firdauz_cheahmad firdauz_cheahmad

80 posts   593 followers   1,437 followings

firdauz ahmad  your mentors in life are important,so choose them wisely 😉 YNWA⚽️ kedahan🌾

>Benjolan di kepala #SAPU #MINYAK #ASMAK hilang terus dalam sehari tak perlu nak tuam dengan air panas >tok kami 80 tahun #STROKE hari-hari sedut #KAHAK sebab dia tak boleh bernafas dengan lancar.
Lepas sapu #MINYAKASMAK #KAHAK dah berkurang
~aisyah,kangar >Syukur alhamdulilah #KEBAS #TANGAN hilang bila selepas SAPU #MINYAKHERBAASMAK mujarab sungguh minyak ni boleh hilang #LENGUH #SAKITSENDI dan #KEBAS
~ Mahfuzah, Arau

Eh mula-mula nak cuba kcik dulu dik kak berani takot tak #mujarab. Lepas guna sekali siap ambil bagi kat mak dan mak metua.

Cuba dulu tak rugi 👍🏼

Tap energy Cincin Emas 916 Misi Asma yang buat part time bisnes online #ELITxJ50.

Bulan lepas ada satu lagi cincin belum berpunya. Insyallah dalam esok or lusa akan ada pemilik. Mudahan rezeki saya.
Dannn gelang emas 15GM 916 ni akan jadi milik siapa bulan ni ?
Masih sempat kepada siapa yang nak buat bisnes hujung jari ada payslip dengan kami.

Kita cerita banyak di whastapp ok.
Klik ▶️▶️ www.wasap.my/+60125421103

Sejuknya cuaca sekarang ni kan.
❄❄❄❄❄❄❄
Malam tadi buka kipas pusing no.1 je pun.dia punya sejuk macam kat cameron dah ni.

Tetiba anak hakak terbangun dari tidur sebab hidung dah tersumbat.

Memang susah la nak nafas

Akak calitkan MINYAK HERBA ASMAK dalam lubang hidung dan di atas hidung

Memang lega.baru lah lena tidur sampai pagi
Mujur ada Minyak Herba Asmak

nak main tp takut 😂
🐈💨
#ciko

Happy Eid Mubarak everyone,
selamat hari raya maaf zahir&batin
#raya2018
🕌🙏🏻

kemonn💪🔥
#roadtokyiv🏆

on❌on

the kamjat geng
🔥⚽️🔥
on❌on

warisan kita 🚀
#menujupuncak⬆️

Most Popular Instagram Hashtags