fizahalimofficial fizahalimofficial

600 posts   44113 followers   15 followings

Fiza Abdul Halim  πŸƒLIFE IS A JOURNEY FROM ALLAH TO ALLAH πŸƒ

https://m.facebook.com/fizahalimofficial/

Perth trip... when he ask me to be his PA... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @aljefri87 #love #mylife #happiness #syukurselalu #πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

Hidup ini simple,kalau tak suka UNFOLLOW,kalau bising MUTE,kalau benci BLOCK & kalau SAYANG jaga elok2... #love #mylife #happy #allahknowsbetter #πŸ–€πŸ–€πŸ–€ #FH2017πŸ’‹

Saya doakan yang baik2 untuk semua kesayangan saya yg diluar sana ya...πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹#doa #loveyourself #loveofmylife #FH2017πŸ’‹

Selamat Hari Ulangtahun buat mama ku yang ku kasihi...semoga mama bertambah sihat,ceria,dipanjangkan umur dan bahagia hidup didunia & di akhirat... Tiada ternilai dan tiada apa yg dpt ku balaskan utk mama,pengorbanan mama selama ni... Di harap agar tahun ini dan tahun2 yg mendatang nnt mama akan lebih tenang dan bahagia bersama kami semua,walaupun papa dah tiada..Kami faham perasaan mama yg sentiasa rindukan papa..Lots of love ❀️... Love u till syurga Allah... 😘😘😘 #20072017 #mamabirthday #loveyou #mylife #πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

Nowadays you have FRIENDS if you have tons of MONEY πŸ’° ... well πŸ€”πŸ€”πŸ€” ... #goodnight #love #mylife #sleeptight #FH2017πŸ’‹

Puas kami bergaduh pasal phone Samsung A7..6 πŸ˜‚πŸ˜‚hahahha... lama betul tak jumpa abg merangkap ayah merangkap sahabat kami ni... @warung_kingmanjalara ... dah rindu sgt ni... tu yg sampai sini... Order kami sediakan,mcm2 ada... hari2 murah...itulah @warung_kingmanjalara @aljefri87 #mylife #love #happy #FH2017πŸ’‹

I never asked people to like or love me.. What i did is just to share my new life and my happiness... not to show off,that's all.. if you feel unhappy & hurt your eyes,just unfollow me... Have a great dinner u alls.. #lovemysupporters #love #happiness #mylife #πŸ–€πŸ–€πŸ–€ #myig #mystyle #FH2017πŸ’‹

Salam maghrib dari kami berdua... @aljefri87 sementara menunggu masuk waktu,jom kita teliti terjemahan Al-quran... #jomngaji #allah #allahisthebestplanner #love #mylife #happiness #πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

My 2nd gift 🎁 received today... "Your aurah is very exclusive.Let's this attire cover yourself & protect your dignity.Wear it with style & confidence " Tqsm to @keeyascarves for this beautiful lovely scarves 😍😍😍 In love with it... may allah bless u @keeyascarves #love #happiness #mylife #FH2017πŸ’‹

Tengok tu rezeki yang Allah bagi... hampir tiap2 hari saya terima gift 🎁 dari saudara2 sy... mmg sungguh tak dijangka sgt.Bukan satu tapi 3 lipstick @kameliacosmetics bagi ke saya... warna semua favorite saya.. mcm tahu2 jer...MelodyπŸ’„IsabelleπŸ’„Pearl πŸ’„... Moga allah perluaskan lg rezeki @kameliacosmetics ..nnt saya upload lg pic,bila sy dah pakai ya.. πŸ˜˜πŸ’‹ tqsm to @kameliacosmetics #love #happiness #mylife #FH2017πŸ’‹

Do you know why the marriage ring is placed at the fourth finger from the thumb of your hand? Because it's the only finger that has a vein which is directly connected to your heart ❀️... @aljefri87 #love happy #mylife #πŸ’›πŸ’›πŸ’› #FH2017πŸ’‹

Assalamualaikum...moga tenang hati kita semua ya... ☺️☺️#salamsubuh #love #mylife #🌻🌻🌻#FH2017πŸ’‹

Most Popular Instagram Hashtags