fizoomar fizoomar

7489 posts   1468816 followers   849 followings

fizoomar  | ACTOR & HOST | ENTERPRENEURSHIP SPEAKER | "YOUNG ENTREPRENEUR of the YEAR 2014" | En.Afza 0109099191| contact@fizoomar.com

http://www.fizoomar.com/

Ape lah jadi masakan hari ni masak utk program #selerarasaseksa bersama @angah_lawaking n hosted by dato @chefwan58 .
Saksikan nnti di astro warna!

BULAN RAMADHAN HAMPIR TIBA .
Sebut pasal bulan Ramadhan apa yang terlintas dalam fikiran korang?

TAHNIAH UKM TELAH SELESAI STAGE 1
.
Selepas menempuh pelbagai task, mahasiswa UKM telah menyempurnakan stage 1 dengan jayanya.
.
.
Saya doakan adik adik dapat mengaplikasikan ilmu yang diberi dan sebarkan pada orang lain.
#vest2017
#vestmalaysia
#vestukm

Filming for 'selera rasa seksa' for astro warna with @chefwan58 n @angah_lawaking

AHLI PERNIAGAAN KERUGIAN
.
Anak seorang ahli perniagaan di China telah mengoyakkan wang kertas yang merupakan hasil pinjaman bapanya di sebuah bank berjumlah RM 31 181.
.
Koyakan pada wang perlu dicantumkan semula jika mahu tukar pada not baru. Koyak bukan 2 je, koyak 12 pun ada.bK
.
Kalau anak korang koyakkan duit korang ribu ribu tu apa yang korang akan buat?

shooting for astro warna program with @gabit27 .
@ktmmalaysiaofficial excf350

@gabit27 dah buat hal !!!

Time jadi student mesti ada perkara yang buat kita stress.. Apa yang student stresskan tu?

Stock anak anak ikan baru!! Yeayy

FREE 5 TIPS UNTUK STUDENT ! .
.
.
Harini saya nak berkongsi tentang tips2 untuk berbisnes dikalangan student dengan harapan saya boleh guide student untuk berbisnes.
.
Sebenarnya banyak lagi peluang untuk kita jana income di Uni/kolej anda, sebab ada kisah student yang jual air mineral sahaja pon dah cecah RM1000 pendapatan dia, WOW!💪 RM1000 dah cukup cover untuk sebulan, bolehlah beli bekalan untuk bertahan 2 minggu .
.
.
Yelah kalau nak harapkan duit pinjaman sahaja
memang takkan cukup , buku rujukan, project assignment, duit minyak motor , topud , duit makan lagi ,memang tak cukup .
.
Nak tips bisnes free lagi? Say " yes "
.
#vestmalaysia
#vest2017

MAJLIS PELANCARAN TUBE MEGA 2017.
.
TUBE SME CORP kembali lagi pada tahun ini. Kini bilangan usahawan belia telah ditingkatkan sebyk 1000 peserta.
.
Saya berharap para belia akan mengambil peluang ini utk memulakan perniagaan sendiri menerusi program terbaik ini yg bakal mengubah hidup anda menjadi usahawan yg berjaya.
.
3 tahun bersama program ini, saya sendiri melihat pembangunan usahawan2 muda yg telah di beri pelbagai kemudahan oleh SME Corp.
.
#tubemega2017
#smecorp
#fizoomar
#fizoomarchannel

KERETA 80 TAHUN BAKAL DILELONG ! .
Di Itali, kereta Vintaj Talbot- Lago T150-C SS Coupe edisi 1937 itu bakal dilelong pada 27 Mei nie. .
Kereta rekaan Figoni et Falaschi atau digelar sebagai 'The Teardrop' ini dibina hanya 16 buah model dan setiap satu mempunyai keistimewaan tersendiri. Menarik kan? .
Cuba korang share kereta paling lama usia yang korang pernah simpan!

Most Popular Instagram Hashtags