fizoomar fizoomar

7210 posts   1448635 followers   813 followings

fizoomar  | ACTOR & HOST | ENTERPRENEURSHIP SPEAKER | "YOUNG ENTREPRENEUR of the YEAR 2014" | En.Afza 0109099191| contact@fizoomar.com

http://www.fizoomar.com/

Pak fir @firdausesq tok guru dari #esq165 in da house at @fizomawarkitchen

@sayedamiralaydrus at @fizomawarkitchen with family.
.
Tq orang hebat bakal YB dtg ke FMK.

@pu_azihal at @fizomawarkitchen FMK.
.
Dari sabah ke bangi kempunan bangkok tomyam katanya.
.
#fizomawarkitchen
#jjcmtv3
#bangi
#thaifood

FULL HOUSE AT FMK @fizomawarkitchen today..tq for coming n support us!!
.
.
yes it is full.so kalau anda ada plan nak dtg ke FMK hri ni..please call Cik Azah at 019-9080909 to get seat dan xperlu lah anda menunggu yea.tqvm
.
#fizomawarkitchen
#bangi
#thaifood
#JJCMTV3
#tomyam

Rasyan yusoff✌️👌

"Ayo macha,kasi harga manyak murah sama saya,saya bili itu sayur manyak- manyak tau untuk saya punya kidai makann.."
.
.
Hakikatnya sekarang ni dtg ke pasar nak beli barang keperluan harian dan stock utk restoren,terpaksa tukar dialog cakap lenggok diaorang...
.
Bukan tak bangga dengan bahasa kita,tapi sebagai customer kene la nego harga utk dptkn yg terbaik dan murah.ye la mana taknya sekali beli stock utk restoren kosnya sampai beribu2 sehari.kalau dpt kurang byk la dpt save.kadang2 terpaksa pujuk memujuk dlm dealing utk dptkn harga yg cun.
.
Kadang2 terpikir juga sampai orang kita kene pujuk 'mereka'.siapa yg control ekonomi kita di tempat kita sendiri?
.
Mana perginya orang melayu kita yang dibanggakan dengan dibantu dengan macam macam kemudahan untuk berniaga?
.
Mungkin ada yg rasa ini hanya satu benda yg remeh,tp sekiranya brng2 keperluan harian ni 'mereka' yg pegang,apa jadi pada kita?

Saya punya jawapan , izzuddin..
Haaa tak dak huruf 'A' kan.
.
Apa jawapan korang..
.
Jom tengok nama siapa yang paling win.
.
.
.
#fizoomar
#fizoomarchannel
#businesscoaching
#ujiminda

MDEC eUsahawan Bera.
.
Seronok petang ni dpt mengusik salah seorg peserta program yg melatah. Bagusnya usahawan2 di Bera ni kan diaorg sgt fokus semasa sesi dgn saya td.
.
Org2 Bera mmg best. Nnt kalau ada rezeki , kita jumpa lagi ok!!
.
#eusahawan
#mdec
#fizoomar
#fizoomarchannel

#Repost @fizomawarkitchen
・・・
Alhamdulillah pelanggan berpuas hati dgn makanan dr fizomawarkitchen..Akedut habis lincin dia makan dgn Nasi Khau Mok Khai..thanks @i.am.ieka @apeng_amc next time bwk kwn2 n sedara plak mai makan di fizomawarkitchen😊😊😊 #jalanjalancarimakan
#bangi
#fizoomarcatering
#fizomawarkitchen
#thaifoods

MINAT BUKAN PENGHALANG
.
siapa kata kalau main sukan , tak boleh buat benda lain? .
Sebut sahaja nama Mohd Harrif saleh pasti semua orang kenal? Siapa tak kenal , pelumba berbasikal lebuh raya negara.
.
Beliau dah capai macam-macam pingat di peringkat antarabangsa.
Korang nak tahu tak dia hebat apa lagi?
.
Disamping hebat di lebuh raya , beliau juga hebat di dapur , minat dalam berniaga dan masakan menjadi suntikan untuk harrif menceburkan diri dalam bidang perniagaan.
.
Jaguh di lebuh raya dan jaguh di dapur. Tahniah harrif dan selamat berjaya.
.
.
.
.
#fizoomar
#fizoomarchannel
#businesscoaching
#speaker
#mentor

PROGRAM KEPENGGUNAAN DAN KESEJAHTERAAN NEGARAKU.
.
Seluruh warga KPDNKK dan semua agensi berkumpul bg menjayakan program ini.
.
#kpdnkk
#friendsofkpdnkk
#fizoomar

Legasi F120 ✌️

Most Popular Instagram Hashtags