fitdigger fitdigger

400 posts   1518 followers   176 followings

FIT DIGGER OFFICIALβ„’  WEIGHT LOSS PROGRAM Fit Digger 2.0 πŸ”› JK1M9 Subang Bestari πŸ”œ Founder : @sijelita.eiza | @ismailazri www.wasap.my/60172999713 | 60182422156

Sape kata nak kurus tu tak happy? Dapat kawan baru..sama-sama berjuang dan sama-sama support dengan yang lain. Pokok pangkalnya diri sendiri nak berubah ke tidak. Selamat malam ❀️
.
.
#fitdigger #badminton #teamjelitaazri #teamsubangbestari #jomkurus #jomfit #kurus #kurussihat #kuruscantik #kurustanpaproduk #akunakkurus #akunakfit #sayanakkurus #misikurus #azamkurus2017 #subangbestari #subangbestariresidents

Assalammualaikum guys .
.
Jom Kurus 1 Malaysia kembali lagi musim ke 9. Yang nak kurus, nak ramping, nak sihat, nak kacak kelana, nak langsing menawan, nak nampak anak dara kembali, nak nampak bujang kembali πŸ˜‚πŸ˜‚ ayuhhhh sertailah kami Team Subang Bestari. Pendaftaran telahpun dibuka. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Terokailah dunia baru anda dengan lebih yakin, lebih berani, lebih semangat dengan adanya rakan-rakan seperjuangan.
.
.
Cabaran akan bermula pada 9 September 2017 selama 6 minggu. 10 orang peserta baru yang mendaftar awal akan mendapat 10% diskaun. Cepat cepat sebelum harga diskaun berakhir. Siapa cepat dia dapat.! Daftar di sini http://jk1m9.com/teamleader/azri-jelita/ Sebarang pertanyaan dan info lanjut hubungi kami di sini www.wasap.my/0172999713 (Jelita) atau www.wasap.my/0182422156 (Azri)
.
.
#jk1m9 #jomkurus1malaysia #jk1m #jk1msubangbestari #fitdigger #teamjelitaazri #teamsubangbestari #jomkurus #jomfit #kurussihat #kuruscantik #kurustanpaproduk #akunakkurus #akunakfit #sayanakkurus #misikurus #subangbestari #subangbestariresidents #shahalamresident #shahalam #sgbuloh #kotadamansara #subangperdana #payajaras #bukitsubang #subangpermai #subangsuria #aradamansara #damansaradamai #kgmelayusubang

Ada 3 jam setengah lagi untuk pendaftaran Jom Kurus 1 Malaysia musim ke 9. Dapatkan peluang 10% harga early bird untuk 10 orang peserta baru yang terawal mendaftar beserta bayaran. Untuk kawasan Subang Bestari, come to me sayang sayang sayang πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.
Sebarang pertanyaan dan info lanjut boleh wasap kami di sini www.wasap.my/60172999713 (Jelita) | www.wasap.my/60182422155 (Azri)
.
.
Repost from @kevinzahri @TopRankRepost #TopRankRepost Pendaftaran untuk Cabaran Jom Kurus seluruh Malaysia, JK1M musim 9, akan bermula ESOK jam 2pm. Kepada yg predaftar awal, anda akan terima special invite lebih awal..
**********************************************
Coupon Code utk diskaun 10% nanti: siapacepatdiakurus
*********************************************
Coupon Code utk diskaun 20% utk returning peserta JK: akudahkurus
*********************************************
Belum pre-daftar? Layari cabaranjomkurus.com. #jk1m9 #jomkurus #jk1m

Kita dengar serba sedikit kata-kata dari salah seorang peserta Fit Digger 2.0 😍 Katanya nak badan solid macam coach @sijelita.eiza ☺️☺️
.
.
#fitdigger #teamjelitaazri #teamsubangbestari #jomkurus #jomfit #kurus #kurussihat #kuruscantik #kurustanpaproduk #akunakkurus #akunakfit #sayanakkurus #misikurus #azamkurus2017 #kickoff #subangbestari #subangbestariresidents

