[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

firdausnadxaman firdausnadxaman

455 posts   2641 followers   312 followings

Firdaus Nadxaman  πŸ‘‰πŸ’°Founder/MD GUAM TEAMWORK SB. πŸ‘‰Discipline, Efforts,Doa and Faith πŸ‘‰Just Nobody πŸ‘‰β˜Ž: firdausnadxamanrashid@gmail.com

Melankolia tv3 samarinda a.k.a #dani
Barista. #throwbackweekendactivities
Apa la yang di bebelkan oleh En.Izwan kat dani tu..?? πŸ˜‚ rasa mcm kelakar je belakon.. .
.
Awak rasa saya ada masa depan tak dalam lakonan ni? Sebab saya cuma nampak masa depan awak dengan saya je??... πŸ€—πŸ˜‹πŸ˜„ #pikatline #random
anyway good exprience.. knowledge never end.. πŸ”πŸ’― #dramatv #melankolia #samarinda2018 #comingonfebuary #actor #loveit

1st Work for success and 2nd think about how to make money
surround with positive people and good attitude.. πŸ”πŸ’― #guamteamworksdnbhd
#auszniteamworksdnbhd
#focus2018 #keepbelieve #newchallenge #newadventures

Shooting #melankolia tv3 samarinda #dani 🎬 .
.
.
Awak tahu tak apa beza saya dgn cameraman ni ?
Dia merakam orang berlakon
Tapi saya merakam kenangan kita bersama.. hihihihi 😜😜😜 πŸ’˜ #4random
#dani #melankolia
#shooting #keepitreal #keepbelieve #focus2018

#throwback16december2017

My 1st exprience ever jadi host dengan @daaimjailani
Wow.. so awesome.. dapat pula host kan sukan rally ni.. gilaaa gempak πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†.. walaupun 1st time.. nampaknya nak kena kuruskan sikit badan ni. Tak tahu pula diberi peluang untuk hosting.. layankan je.. kalau tiada langkah pertama mana nak ada langkah seterusnya kan kan kan... πŸ˜‰πŸ˜ #Rallyracingchampionchip2017
#perlis @carbooilmalaysia on insta and #carboclan #whenonlythebestwilldo #malaysianrally #AYRacing

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1760792723995473&id=1707689905972422

#positive #ALPB #rallycar #rallychampionship2017 #hosting

#Repost @jamalmd (@get_repost)
・・・
On set #melankolia

Dani on set.. Gementar lain macam..πŸ˜… tapi gementar lagi degupan jantung saya bila bertentang mata turun terus kehati awak.. kaannn πŸ˜„ #chiachiachia #padumaut #pikatline #4random
belajar selagi boleh kerana ilmu tidak akan pernah ada hujungnya. Lagi jauh kita meneroka ilmu baru kita sedar betapa kecilnya pengetahuan yang kita ada sekarang. #random 🎬
#orangetreeproduction #tv3 #samarinda with geng #barista @hefnysahad @naimshamshol @nonnynadirah @ddny99 @firdausnadxaman #muabyme #actor

Thank you guys and to the team @homestaykite and happy birthday to me
15 December 1989.

Terima kasih pada mak and abah kerana telah melahirkan saya ke dunia ini.. inshaallah firdaus akan jadi anak yang soleh dan taat.. dunia akhirat.
#sagittarius #homestaykite
#guamteamworksdnbhd
#auszniteamworksdnbhd
#friendship #familygoals #28yearsold #deeplove #december

3.03am at @homestaykite together with @daaimjailani And my partner @zainizainal visit our units

Just enjoy what we love to do (work) ✍

Success isn't always about greatness. It's about consistency. Consistent hard work leads to success. Greatness will come. Dwayne Johnson ✍

#guamteamworksdnbhd #guamteamworkpictures
#auszniteamworksdnbhd
#entrepreneur #propertymanagement #properties #leader #hardwork #executiveproducer #actor #justnobody

