fizoomar fizoomar

7767 posts   1478510 followers   854 followings

fizoomar  | ACTOR & HOST | ENTERPRENEURSHIP SPEAKER | "YOUNG ENTREPRENEUR of the YEAR 2014" | En.Afza 0109099191| contact@fizoomar.com

http://www.fizoomar.com/

NEW RELEASE - SIAKAP MIANGKAM AT @fizomawarkitchen .
Kpd yg suka mkn miangkam tu mesti xsabar nak rasa menu baru di FMK ni.bahan2 meangkan yg di masak bersama ikan siakap goreng rangup! Makanan popular orang Thai yg bersasal dari Chiangmai.
.
Confirm bila mkn ni sampai licin!! #fizomawarkitchen
#jjcmtv3
#thaifood
#bangi

KORANG WAJIB PILIH & BACA!

Hehehe...lama jugak saya tak share benda2 macam ni. Kadang2 tu, seronok & buat saya terfikir apa yg orang lain fikir tentang kita kan.

Dah baca, komen kat bawah eh betul ke tak? Alright?

#fizoomar

SIAPA SINI STUDENT UNISEL ?
.
Jumpa saya nanti di 👇👇👇
.
Tempat : LT1, tingkat 2, blok satelit, UNISEL Shah Alam
Masa : 3.00 -5.00pm
.
Kepada pelajar yang belum mendaftar boleh mendaftar secara online di
http://www.pns.com.my/vest-online-registration
.
📞 019 5533967
.
.
#vest2017
#vestmalaysia
#vestunisel

#Repost @fizomawarkitchen
・・・
‘KORANG TAK KAN DPT RASA TOM YAM MCM NI KAT TEMPAT LAIN’ - HAZIQ HUSNI, (DJ Radio & Pengacara TV)
.
Sebelum ni dia dgr ‘rumors’ je tentang Bangkok Tom Yam dan makanan di FMK ni.sekali dia dtg n try sendiri food kat cni.
.
Nah dia kasi 10 bintang terus!!!
.

#fizomawarkitchen
#jjcmtv3
#thaifood
#bangi

"SALAM...SAYA NAK REPEAT ORDER." Wahhhh. Syok kan kalau dapat mesej mcm ni setiap hari. So, sy nk share a few tips mcm mana korang bleh buat customer korang repeat order." Silakan share kalau bermanfaat.
.
Btw, dh register SYB ke blom?
.
.
Daftar Seminar SYB - Nama<>No. Kad Pengenalan<>Email ke 0136874419 / http://syb2017.wasap.my/

#fizoomar
#businesstips

Love singaporean!!
.
Love the culture,environment n the people as well.
.
Tq kak aishah yg nvr miss to treat us well in sg.da dkat 10 tahun dah knal akak ni sejak dari zaman fanclub #superF120 lg.skng ni dah mcm adik beradik dah.
.
Tq kakak!!

PESERTA PALING MUDA DI KELAS ADVANCE SYB DGN NIAT UNTUK UBAH HIDUP !
.
Inilah peserta paling muda yang ber " coaching " dengan Fizo Omar, Ya Allah dik umur muda bagus sungguh niat tu untuk menuntut ilmu dan nak ubah nasib hidup, Allah tahu adik tengah berusaha, inshallah adik akan berjaya suatu hari nanti, amin
.
Tiket tajaan masih dibuka terhad kepaa 100 orang terawal sahaja , tiket akan ditutup pada 27 julai 2017 .
whatssap kami di 013 687 4419 dengan kadar segera untuk mendapatkan tiket tajaan

TIPS2 NAK MURAH REZEKI , SENANG JERR.
.
Assalamualaikum semua, selamat pagi , selamat bekerj dan selamat bercuti untuk yang sedang cuti . 1) SENYUM, tak susahpon , sebab senyum itu sedekah. Murahkan diri dengan senyuman sentiasa dan rezeki pun akan murah.
.
2) Gembirakan kanak-kanak.
.
3) Mendirikan masjid bagi mereka yang masih bujang. Jangan ditunda-tunda kerana Allah swt akan memberi rezeki rumah tangga pula!
.
4) Bagi yang sudah berkahwin, jaga hati sesama suami dan isteri selalu. Sayang menyayangi sekeluarga, rezeki pun akan sayang pada kita!
.
5) Berbuat baik kepada orang yang lemah ini termasuklah menggembirakan dan meraikan orang tua, orang sakit, anak yatim dan fakir miskin, juga isteri dan anak-anak yang masih kecil.
.
6) Bagi suami, isteri, sentiasa bersyukur dengan pasangan hidup sedia ada. Tidak kira apa sahaja kekurangan masing-masing.
.

Tiket tajaan masih dibuka terhad kepaa 100 orang terawal sahaja , tiket akan ditutup pada 27 julai 2017 .
.
.
Whatssap kami di 013 687 4419 dengan kadar segera untuk mendapat tiket tajaan,

My bday gift!!! Tq my lovely rose @mawar_karim

31 + 1 = 32 yrs old daddy wanna be!!
.
Tqvm to all da bday wishes.
.
Yes im too old to celebrate, doakan saya pun dah ckp da.

PIAN KPOP BUAT HAL DEKAT SYB UMK!!
.
So korang nak tengok tak pian kpop nyanyi "suara persis sudirman korang kenalah daftar dulu.
.
Tiket ink ditàja sepenuhnya oleh FOC .
Macam mana nak daftar?
Nak daftar👇👇👇👇
.
Nama , no ic dan email ke 0136874419
.
Tempat adalah terhad kepada 100 orang terawal sahaja, jumpa pian dekat seminar SYB nanti.
.
.
.
.
#seminarsyb
#sybumk
#piankpop

BARU NAK BUAT BISNES? WAJIB BACA! NO. 5 PALING PENTING!
.
.
Mesti ramai yang idamkan utk ada bisnes sendiri kan? Jangan gopoh! Kena ada ilmu. Kalau takde ilmu, alamatnya, rugi mcm tu je. Jom baca sikit.
.
.
Nak tahu lebih lanjut? Korang WAJIB JOIN SEMINAR SYB! Insyallah sy akan kongsi lebih byk ilmu.
Jangan lupa share tau!

Most Popular Instagram Hashtags