[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ferr.my ferr.my

713 posts   5861 followers   1993 followings

MSIA'S FAV BOUTIQUE|#FE  🌹100% TRUSTED SELLER 🌹LIFE IS TOO SHORT TO WEAR THE SAME CLOTHES EVERYDAY πŸ‘™ πŸ‘— RAYA COLLECTIONS 2018 BELOW RM100 πŸ“²CLICK LINKπŸ‘‡UTK WHATSAPP

http://ferrexclusive.wasap.my/600136215223

Hello ladies. 🌹
I hope its not to early for us to open the first batch pre order for Raya. 😁😁 -

Well, tak semestinya beli untuk raya kena pakai masa raya kan. πŸ˜‰πŸ˜‰ Mana2 yang ada event bulan 3 dan keatas boleh la grab jugak. -

Boleh click link di bio untuk order atau whatsapp #0136215223 -

#raya2018 #collectionraya2018 #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #peplum #peplumraya #peplumraya2018 #peplummurah #peplummoden #peplumtop #peplumblouse #barangmurah

Hello ladies. 🌹
I hope its not to early for us to open the first batch pre order for Raya. 😁😁 -

Well, tak semestinya beli untuk raya kena pakai masa raya kan. πŸ˜‰πŸ˜‰ Mana2 yang ada event bulan 3 dan keatas boleh la grab jugak. -

Boleh click link di bio untuk order atau whatsapp #0136215223 -

#raya2018 #collectionraya2018 #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #peplum #peplumraya #peplumraya2018 #peplummurah #peplummoden #peplumtop #peplumblouse #barangmurah

Hello ladies. 🌹
I hope its not to early for us to open the first batch pre order for Raya. 😁😁 -

Well, tak semestinya beli untuk raya kena pakai masa raya kan. πŸ˜‰πŸ˜‰ Mana2 yang ada event bulan 3 dan keatas boleh la grab jugak. -

Boleh click link di bio untuk order atau whatsapp #0136215223 -

#raya2018 #collectionraya2018 #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #peplum #peplumraya #peplumraya2018 #peplummurah #peplummoden #peplumtop #peplumblouse #barangmurah

Hello ladies. 🌹
I hope its not to early for us to open the first batch pre order for Raya. 😁😁 -

Well, tak semestinya beli untuk raya kena pakai masa raya kan. πŸ˜‰πŸ˜‰ Mana2 yang ada event bulan 3 dan keatas boleh la grab jugak. -

Boleh click link di bio untuk order atau whatsapp #0136215223 -

#raya2018 #collectionraya2018 #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #peplum #peplumraya #peplumraya2018 #peplummurah #peplummoden #peplumtop #peplumblouse #barangmurah

Happy lunch hour everyone 🍱πŸ₯—πŸ• Time to show the world (other than officemates) ur beautiful outfit for today. 😘😘 You can also wear our riri pants to the office on the casual day. Totally comfortable and classy. πŸ‘  πŸ‘– So, tell us, what’s ur favorite outfit during casual day.?
.
#barangmurahmalaysia #peplum #peplumtop #peplumdress #peplumkurung #peplumraya #kebaya #kebayamodern #kebayamurah #kebayamuslimah #kurungkebaya #jubahmoden #jubahmurah #jubahdress #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahmalaysia #dresslabuh #drapedress #sales #malaysiasale #flarepants #flarejeans #pantsmalaysia #palazo #palazomurah #palazzopants

Good morning 🌹
Semoga hari ni lagi baik dari semalam. 😊 Siapa2 nak ada masa lapang tu boleh buat solat dhuha. Insya-Allah segala urusan kerja tu akan lebih mudah. πŸ’• #selfreminderFE

