[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fikrykiki_ceriapopstar3 fikrykiki_ceriapopstar3

968 posts   266630 followers   319 followings

F!KRΒ₯K!K! OFF!C!@L  Fikrykiki Official ~ Singer🎀~ Actor🎭~ EmceeπŸ“Ί~ GegauFKfansclubπŸ’ͺ🏻~ For Any Booking - 012 2850292 (Whatsapp Only)

https://www.facebook.com/cartoonnetworkasia/

Happy Birthday Mama!!!!
.
semoga panjang umur,murah rezeki,dipermudahkan segala urusan,menjadi mama yg baik dan menjadi mama yg awesome!!!
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #happybirthdaymama #mlmsemlm #shooting #takadacintasepertimu #ilovemymama @krylin17 .......

Hari yg penat kan guyz......penat penat pun...uncle Hazran @syafiqkylez still handsome lgi😎😎....Qaleef @nikadammika pun still cute lagi😁😁......sanggup kiteorg penat untuk hiburkan korang tau!!......so jgn lh lupe tengok TakAdaCintaSepertimu di astro ria bulan march ni nnti!!....sape akk yg ade kt belakang tu bolehlah comment yee
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #takadacintasepertimu #shooting #jgnlupesolat #rezekiallah #rezekijgnditolak ....

Dah selalu sangat buat cover menyanyi....kali nie tknk nyanyi,kite pakai guitar jeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜....
.
@ariffirfanmy .
#fikrykiki #gegaufkfansclub #suratcintauntukstarla #guitarcover #keje #shooting #takadacintasepertimu #kuliah #mlm #jgnlupesolat

Is it me or something weird happening on Cartoon Network? 😱😱😱Fikry macam ternampak Vilgax, alien yang ingin kan Omnitrix, jam yang Awesome yang memberi Ben keupayaan untuk bertukar dalam 10 jenis aliens untuk menyelamat Duniaa!
.
.
.
Fuhhh, Vilgax seems really tough and Ben need our help to omni-enhance his aliens to make them bigger, better and stronger. That is the only way that he will be able to defeat Vilgax and stop him from taking over the world!!! .
.
.
Jadi ayuh kawan kawan cepat ke Cartoon Network Asia Facebook page untuk membantu Ben sekarang ! Last checked, Cannonbolt has already powered up. Let's get the rest up and running before Vilgax find Ben 10!! Link ada di Bio Fikry πŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌ cepat kawan kawan !
#fikrykiki #gegaufkfansclub #shooting #cartoonnetwork #ben10campaign #jgnlupetengok #jgnlupesolat #onset #ontime #ben10 #vilgax #visit

Dh shooting....photoshoot tak kan takde😁😁!!.....jgn lupe guyzz tgk #megadrama ni!!!......jgn lupe support drama melayu Tak Ada Cinta Sepertimu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»....
.
@nikadammika
@syafiqkylez
@zahirahmacwilson .
#fikrykiki #gegaufkfansclub #takadacintasepertimu #megadrama #supportdramamelayu #percayadiri #jgnlupesolat .....
.
Direct by @khanmancung ....

Seorang remaja di desa berhijrah ke kota untuk menghiburkan penonton di atas pentas dunia yg penuh dengan cabaran dan dugaan yg sukar diatasi sehinggalah dikenali sebagai seorang penghibur.....
.
Sangat berterima kasih kepada semua kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk menghiburkan anda dengan hanya mendengar di kaca tv atau radio...
.
Credit : @ariffirfanmy .
#fikrykiki #gegaufkfansclub #terimakasih #rtm #bintangkecil #astro #ceriapopstar3 #jgnlupesolat #jgnlupediri #jgnlupedaratan #dimanabumidipijak #disitulangitdijunjung .....

Cantik kan mama Athea nie .. Seronok dpt bekerjasama dengan mama athea @zahirahmacwilson ni guyz!!..... kiki suka sangat nk bekerja dengan mama athea ni....... .
Best pun best jugak,tpi jangan lupe tengok drama bersiri yg akan ditayangkan di astro ria tak lama lagi!!!....drama TakAdaCintaSepertimu!!!
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #takadacintasepertimu #shooting #kerja #kuliah #jgnlupetengok #jgnlupesolat #onset #ontime #suhanmovies @suhanmovies ......

Sesi main main.....Wah pandailah qaleef miming!!.....dh tu tiba tiba lari tinggalkan abg Qayyum pulakk!!......nie nk cari gaduh nii....Jgn lupe saksikan drama bersiri TakAdaCintaSepertimu di astro ria nnti okay!!!....
.
@nikadammika . .. Jom undi adik adam nie di Drama Festival KL 2018 ... Aktor Pilihan .. "Budak Ijat " ... #fikrykiki #gegaufkfansclub #ceriamegastar #takadacintasepertimu #shooting #pergikuliah #esokkerja .....

