[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fattahaminz fattahaminz

2467 posts   2400260 followers   857 followings

Fattah Amin  Actor | Singer | Ambassador | Entrepreneur

http://www.mrpdiet.com/

Hai korang buat apa? Dah dinner? πŸ˜‰ #Raikal #MYCOFFEEPRINCE

Rasanya ramai yang dah hafal lagu ni kan?

Apa kata korang check out the official lyric video lagu #1234U ni di saluran YouTube @warnermusicmy pulak?

#1234UbyFattahAmin #OSTWanitaTerindahMovie #WanitaTerindah #RoadToWT #OST #OriginalSoundtrack #WarnerMusicMalaysia #FastyleAsia

Hi, semua!
Jap g lunch apa? Kasi idea sikit nak makan apa hari Selasa camni.

#doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik

#Repost @mrpdietbyfattahamin_hq (@get_repost)
・・・
.
TQ so much!
@colleenfat2fit (@get_repost)
・・・
My honest review on @mrpdietbyfattahamin_hq : . .

So dh 3 hari ambil #mrpfattahamin. First day try chicken flavour, then mushroom pastu hari ni try tomyam. My first impression SEDAP!
Memula try 2 flavour cmtu je bancuh ngn air panas then cicah roti wholemeal sekeping. Mcm ala2 mkn sup pizza /Campbell kan. Then hari ni try mkn ngn brokoli / isi ayam. Tetap sedap! .

Actually MRP sup ni mcm meal replacement. Kira klu korang tknk mkn nasi atau tk sempat mkn ke so korang blh je bancuh sup ni ngn air panas. Kacau2 kenyang.
Mcm 3 in 1 oat, nestum, Campbell sup. Tp bezanya MRP sup ni dia ada bahan2 yg tingktkan metabolisms, blh control rasa lapar, bg energy & fat burner. . .

Kenyang ke? Seriously mmg kenyang. Trust me. Tp bukan immediately kenyang tau. Korang mkn smpi habis pastu dlm 10/15 minit cmtu baru korang rasa kenyang tu. Maybe sbb dia full of fiber sbb ada serbuk oat, campuran kentang ,pastu ada bahan garcinia cambogia, kacang buncis putih yg mmg blh buat kita control rasa lapar.NO MSG / SUGAR. . .

Korang bancuh je ikut suke tekstur yg cmne korang nk. Nk cair ala2 utk minum ke, nk pekat utk buat cicah ngn roti ke. Ikut la.. .
Rasa kenyang dn tknk nguyah benda merepek tu tahan jugak dlm 3/4 jam cmtu. . .

Tp ingt tau ni bukan produk kurus semata. Jgn ingt makan ni pastu Tanya bape lama blh kurus.ngelat tau.. Nk cepat je. Korang still kena buat balance diet. .
My suggestion is : - .

Boleh ambil utk snacking sbb very low calorie. 84kalori je preserving so klu jaga nilai kalori benda ni sesuai Sgt.Atau mkn utk ganti salah satu hidangn utama korang. Contohnya ambil healthy balance breakfast and lunch and ganti ngn MRP utk dinner korang. Atau ambil MRP utk b/fast.lunch mkn nasi. Mkn je mcm biasa ikut balance potion.
Sbb klu pikir MRP utk kurus semata pastu korang mkn ni je sepanjang hari nti kang jemu /muak plk. Tkleh la cmtu. Enjoy your healthy balance diet ye. . .

Aku tak jual tau. Saje je bg review sbb teruja ada produk meal replacement yg healthy kt pasaran.
So sape nk try boleh la try. Tgk je #mrpfattahamin nti ada je ejen2 dia. ✌ .

#mrpfattahamin
#fa

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah swt.

Saya nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang telah hadir ke sesi bersama saya di Bahtera, Persada Johor semalam. Terima kasih kepada Tan Sri Dr Irwan Serigar kerana memberikan peluang untuk saya berkongsi pengalaman di slot #OnlyOneWithIrwan.

Thank you juga kepada team @mrpdietbyfattahamin_hq for a job well done dan terima kasih kepada management saya, @fastyleasia.management.sb for the support.

Let's all fly high together and here's to a new beginning, new journey! Credit photo : @bahteraofficial
#MRP #mealreplacementprogram #FPP #fattahpartnerprogram #kacaukacaukenyang #letsflyhigher #flyhighbutstaygrounded

In life, confidence is important.

Nak tengok saya kalahkan @alvinchong123? 😜😜 Saksikan the next The House episode!
.

The House episod baru di Gempak app! Download tau kalau nak tonton semua episod!

#MYTheHouse #TheHouseMY #AstroGempak

MRP Live Update BAHTERA @mrpdietbyfattahamin_hq

MRP Live Update BAHTERA @mrpdietbyfattahamin_hq

Hi semua! Selamat berhujung minggu! Ready nk ride? 😎😎
.
Nak share dengan korang ni antara sebab lagi saya minat & suka pakai @ajdeparfum ni setiap hari ;)
.
Pernah tak bila korang sembur perfume kat kulit, rasa pedih menyengat camtu? Pastu bila kena cuaca panas makin pedih rasa macam nak terus mandi je. Tak selesa kan! Tapi beza betul dengan semburan Aj De Parfum ni, tak pedih langsung bila sembur direct pada permukaan kulit sbb perfume AJ De Parfum mengandungi Natural Floral Ethylene, bahan inilah yang buatkan kulit kita selesa bila disembur & terus meresap ke dalam liang2 roma kulit kita, sebab tu bila makin berpeluh makin kuat baunya. Berbeza sgt kalau nk bandingkan dgn perfume2 lain. So kalau korang nak perfume yang tak pedih & selesa bila gunakan, boleh try dpatkan & rasai sendiri kualiti Aj De Parfum ni dengan harga yang sangat mampu milik ;)
.
Korang yg kalau tk tau mcm mana nk contact agent atau stockist AJ De Parfum ni, boleh check komen kt bawah sbb dorg akan bantu korg dapatkan perfume berkualiti tinggi ni!
.
Untuk info lebih lanjut, DM @ajdeparfum atau whatsapp 017-3237414
012-8480250
.
www.ajdeparfum.com
.
#ajdeparfum #fragrancewithstyle #perfumestory #theperfumecrafter #wanitaterakhir #facchafacchi #fattahamin #ajdeparfumxfattahamin

Most Popular Instagram Hashtags