlend Apneseth held platesleppkonsert på @folkpatorsdag i kveld. "Nattsongar" var tingingsverk til @fordefestival 2016, og med på laget er Hans Hulbækmo, Ole Morten Vågan, Erik Rydvall og Stein Urheim. #folkemusikk #hardingfele #nyckelharpa

Late night #irishtrad session at @cobblestonepubdublin

Most Popular Instagram Hashtags