#Repost @nikadammika with @get_repost
・・・
Agak2 nye..ape yg mmbuatkn kami terkejut? Hihi.. #onset #takadacintasepertimu Dgn abg #qayyum @fikrykiki_ceriapopstar3 N dedy eh! Uncle #hazran @syafiqkylez πŸ˜„

#nikadammika #nika_dammikasoul
.
Ape hal tuuu!!!......ape yg jadi!!😱😱...
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #shooting #takadacintasepertimu #jgnlupesolat #kerja

Eh!!....abg @syafiqkylez pun ade!!😁😁....agak agak korang ape watak abg syafiq dlm drama #takadacintasepertimu ni??πŸ€”πŸ€”...
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #keje #kuliahlagi #shooting #takadacintasepertimu #qayyum .....

Lame tk lepak same....kalau nk tau yg tengah tu artis bollywood πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚...lagu ni abg @hasbullah_72 yg request.....luluh belum lagi ye abggπŸ˜‚πŸ˜‚
.
#Repost @wafiy_aan with @get_repost
・・・
Lama x jamming sesama kan @fikrykiki_ceriapopstar3
@ariffirfanmy πŸ’ͺ🏾

Hai guyzzz....seperti yg dijanjikan.....my new cover dh keluar!!!!!
.
Sorry sgt sgt kebelakangan ni kiki ade banyak kerja sampai takde time untuk post kat ig......so stay tune dan harap semua terhibur!!!
.
@ariffirfanmy
@hasbullah_72 .
#fikrykiki #gegaufkfansclub #fikrykikicover #shooting #banyakkerja #alhamdulillah #murahrezeki #jgnlupesolat
.
@firmanbansir

Hai guyz!!!!......rindu giler dieorg ni!!!!!.....
.
@kashikaselvam
@zack_popstar3
@addnan_era .
#fikrykiki #gegaufkfansclub #lametakjumpe #jgnlupesolat .....

Hai guyz....kiki ngan mama @krylin17 dekat klinik gigi nii......nk buat checkup😁😁😁....
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #checkup #jgnlupesolat

hai guyzz....esok hari penting...hari yg penuh bersejarahπŸ˜‚πŸ˜‚.....esok sekolah!!!!😁😁😁....
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #esoksekolah #semangatbaru #pengawaspusatsumber #amikbukuteks #doaitupenting #jgnlupesolat

last day in Philippines!!!!....im gonna miss youu philippines😭😭....
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #philippines #kampung #balikdah #jgnlupesolat ......

Hai guyz!!!!.....its a wrap for 2017,so welcome to 2018!!!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘“πŸ•Άβœ¨βœ¨.....
.
Kiki kt sini nk minta maaf kalau kiki ade terkasar bahasa ngan korang atau terguris hati korang....so today is a new day!!.....so mulakan tahun baru korang dengan bismillah!!!😁😁...so sape sape yg belum follow kiki kt ig boleh follow dan stay tune for the next #fikrykiki cover,picture,vlog and more!!!
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #newyear2018 #2018 #adarezekiadalah #sing #act #jgnlupesolat .....!!!!

Hahai korangg.....kiki ngan mama kt #balikbayannight !!!!!....
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #balikbayannight #jgnlupesolat ....

Thank you aunty bing and uncle pleby sbb bgi kiki hadiah untuk Christmas thn niee!!!!
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #christmas #christmas2017 #jgnlupesolat ........

Kita kalau nk berjaya....berjayalah dengan usaha kita sendiri,jgnlh kita menumpang kerjayaan org lain....so sape sape yg ckp "artis ni takde mase depan".....jgn ckp mcm tu,kita nak capai title artis tu bukan senang....ade org sanggup habiskan duit untuk dptkan title artis tu....lepastu korang pulak tk appreciate,kalau korang usaha sesuatu benda ...tpi org tk appreciate,apa korang rasa....so jgnlah kecam kecam artis kt malaysia ni....sbb kitaorg pun manusia biase jugak....ada silapnya....so hargailah kami yg telah bertungkus-lumus cuba untuk menghiburkan anda semua....
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #hargailah #artismalaysia #setiapmanusiamelakukankesilapan #kamicubayangterbaik

hai guyzz......so kali ni kiki cover lagu senyum by @asad.motawh !!!.......so insyaallah.....next cover kiki korang boleh suggest kt comment ni.....dan semoga terhibur!!.....
.
senyum by @fikrykiki_ceriapopstar3 .
#fikrykiki #gegaufkfansclub #fikrykikicover #kampung #philippines #jgnlupesolat #senyum

Hai guyzz....kiki blanje sikit gambar kt #pasuquin #wishingtree ........
.
#fikrykiki #gegaufkfansclub #philippines #kampung #pasuquin .......

Most Popular Instagram Hashtags