[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

febulesque febulesque

709 posts   1280 followers   195 followings

YEAR END SALES AND PROMOTION!  °Nyleascarf °Temyracle °Scarves °Instant Shawl °Skincare °Beauty Products :Presenting to you in-trend muslimah apparels and lifestyle.

http://www.wasap.my/+6738665961

Good morning everyone! Rise and shine😍

It's a beautuful day and nice weather to enjoy the sunset with our families. Seen here pretty @ninaaa.hzm donning #MusalmahSquare by #Nyleascarf with cute chubby little boy there💕 .

To purchase CLICK LINK IN BIO
.

#nyleascarf
#nyleascarfsquare
#musalmahsquare
#bawalsatinexclusive
#bawalsatin #nyleascarfbn #FebulesqueHijab

JERAWAT? KULIT KUSAM?
uolss jangan risau. Untuk pengetahuan , kita gunakan geranium essential oil dalam detox mask which help us untuk rawat masalah dermatitis, rashes skin,eczema,stress reliever tau. Nak tau sebab apa ,this oil hasil dari process steam distillation yang mana sangat pure tau dari akar and bunga geranium. So no wonder la geranium ni sangatlah mahal dan very effective untuk skin. Satu lagi, since ramai tanya detox mask ini boleh diguna setiap hari atau tak, so jawapannya YES. Dah ramai founder and artis yang cuba temyracle tau. Uolss bila lagi? 😍🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. Click link in bio to place your order.
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle #teamhaniyyah #FebulesqueBeauty

GERANIUM ESSENTIAL OIL DAN KULIT MUKA ROSAK, APA KAITANNYA?😱✨
~~
Since, geranium oil ni ada sifat antibakteria dan antiseptik, bila kita apply dekat kulit dia akan menghalang bakteria dikulit muka masuk kedalam pores. Sebab tu kalau uolss konsisten guna detox mask ni, untuk uolss yang selalu breakouts lama kelamaan uolss akan perasan tahap breakouts tu akan makin berkurang sebab essential oil ni akan protect your skin dan kills the bacteria from infusing into uolss punya skin gittew.
~~
Campuran geranium, manuka honey dan pure kunyit adalah gabungan paling terbaik untuk merawat breakouts. Ramai sudah gembira dengan detox mask, takkan uolss nk tengok saje je. Jom cuba sekarang.
~~
Temyracle , freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Click link in bio to order
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #geraniumessentialoil #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #teamhaniyyah #FebulesqueBeauty

Assalamualaikum wbt and good morning everyone. Sharing video tutorial on how to apply coffee scrub by Temyracle. $16 each. Shell life : 3 months.

Yes, this coffee scrub can also apply to your body😍

To place your order simply click in our bio.
#coffeescrub #coffeescrubmurah #temyracle #temyraclefeedback #teamhaniyyah #FebulesqueBeauty

Everyone's favourite colour for #Musalmahsquare by #Nyleascarf. Beautiful colour that suits with white, pink and bright outfit. We have extra stock for this colour.
.

To purchase simply click Whatsapp link in our bio.
.
#yesLadybossNyleascarfdahkurussekarang💕
.

#Musalmahtutorial #Musalmahfeedback
#nyleascarf #nyleascarfsquare #bawalsatinexclusive #bawalsatin #nyleascarfbn #Nyleascarfauthorisedagent #FebulesqueHijab

Classic, versatile and elegant with #Musalmahsquare by #Nyleascarf.

Promo introductory price is still valid till end of this month!! .

Purchase 3pcs for only BND54!
(Normal Price BND20/PC) .

You may book yours now for payday
(deposit is required to secure your booking)

To order simply click Whatsapp link in our bio
.

#musalmahsquare #nyleascarf
#nyleascarfsquare #bawalsatinexclusive #bawalsatin #nyleascarfbn #NyleascarfAuthorisedAgent #febulesuehijab

Assalamualaikum wbt everyone and good morning! Another great news to share, we are extending the promo price for #MusalmahSquare by #Nyleascarf until 31st Dec 2017!!
.