Program kami akan bermula esok 22 Julai 2017 (Sabtu). Yang dah register tahniah kerana berjaya memulakan langkah pertama. Yang belum register dan masih teragak-agak, buatlah keputusan dengan bijak. Semua keputusan ditangan korang. Tak jeles ke tengok orang lain makin kurus dan sihat? Mesti jeleskan?? Meh cepat-cepat register sebelum terlambat. Wasap kami disini www.wasap.my/60172999713 atau www.wasap.my/60182422156 .
.
Jumpa esok!!
.
.
#jomkurus #jomfit #akunakkurus #akunakfit #kurus #nakkurus #nakfit #kurussihat #kuruscantik #kurustanpaproduk #teamjelitaazri #teamsubangbestari #fitdigger #sayanakkurus #gemukkekurus #fitnessmotivation #followigsaya #shahalamresident #subangbestariresidents #subangbestari #kgmelayusubang #sgbuloh #kotadamansara #bukitsubang

Siapa free petang ni ayuhhh workout bersama-sama saya di Tasik Elmina. FREE ajee k! Jangan malu-malu kita panas-panaskan badan amik mood untuk cergas dan sihat lepas ni. Untung-untung kurus persis Saloma πŸ’πŸΌπŸ’πŸΌ Yang berminat workout bersama saya bole wasap di sini www.wasap.my/60172999713 .
.
#kisahsijelita #workoutbersamajelita #jelitaworksout #jomkurus #jomfit #jomfollow #misikurus #akunakkurus #akunakfit #kurus #kurussihat #kuruscantik #kurustanpaproduk #gemukkekurus #subangbestariresidents #subangbestari #shahalamresident #sgbuloh #kgmelayusubang #kotadamansara

Masih ingat lagi azam korang awal2 tahun aritu? Ada ke kat sini yg dalam list tu berazam nak kuruskan badan? Ok ni da nak abis bulan 7, ada lagi 5 bulan nak abis tahun 2017. So macam mana dengan journey korang setakat ni? Masih bersemangat lagi ke? Dah turun berat badan ke? Atau korang macam biskut kejap ada kejap takde? πŸ™„ Atau korang acah2 nak kurus je? Fahamkan gambar yang saya kongsi ni dan cuba cari ada tak korang kat dalam tu? Jumpa tak?? πŸ˜‚πŸ˜‚ Assalammualaikum dan senyum selalu ❀️
.
.
#jomkurus #jomfit #akunakkurus #akunakfit #kurus #nakkurus #nakfit #kurussihat #kuruscantik #kurustanpaproduk #teamjelitaazri #teamsubangbestari #fitdigger #sayanakkurus #gemukkekurus #fitnessmotivation #followigsaya #shahalamresident #subangbestari #subangbestariresidents #kgmelayusubang #sgbuloh #kotadamansara #shahalam

Tinggal 3 hari je lagi kita akan start bakar-bakar lemak, buang-buang lemak, buang-buanglah apa yang patut kat badan tu yang tak sedap kita memandangnya πŸ˜‚πŸ˜‚ Ayuhhh kita bakar semua sekali agar lemak itu tidak bisa menjadi geng dengan kita k!! Jangan tunggu lama-lama untuk buat keputusan k sebab nanti ada suara kecil akan berbisik untuk berkata tidak. Usah kita dengar cakap dia k!! Ayuhhh wasap kami untuk mendaftar di www.wasap.my/60172999713 atau www.wasap.my/60182422156 . .
.
#fitdigger #teamsubangbestari #teamjelitaazri #jomkurus #jomfit #akunakkurus #akunakfit #misikurus #kurus #kurussihat #kurustanpaproduk #shahalamresident #subangbestari #subangbestariresidents #sgbuloh #azamkurus2017 #kotadamansara #damansaradamai #kgmelayusubang

Most Popular Instagram Hashtags