fattahaminz fattahaminz

2296 posts   2304344 followers   878 followings

Fattah Amin  Malaysian Actor | Singer | Ambassador

https://twitter.com/fattahamin

Assalammualaikum, hai semua.. 😊
.

Saya sendiri memilih Fatah Amin Edition for Men by @ajdeparfum sebagai peneman setia saya.
.

Sebagai seorang celebriti yg aktif, saya harus tampil yakin & bersemangat walau dalam apa jua keadaan sekalipun.
.

Bau peluh sedikitpun tidak menghalang saya untuk berdepan dgn orang ramai kerana dengan adanya haruman dr @ajdeparfum masalah bau peluh pun tiada.
.

Aj De Parfum satu2nya wangian yang..
🔹Telah terbukti tahan selama 16 jam
🔹 Diluluskan oleh Jakim (H alal Cert.)
🔹 Tidak meninggalkan kesan pada pakaian.
.

Jom kongsikan pengalaman korang tentang haruman Fatah Amin edition di ruangan komen. 😊
.

Untuk keterangan lanjut bole contact AJ Deparfum Hq @ DM/Whatsapp kami now!!
016-918 6144
012-8480250
017-323 7414
.

Layari www.ajdeparfum.com
.

Credit 📹
1.Fattah Amin Toyota Gazoo Racing
2. On board : Vios Challenge
3.Toyota Gazoo Racing Malaysia 2017
Throttle - What's That sound (Live Mashup)
4.@msg.co
.

#fatahamin #ajdeparfum #fragrance #toyota #celebrity #perfume #theperfumecrafter #facchaxfacchi #ajdeparfumxfattahamin

Ace Bomber is back! Now with a new colour ; Midnight Blue.
.
Disebabkan terlalu banyak yang request nakkan jaket #f8acebomber ni, kami produce semula khas untuk penggemar koleksi #fattahaminxfar8. So, yang dah ada warna grey tu bolehlah tambah Midnight Blue buat collection macam saya! .
Kalau nak beli, bolehlah whatsapp ke 0142452776. Atau lebih mudah, anda boleh dapatkan di laman web www.alteliaamani.com. Dah pakai nanti share #ootd anda dengan saya!
.
Mudah, kacak, dan bergaya. #far8byalteliaamani #fattahaminxfar8 #fattahamin #qalifmoden #f8casualwear #f8acebomber #acebomber #mensfashion #casualstyle
#cakapyangbaikbaik
#doayangbaikbaik
#lotsoflove #lessofhate

Terima kasih kpd semua fans yang datang ke Stadium batu kawan Penang semalam untuk support #toyotagazooracingmalaysia.
.

You guys rock and are the best! 😊👍
.

#ViosChallenge #ToyotaMalaysia #ToyotaGazooRacingMalaysia #AllAboutTheDrive #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #livelife #ImpossibleIsNothing
. 📸 @_msg.co

Sebelum tidur, saya nak share good news!
.

@fastyleasia.management mengadakan pertandingan untuk menang tiket percuma ke tayangan perdana #WanitaTerindah pada 26 September 2017 di GSC Pavilion KL.
.

Sapa-sapa nak menang tiket untuk tengok filem Wanita Terindah bersama saya dan barisan pelakon movie ni, visit:
>> Website FastyleAsia
>> Page rasmi Wanita Terindah atau FastyleAsia di Facebook
>> twitter FastyleAsia
.

Untuk menyertai pertandingan Wanita Terindah Grand Premiere Night.
.

Nyatakan dalam 20 patah perkataan mengapa anda patut hadir ke malam tayangan perdana ni untuk menang tiket. Anda boleh datang ke event tapi untuk menang tiket dan tonton Wanita Terindah, korang kene sertai pertandingan dulu ye. FastyleAsia akan umumkan pemenang selepas 15 September 2017.
.

See you there nanti!
.

#redcommfilms #redcomm #FastyleAsia #movienight #giveaways #Fattahrians #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik @redcommfilms

Hey Ofans! Jangan lupa untuk dapat kan OPPO R9s Edisi Hijau!
.

Anda cuma perlu pre-order di http://www.oppostore.com.my/products/r9sgreen/ pada 11 Ogos - 18 Ogos 2017. .

Dengan 16MP kamera belakang dan F/1.7 Aperture , anda akan mendapat gambar yang jelas sempurna. .

#OPPOxFattahAmin #OPPOR9s #GreenEdition @oppomalaysia

Berkata yang baik adalah sedekah. Jadi, ucapkanlah perkara yang baik-baik. Salam Jumaat.
.

Kurta Amani dari @far8byalteliaamani. Dapatkan dari Butik Altelia Amani pada harga RM150.00 sepasang sempena #aaflashsale.
.

Mudah, kacak, dan bergaya!
.

#far8byalteliaamani #fattahaminxfar8 #kurtaamani #kurtasmart #kurtamoden #kurtastylo #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lotsoflove #lessofhate

Salam Jumaat, semua.

Mulakan hari dengan Bismillah, berbuat baik pada semua orang, jangan pernah membalas kejahatan dengan dendam, tapi balaslah ia dengan senyuman dan kesabaran.

Have a good day!

#sincerelyFattah #InspireFattah #QalifModen #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik

Most Popular Instagram Hashtags