[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

feliciacitra feliciacitra

548 posts   4418 followers   839 followings

FEIFEI 🌸  πŸ‘— Fashion Designer of @felicitebyfc πŸ‘ΆπŸ» Wife & Mother

They Grow Up So Fast~
.
And that phrase seems totally true and so totally false at the same time, because in the day-to-day of it nothing seems fast at all. A meal can take an eternity. A sleepless night a lifetime. And yet everyone says so.
.
And so I want to hold him a little longer today, because already my little baby is gone. Already there is a little boy in his place.
And one day not too far in the future,there will be a older boy in his place, and then a teenager, and then a young men.
.
πŸ“· @kencanaphotography
#georgeenzo

Birthday Boy πŸ‘†πŸ»
18.06.17
πŸ“· @kencanaphotography .
.
.
#enzofirstbirthday #babyboss #georgeenzo

You can be a mess and still be a good mom. We are allowed to be both 😌
.
.
.
#motherhood #momlife

Forever young 🎑

Kalo jatuh inget ya Zo, langsung berdiri! Paling ga bersikap kayak ga terjadi apa-apa gitu.
.
.
.
GINI MAH?
.
#georgeenzobudiputra #staycool #jatuhyabiasaaja

Happy Anniversary πŸ’ž

#throwback #Esmodbackstage
.
We came from different cultures, backgrounds, families, education and also religion, as well. Yet never once did I, or anyone think we are different from each other.
What happened to our country lately is truly break my heart.
To see people use differences to attack others. We aren't here because we are the same, we are here because we are different. God has created us to complement each other. To walk side by side. .
.
Romans 10 : 12-13
For there is no difference between Jew and Gentileβ€”the same Lord is Lord of all and richly blesses all who call on him. Everyone who calls on the name of the Lord will be saved.
.
Be strong Pak Ahok & family πŸ™πŸ» @basukibtp @veronicabtp
#saveahok #bhinnekatunggalika

George Enzo Budiputra, 11 months. Pas banget liat ig nya @essywidjaja ada giveaway ini, memang udah mupeng berat sama Visio Focus nya @tecnimedindonesia. Saya masih pake thermometer biasa ya, kmrn Enzo demam ampun deh....ga bisa ngukur. SAMA SEKALI! ke suami & keluarga cuma bisa bilang "Enzo demam" ditanya di suhu berapa? A ehm a ehm aja jawabnya, kan bikin deg2an ya. Anaknya mana udh cranky banget 😡 mana mau dia diselipin thermo di ketiak, ngamuk deh. Jadinya saya ngukurnya di RS, coba aja ada Visiofocus. Mommy jadi lebih adem ayem punya jurus jitu buat ngukur suhu badan Enzo. Wish me luck !! πŸ™πŸ»
#robinxtecnimedindonesiaGA

Kok km sudah gede ya nak? Kayaknya baru kemarin lahirin kamu. Ga kerasa udh mau setahun aja ☹️ Don't grow up so fast pleaseee #georgeenzo #11months

Buibuk yg dikit2 suka parno soal anak mana suaranya? πŸ™ŒπŸ»
Ya saya juga termasuk πŸ˜‚
Enzo kan kulitnya sensitif, jadi begitu ada bentol dikit, semuany jadi kambing hitam. Karpet lah, udara lah, debu, makanan, sprei, dll. Lho?
.
And finally akhirnya di Jogja nemu beginian, @sparkclean_jogja , bisa bersihin tengu2 di dalem kasur yg suka bikin Enzo gatel2.
.
Thank you @sparkclean_jogja πŸ‘ŒπŸ»

Coffee anyone ?
.
.
.
#georgeenzo #mamaboy

Most Popular Instagram Hashtags