[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fiffel fiffel

478 posts   269 followers   213 followings

Maja ▪Fiffel & Tråd▪  Skaparglädje och odling mitt i en liten skånsk by. Med passion för återbruk! 💚 Growing, reusing and making things in a small village in south Sweden

http://fiffelochtrad.blogspot.com/

Jag som tänkte skippa tvättskåpet... 🤔
Det är så fantastiskt när de leker lekar tillsammans! ❤️ men samtidigt blir det också mer bråk.
Intensiv tid nu.
Alla är trötta, ett barn är i en jobbig fas och så ska mycket ändras på en gång.
Jag ska börja arbetsträna och lillen ska skolas in på dagis. Just nu är det kaos med allt känns det som. Allt känns ovisst och jag känner mig svag och liten.
Och mitt i allt kan jag inte fatta att jag lyckas hålla två barn (hyfsat) glada och trygga.
Kan man köpa lite tillit och självförtroende någonstans?
#gladabarn #bus #roadfyraåring #roadettåring #vardag #livetmedbarn #livetmedsmåbarn #lifewithkids #lilletean

De mest gillade bilderna 2017. Intressant urval! Tack för att ni följer mig 💞
#bestnine2017 #bestnine #bästanio #mestgillade #mestgillade2017 #2017bestnine
#barn #återbruk #odling #grönsaker

Gott nytt år! Här går det stillsamt till. Vi hittade en låda änglabloss som jag tog tillvara från mormors hus när det tömdes. De kostade tydligen 80 öre på den tiden de köptes in 😀. Kanske har Malvas mormor stått och tittat på dessa bloss när hon var barn? Och nu, sådär 60 år senare var det Malvas tur ☺️. Skönt med tysta fyrverkerier! Tänker på alla varelser som lider en sån här dag. Känns så onödigt.
Önskar er alla ett fint nyår 🌟
#tomtebloss #änglabloss #nyår #gottnyttår

God jul!
I morse fick barnen några små paket i sina julstrumpor. Malva har en som jag hade som barn, men lillebror hade ingen. Så jag sydde denna till Tean.
Den är sydd av den sista biten av en gammal julduk som jag änvände till en klänning Malvas första jul ❤️. Bandet är från ett slaktat gardinomtag. Loppisfyndad snedslå, så 100% återbruk!
Älskar de söta tomtarna 🎅
Önskar er alla en fin helg ❤️
#jul #julstrumpa #christmasstocking #xmas #christmas #sew #sy #sytt #återbruk #reuse #homemade #retro

Idag har jag pysslat min favoritpussel. Ett pussel utgivet av vi i villa i samarbete med posten. Undrar hur gammalt det är? Det gör mig så nostalgisk! I stort sett hela barndomen pusslade jag detta pussel, varje jul❤️. Och under juldagarna plockade mina föräldrar fram ett stort pussel som vi sedan satt och pulade med under ledigheten. Det är nästan bästa julminnet, Lugnet efter julafton, sitta med ett pussel och lite julgodis och en clementin och pussla i flera timmar 😍. Uppskattade det massor som tonåring/ung vuxen! Saknar det, och saknar att pussla. Väldigt svårt med små barn i närheten 😉 men får ta igen det sen. Fick i alla fall hjälp med detta tomtepussel i tio minuter av pinglan innan det sprallade för mycket i benen ☺️.
#jul #christmas #jigsaw #pussel #tomtar #nostalgi #minnen #xmas #barndomsminne #viivilla #posten

Granen kom på plats trots allt! Det känns fantastiskt att ha tagit en vildvuxen gran hos vänner ❤️. Den är rätt klen så det är tur vi har gjort papperspyssel 😂 men älskar den 🎄. Vi har även ugglor och enhörningar i granen förresten (och mycket mer 😃) och Bamse från förrförra året (som vi klistrade på gamla julkort).
#jul #christmas #xmas #julpyssel #pysslamedbarn #pyssel #christmascrafts #crafts #craftingwithkids #uggla #owl

Tror det kan bli en riktigt snygg gran ☺️. Ett bra teamwork detta 👍 Pinglan klipper papper och väljer knäckform och paljetter. Och jag klistrar.
Ett av få pyssel som har gått hyfsat smidigt och utan större sammanbrott 😂
Nu till nästa utmaning: ta in julgranen i sällskap med toppad fyraåring och påhittig ettåring 😬🎄👍
#julpynt #pyssel #pysslamedbarn #diy #crafts #ornament #craftingwithkids #christmas #jul

Igår skördade jag den sista tatsoi-kålen. 16 december! Tycker tatsoi är himla gott ☺️.
Nu är det lite väl kallt för den och Pac choi:en, trots dubbel fiberduk. Och jag hittade små löss på den..! 🤔 Vad kan det vara för små varelser som trivs i detta kalla väder? Något äter på svartkålen också.
Tänkte ju att jag skulle så lite morötter för tidig sådd, men det har inte blivit av. Undrar om jag hinner innan tjälen kommer..?
#tatsoi #kål #höstsådd #senskörd #skördaidecember
#odla #odling #harvest #skörd #vegetables #homegrown #growyourown #growyourownfood #odladinegenmat #odladinmat #odlahemma #köksträdgård #kitchengarden #groworganic
#ekologiskodling #trädgård #lepotager #trädgårdsliv

Jag och pinglan pyntar granris till mors grav ❤️
#saknad #jul #granris #roadfyraåring #bus

Snyggaste pepparkakorna ever. 😂
Tänkte det skulle va skönt att slippa pepparkakor utan vispgrädde så testade ett nytt recept. Degen var smidig och de är väldigt goda...men hur kan de bli så skrynkliga..? 🤔
Aldrig sett nåt liknande!
#pepparkakor #bakeroftheyear #gingerbread #snyggfika

9 december. Vitlöken är äntligen i jorden!
När jag är ute o grejar i trädgården kommer jag på att jag har glömt att jag sådde en hink med morötter i växthuset. De slokar, jorden är snustorr och de har inte fått vatten på två månader... men jag kunde dra upp en fin bunte små morötter. Perfekta! Inget är så gott som hemodlade morötter tror jag 🤗.
Sommarmorötter sådda i augusti 👍.
Rätt coolt.
#morötter
#carrots #höstsådd #senskörd #skördaidecember #morot
#odla #odling #harvest #skörd #vegetables #homegrown #growyourown #growyourownfood #odladinegenmat #odladinmat #odlahemma #köksträdgård #kitchengarden #groworganic
#ekologiskodling #trädgård #lepotager #trädgårdsliv #sommarmorötter

Most Popular Instagram Hashtags