Salam maghrib everyone 🌸 Sambil2 nak tunggu waktu solat ni, sis nak bgtau 1 secret pasal riri pants ni. πŸ™ˆπŸ™ŠRiri pants ni not only for those skinny people tau. Yang comel chubby2 sikit tu pon muat tau. Waist pants mmg kami saje buat bergetah and ada tali supaya senang nak adjust ikut keselesaan customer. 😝😝 So xboleh la nak kata kurus boleh la pakai pants macam ni, saya ni berisi. Mana muat. Well, just look at our customer, jauh dia merantau dgn riri pants ni tau. 😍😍 #chubbyisawesome #ootdFE

Kan sis dah cakap riri pants ni selesa sangat pakai. πŸ˜‰ Nak pergi jalan2 pakai pants ni pon best. Xpayah risau panas ke apa ke. Thank you to this lovely customer bagi feedback siap share ootd lagi. 😘😍So, apa lagi alasan untuk x beli riri pants ni.? 😁 #ootdFE

Hi dear. 🌸 Now dah musim panas balik dah kan. So boleh la mulakan balik azam 2018 untuk #fit2018 tu. 😁 Boleh da start jogging balik kot sambil2 hirup udara segar. πŸƒβ€β™€οΈπŸƒβ€β™€οΈ Nak bersukan pon mst la nak cantik2 kan. πŸ˜‰ Dengan riri pants ni, mesti meletop vavavoom punya la. Even just nak berriadah je pon. Material pon sedap je pakai. Xpanas. So apa lagi.? Grab la cepat. 😘

Hye guys. πŸ‘‹ So yesterday i came across this one tweet quoting pictures of Vivy Yusuf’s ootd saying that If I have that much of money, my ootd would be on point all the time just like Vivy. Well, at first, i totally agree with that. But thinking back, u don’t necessarily need to buy expensive clothes to kill ur ootd. Just look at our model here, doesn’t she looks gorgeous in our riri pants matching with that black heels. 😍😍 Our riri pants doesn’t cost that much though. So, what do u think.? Do we really need to buy expensive clothes to look beautiful.? πŸ’ƒ
.
#barangmurahmalaysia #peplum #peplumtop #peplumdress #peplumkurung #peplumraya #kebaya #kebayamodern #kebayamurah #kebayamuslimah #kurungkebaya #jubahmoden #jubahmurah #jubahdress #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahmalaysia #dresslabuh #drapedress #sales #malaysiasale #flarepants #flarejeans #pantsmalaysia #palazo #palazomurah #palazzopants

Did you know, according to cambridge dictionary; the meaning of fabulous is not existing in real life. 😱 Totally agree.! How can a person be that damn fabulous in this riri pants.? πŸ€” Oh man! Is this for real.? 😍
.
#barangmurahmalaysia #peplum #peplumtop #peplumdress #peplumkurung #peplumraya #kebaya #kebayamodern #kebayamurah #kebayamuslimah #kurungkebaya #jubahmoden #jubahmurah #jubahdress #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahmalaysia #dresslabuh #drapedress #sales #malaysiasale #flarepants #flarejeans #pantsmalaysia #palazo #palazomurah #palazzopants

JENNY FLARE PANTS
-
COLOUR: EMERALD GREEN -
1 FOR RM35
3 FOR RM100
.
12 COLOUR.
FREESIZE FIT XS-XXL
.
STRECHABLE/ MEMERI
.
MEASUREMENT| UKURAN (INCI)
.
Pinggang/ Waist 28-40"
Labuh / Length 42"
.
Price
.
1 FOR RM35
.
FREEPOSTAGE SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK (ADD RM12)
.
3 FOR RM100 EXCLUDED POSTAGE
.
CAN MIX COLOUR
.
#barangmurahmalaysia #peplum #peplumtop #peplumdress #peplumkurung #peplumraya #kebaya #kebayamodern #kebayamurah #kebayamuslimah #kurungkebaya #jubahmoden #jubahmurah #jubahdress #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #dressmurah #dressmuslimah #dressmurahmalaysia #dresslabuh #drapedress #sales #malaysiasale #flarepants #flarejeans #pantsmalaysia #palazo #palazomurah #palazzopants

Most Popular Instagram Hashtags