#filempinjamkanhatiku
Ramai tanya sy apa watak yang saya pegang dalam filem tu sebab saya selalu promote untuk filem ini.. ada yang tak sedar pun kewujudan beberapa watak dalam filem ini.. hahahaha πŸ˜….. lihat gambar tu. Itulah Meon dan lembunya dalam filem pinjamkan hatiku.. Sebenarnya ada sub plot story di sebalik kisah laila safitri , naufal dan Dr.hasnan iaitu kisah diantara tipah,eron and meon.. πŸ˜…dan rakan rakan yang lain.. kalau korang perasan hujung2 cerita ada.. fir saja tulis pasal ada yg inbox and dm fir tanya.. disebabkan durasi masa di cinema tidak mengizinkan sub plot ni perlu dikorbankan untuk memberi keutamaan pada cerita asal.. yang mana fir sokong sangat bagi memberi lebih impak pada jalan cerita tu sendiri.. dan hasilnya ternyata WOW 😍.. tapi saja la nak bagi tahu kalau2 filem ni boleh di dramakan untuk memberi ruang mengetengahkan penceritaan asal.. sama ada dalam episods or telemovie.. tak gitu tuan director @osman_ali 😁 dan juga aurawhite.. hihihihi saja je la kan.. mana tahu #guamteamworkpictures boleh bekerjasama 😁😁😁😁😁😁.. idea yang baik boleh dikongsi2.. pendapat je la.. Yang mana belum tengok lagi sila tengok for sure tak rugi bayar ticket tu.. ⭐⭐⭐⭐⭐ #guamteamworkpictures #filempinjamkanhatiku #aurawhite #nuansafilm #ideaje..

Semasa on the way ke kuantan atas urusan kerja tiba2 banyak whatsapp masuk hantar article ni.. anyway
Terima kasih bro @jaydeesm for this lovely articles sangat2 saya hargai 😊. Sebenarnya dan sejujurnya masih jauh lagi perjalanan fir. Terima kasih pada orang2 kuat yang menjadi tulang belakang fir selama ni.. https://www.bharian.com.my/hiburan/selebriti/2017/11/357164/dari-belakang-tabir-kini-penerbit-eksekutif
#guamteamworksdnbhd #guamteamworkpictures #executiveproducer #actor #entrepreneur

GUAM TEAMWORK SDN BHD

Gala night filem Pinjamkan Hatiku

30 november in cinema

Ramai menangis malam semalam.. superb awesome story telling and lovely cinematography also with fantastic OST song.. Congratulations @osmanali_nuansa .. keep it up.. πŸ’ͺπŸ”πŸ’― #pinjamkanhatiku #galanight #guamteamworksdnbhd #guamteamworkpictures #producer #actor #entrepreneur #makeitreal #makebelieve

#filempinjamkanhatiku
Cerita semalam fir bersama Penerbit, pengarah,pelakon dan team filem pinjamkan hatiku. Roadtour di zone pantai timur, orang pantai timur memang awesome and sporting.. Filem love story ini akan keluar di pawagam pada 30 november 2017.
Nasihat fir pada korang 😁

Yang mana dah kawin tu bawa isteri atau suami tengok.. yang belum kahwin tu bawa la gefren or boyfren ke pawagam and yang mana dah ada gf or bf tu datang sekali lagi bawa laaa scandalicous tu tgk cerita ni.. πŸ˜‚.. atau yg masih single tu bawa la future pasangan korang tu tgk filem ni.. comfirm lepas tayangan korang terus couple.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰.. ni fir sembang bukan gimit tapi sembang ada isi kasi padu.. korang akan menangis nye dengan lakonan pelakon2 dalam filem ni.. lagi pula tu lagu2 OST dalam filem ni memang kena dgn ceritanya.. pendek kata laaa filem ni memang #padumaut .. oh lupa fir dalam filem ni pegang watak MEON kawan kepada Sam AKA Naufal.. watak meon ni lebih kurang macam YB kampung πŸ€“.. skema habis.. 😁😁😁😁😁 πŸ”πŸ’―πŸŽ¬πŸ“½ #filemkita #lovestory #romanticlove #mainjiwa #filemmalaysia #roadtour #ostmeletop #meon #menangishabis

Most Popular Instagram Hashtags