fizoomar fizoomar

9,421 posts   1,691,081 followers   1,023 followings

fizoomar  | ACTOR & HOST | ENTERPRENEURSHIP SPEAKER | "YOUNG ENTREPRENEUR of the YEAR 2014" | En.Addy 0109099191| contact@fizoomar.com #fizoomar

Apa komen korg?

RAMAI KATA SUSAH DAPAT KERJA SEKARANG NI, DAH ADA PELUANG APALAGI GRAB CEPAT
.
FizoMawar Kitchen Bangi memerlukan mereka yang berkelayakan bagi kekosongan berikut :
.
1. Penyelia
2. Pembantu Dapur
3. Pembuat Air
4. Pelayan .
Sila hantar maklumat diri anda di email fizomawarkitchen@gmail.com dengan subjek jawatan yang dipohon. Sebarang pertanyaan boleh hubungi www.wasap.my/+601157770062

Salam takziah drpd sya utk keluarga Allahyarham Pak Ngah. .
Kenangan sya bersama Allahyarham melalui teater Ali Baba The Musical di Istana Budaya tak mungkin akan sya lupakan. Sangat senang utk bekerjasama dgn Pak Ngah & sya byk belajar ilmu baru drpd beliau. .
Moga segala cetusan dan jasa2 beliau menjadi teladan atau contoh kepada pemain2 industri. .
Sama2 kita doakan Allahyarham ditempatkan bersama golongan yg beramal soleh. AlFatihah.

Sudah berada di seluruh Malaysia.
.
Buku Bangkit Bila Bankrap telah pun berada lebih 100 outlet di kedai buku di seluruh negara.
.
Terima kasih kpd smua.
.
Secara online boleh hubungi 0136874419.

@Regrann from @mawar_karim - Masyaallah 😥😣sangat tersentuh hati video ini not sure sumber yg sahih terperangkap dalam runtuhan bagunan perang di Iraq 🇮🇶. .
.

Cuma kita di sini fikir di mana parents baby ni masih hidup or mati,macam mana boleh survive dalam runtuhan. Sedih tengok kelaparan. .
.

Pengajaran kita di sini jangan kita terlalu memilih makanan,jangan terlalu nak menunjuk kehidupan rumah ,pakaian,kenderaan kita mewah la. Bersederhana la jangan riak untuk menunjuk takut NIAT kita tersalah tafsir org lain😌
.

Pasti video ini bukan jgk buat para ibu saja sedih sebak, orang lain tengok ada pengajaran masing2 😌😔. Mesti ada yg tak sanggup tengok video ni 😌

Good luck adik2 semua! 😉 .
Sama2 kita doakan kejayaan utk semua calon #UPSR. .
Ingat, jgn over stress. Ni baru permulaan je.

Tuan rumah mano yg patut ambik pisang ni?

Antara pros & cons. .
Apa kata korang?

'Bakpo nasi ni panje2?'
.
Memey la nasi khomok n nasi kerabu Thai di FMK memey lagu ni sbb kito guno beras Moghul Basmathi King.
.
Make pun sedap pah tu tok muok! Sebab tu la kalu make nasi ni xraso pun doh kenye pah nok tamboh pulok!
.
#fizomawarkitchen

Bangkit Bila Bangkrap ada di Menara Matrade Kuala Lumpur! .
.
Harini last day yee. Yg mana tak dtg lagi boleh serbu hari ni.
#bangkitbilabankrap

Reminder 💡
Tag someone who needs to see this..

Tak tau la dia marah ke, dia over excited!
.
Cik yam terrrr

Most Popular Instagram Hashtags