fitbylouise fitbylouise

786 posts   10,987 followers   655 followings

Louise Hammarstedt  Specialised Exercise Trainer Entrepreneur 📍 Stockholm ▫️Youtube

yesterday was magical⛸
📷 @baraelin

I am just here in my second home🏠 @member24 looking at my supplements from @proteinbolaget 💙 (-hello there friends, let's build some muscles💪🏼) PBfitbylouise gives you 20% off all @gaamnutrition 🥂

When you find someone as weird as you♥️
Happy birthday @baraelin 🎈

Waiting for those summer days
to come back🐳

IT'S HER BIRTHDAY!🎈
welcome @magdagravis to
the 25 gang♥️

looking down to see where all the
ice cream that I had on my vacay went🍦🕶

sweet but a psycho💀🎶

Welcome to my crib🏠
- or something like that -
📷 @baraelin

T Ä V L I N G 🎁
Vill du också vara så här lycklig?
Nu kan du vinna 2st biljetter till dig & din vän
till årets event; @fitnessfestivalen 🙏🏼 Jag som är stolt ambassadör för @freddystore (som kommer att vara på plats och ge er fantastiska erbjudanden♥️) har fått äran att lotta ut 2st biljetter!! För att vinna ska ni följa; mig @Fitbylouise @freddystore @freddystoreman samt @fitnessfestivalen, gilla bilden, samt tagga två vänner som inte får missa denna tävling!
Vinnaren kommer att bli kontaktat i DM när tävlingen är avslutad. Go! Go! Go!
📷 @carlwilliamlindgren

CELSIUS-ÅRE!!
Vilken dröm att få åka till Fjällen, glida ner för backen från morgonen till Kvällen.⛷Att min bästis @jo.vestin ska med det är Givet, vi behöver båda muntras upp med en resa för Livet.🎿Mina bästa Celsius-Moments är alltid med Johanna, med henne kan jag vara mig själv, en riktig Galenpanna. 🍳 Innan träning spelar vi gamla absoluta hits så man nästan får Tinnitus, sen så knäpper vi alltid en Celsius.🥂 Med denna fantastiska dryck med extra Koffein, rockar vi gymmet jag & @jo.vestin .🏋🏼‍♀️ Dem gladaste brudarna i liften det skulle vara Vi, även dem som åker vilse i skogen och dricker mest oboy på After-Ski.🍫Så jag hoppas att någon av oss vinner, det spelar ingen roll vem det Blir, kanske då kör vi en karaoke duell mot Viktor o Samir. 🎤( @viktorfrisks @samirbadrans ) Nu är det bara att hålla tummarna & hoppas på Medvind, för vem skulle inte vilja åka ner för backen med @johnnyedlind .🏂 Vinner jag, lovar jag att stå för underhållningen minst lika mycket som JLC, tror verkligen inte ni vill missa De. 🥁( @jonaslucascarlofficial )
@celsiussverige

Can't every Sunday be like this

"The only time you should ever look
back is to see how far you come."🏗
Wearing my super flattering @freddystore
pants🍑 LOUISE20 will give you 20%
discount until Sunday!!
📸 @linusrosengard

Most Popular Instagram Hashtags