BND54 FOR 3PCS! (SAVE $6!!)
.

Click hashtag #MusalmahTutorial for video tutorial how to style our classic Musalmah and click hashtag #MusalmahFeedback for Musalmah's awesome reviews and feedbacks.
.

You may book yours now for payday. (Deposit required to secure your booking).
.

Simply click link in our bio to place your order. Have a good day everyone😘
.

#Musalmahsquare #Nyleascarf #Nyleascarfbn #Nyleascarfauthorisedagent #FebulesqueHijab

#Repost from @tyaadnan - Since Tya dah start suka pakai bawal sekarang so Tya nak share satu bawal satin yang material dia memang best sangat-sangat
.

Bawal lover wajib dapatkan MUSALMAH square ni di @nyleascarf.hq .Harga dia memang murah & berbaloi
.

Good news everyone PROMO BUY 3PCS FOR BND54 is now EXTENDED until 31st Dec 2017.
and Pre order for second batch will be closed 9pm tonight.
.

To order simply click link in our bio
.

#musalmahsquare
#nyleascarf #nyleascarfbn #nyleascarfauthorisedagent #FebulesqueHijab

Best coffee scrub ever! HQ just restock this from 60 bottles now less than half left sudah. See how awesome thic scrub is! Syukur Alhamdulillah, we received lots of good feedbacks from this products. Coffee scrub is perfect for dry and combination skin.
.

To order simply click link at bio.

GOOD NEWS! We will be having YEAR END SPECIAL LUCKY DRAW (FOR CUSTOMER PURCHASE TEMYRACLE PRODUCTS ONLY)! Tunggu the announcement or simply turn on post notification 😍
.

#coffeescrub #temyracle #coffeescrubmurah #teamhaniyyah #FebulesqueBeauty

Always adore a lady with great sense of fashion. Looking stylish @shshuhaila with Musalmah in latte colour and white colour outfit. Just Perfec!
.

Pre-order Musalmah at promo price BND54 for 3pcs by simply click the link in our bio.
.

#nyleascarf
#musalmahsquare
#nyleascarfsquare
#bawalsatin
#bawalsatinexclusive #nyleascarfbn #nyleascarfauthorisedagent #FebulesqueHijab

Sharing with you a video from ladyboss of @nyleascarf.hq @tgnorhasniny . She's sharing her tips on on how to wear #Musalmahsquare without showing your cute chubby cheeks. Check this out everyone. .

Seen here Musalmah square in Latte.
.

Tomorrow is the last for the promo and last day pre-order for second batch.
You may book now for DEC payday (Deposit required to secure your booking)
.

BND54 3PCS
BND20/PC
(SAVE BND6!)
.

To order simply click link in our Bio.
.

#Nyleascarf #MusalmahFeedback #MusalmahTutorial #Nyleascarfbn #Nyleascarfauthorisedagent #FebulesqueHijab

We are still open pre-order for #MusalmahSquare by #Nyleascarf

Purchase 3pcs for only BND54 (Promo valid until 10th Dec only) .

Closingg date : 10th Dec 2017
Full or half payment is required to secure your booking
.

#Repost from @faralisamzmn - Fara suka betul dengan #nyleascarfsquare dari @nyleascarf.hq ni .Senang gila nak bentuk, pastu material dia pon memang exclusive. Boleh match skali ngan #nyleascarfsnowcapinner dieorang. Confirm terletak elok
.
@nyleascarf.hq ada bagi HARGA PENGENALAN ISTIMEWA untuk tudung ni tau. Harga memang affordable sangat².
.

#musalmahsquare #MusalmahFeedback #Nyleascarf #Nyleascarfbn #nyleascarfauthorisedagent #FebulesqueHijab

Most Popular Instagram Hashtags