[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

firdausnadxaman firdausnadxaman

425 posts   1937 followers   300 followings

Firdaus Nadxaman  πŸ‘‰πŸ’°Founder/MD GUAM TEAMWORK SB. πŸ‘‰Discipline, Efforts,Doa and Faith πŸ‘‰Entrepreneur/actor/Producer πŸ‘‰β˜Ž: firdausnadxamanrashid@gmail.com

@filem_langsuir
Apa yang sedang di fikirkan zaman dan alias ketika moment ni diambil? Ermmmmmm !!!! πŸ€”... zaman dah tentu fikirkan jodoh πŸ€£πŸ˜‚ nice shot πŸ’―πŸ”
Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive insha'allah πŸ’―

#filemlangsuir #guamteamworkpictures #guamteamworksdnbhd #nuansafilm #executiveproducer #filminthemaking #filmmakers #horrorfilm #behindthescenes #focus πŸ“· Tq @osmanali_nuansa

Wow confusing samada ini zaman ke Firdaus Nadxaman tetiba jadi baby sister and bodyguard or sebenarnya ❓ ehemm ehem πŸ˜ŽπŸ‘ŒπŸ”πŸ”› πŸ‘‰Tahu tak kenapa saya pakai kacamata hitam sebab peluang untuk kita disatukan terlalu cerah bersinar seperti air laut langkawi diterangi matahari.

From left: suri dewi zaman

@filem_langsuir
#filminthemaking #filemlangsuir #pickupline

@filem_langsuir in the making

Optimism is the faith that leads to achievement. Nothing can be done without hope and confidence. Insha'allah. πŸ”›πŸ”πŸ’―πŸŽ¬πŸŽ₯
#guamteamworkpictures
#guamteamworksdnbhd
#filemlangsuir #executiveproducer #entrepreneur #waterfuns
Terima kasih waterfuns sponsor air untuk filem ni.

#repost πŸ‘‰last night bersama team filem langsuir :
Eron,alias,suri mummy, nuzul hafiz and crew sunset bistro.. so awesome.. πŸ˜€πŸ’― yang lain dah tidur. πŸ˜‚ @filem_langsuir #memangterbaik #teamfilemlangsuir #zamanlangsuir #langkawi

Jejaka dalam @filem_langsuir
Dari kiri : zaman,udin,azlan,kamal,eron,alias #mukabaru #bakatbaru #stillpracticing

Assalamulaikum selamat pagi good morning. πŸ”πŸ’―πŸ€“ Discussion and make it happen two different things.
Step 1 : researchπŸ€”
Step 2 : actionπŸ’ͺ

Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do. Pele πŸ‘

#theyoungceo89 #deeplove #managingdirector
#guamteamworksdnbhd #gagasanusahawanmalaysiasdnbhd
#positive #executiveproducer #youngenterpreneur #alhamdulillah

Wow awesome lama tak rasa diri abang segak bergaya 🀣nak nangis rasanya bila lihat style terbaru rambut abang..ini imeg untuk ZAMAN watak abang dalam filem Langsuir yang akan shooting pada 14 september 2017 terima kasih pada my stylish DEREK TAN yg paling kiri tu sponsor dan tolong settlekan treatment rambut abang yg kasar mcm dawai πŸ˜‚. Thanks alot for the services πŸ˜™. πŸ”›πŸ”πŸ”œπŸ’―πŸŽ¬πŸ“½ #deeplove
#filmlangsuir
#filminthemaking #executiveproducer #zamanlangsuir
#keepitreal #positive
#guamteamworksdnbhd

Alhamdulillah good conversation for our next project

Whatever you do in life, surround yourself with smart people who'll argue with you. πŸ”›πŸ”πŸ”œπŸ’― #guamteamworksdnbhd
#filminthemaking
#alhamdulillahsyukur #positive #worksmart #executiveproducer #producer #managingdirector #theyoungceo89

Alhamdulillah please follow official fan page for my film langsuir.

Produced by :

#guamteamworkpictures
#guamteamworksdnbhd
#nuansafilm

Sebelum tidur saya nak belanja 1 ayat pickup line boleh?😴πŸ˜ͺ πŸ‘‰ selalu orang kata walau muka saya ni gangster mesti dalam hati ada taman, tapi sebenarnya tak.. kerana dalam hati saya selalu ada awak πŸ˜„πŸ˜—πŸ˜™ #ayatpower #ayatpickupline #pickupline #quotesoftheday #goodnight #selamatmalam #positive #chiachiachia #firdausnadxaman πŸ˜€πŸ”›πŸ”πŸ”œπŸ’―

Siblings β€πŸ’―

Instead of trying to make your life perfect, give yourself the freedom to make it an adventure, and go ever upward. subjective. πŸ’―πŸ”›πŸ”πŸ”œ Selamat hari Merdeka 60 dan selamat hari raya aidil adha 😊

#firdausnadxaman
#peace #lover #quotesoftheday #sagittarius #kualalumpur #malaysiaku #alhamdulillahsyukur

Most Popular Instagram Hashtags