fattahaminz fattahaminz

3,242 posts   3,396,554 followers   951 followings

Fattah Amin  Actor | Singer | Ambassador | Entrepreneur | πŸ“§ faridz.fadzil@umusic.com (Management) ⬇️New single #isterimewa ⬇️

#Repost @stalkerscafe_
・・・
Assalamualaikum, Salam jumaat! Have a blessed and prosperous day πŸ˜€
.
#stalkerscafe #stalkersespace #stalkercafebyfattahamin #cafe
#kotadamansara #petalingjaya #westernfoodsedap #asianfood

Our last class yip yip hooray! πŸ˜ƒ

Usual place, Usual pose. Anak siapa pulak sebelah tu.. πŸ˜‚

#Repost @stalkerscafe_
・・・
Hai. Please don't forget our Zumba Class tonight at 8.30pm. LADIES ONLY πŸ‘­ Come join us! Walk in for first timer RM 20 only πŸ˜‰
.
Venue at #stalkersespace
.
.
#zumba #zumbaclass #stalkerscafe #westernfood #asianfood #stayhealthy #fattzura #stalkercafebyfattahamin #cafe #kotadamansara #petalingjaya

@makjemahfa kita malam ni. βš½οΈπŸƒπŸ»β€β™‚οΈ

Alhamdulillah since filem #Matkilau arahan @syamsulyusoffilm dah habis shooting abang belanja sikit behind the scene Awang dalam filem ni. Sama-sama nantikan filem Epik ini di pawagam okay. πŸ˜‰

Short trip with the family in Penang.

#Repost @stalkerscafe_
・・・
Fattastic Sandwich Beef πŸ₯ͺ sesekali kena try menu sihat ni.
.
#stalkerscafe #stalkersespace #stalkercafebyfattahamin #cafe #westernfoodsedap #asianfood #kotadamansara #petalingjaya

πŸ’‘

#Repost @stalkerscafe_
・・・
Assalamualaikum hai πŸ˜€ Ada yang memerlukan space untuk sewa? Nak buat birthday party, private event, seminar, kelas, meeting atau macam macam lagi? Kami sediakan space yang sangat exclusive berbaloi dengan harga. Pelbagai kemudahan disediakan. Boleh datang singgah #stalkersespace untuk view. Boleh tolong sebarkan? πŸ€—
.
Maklumat lanjut boleh whatsapp 011 143 53735
.
#stalkerscafe #stalkersespace #stalkercafebyfattahamin #cafe #rentalspace #eventspace #kotadamansara #petalingjaya

#Repost @stalkerscafe_
・・・
Happy CNY! Mesti ramai yang tengah cuti kan. Tak tahu nak lunch kat mana? Jemput mai @stalkerscafe_ bawa family sedara mara datang makan dekat sini. πŸ€— Enjoy ur holidays. πŸ’•
.
Today open as usual 12pm - 11pm
.
#stalkerscafe #stalkersespace #stalkercafebyfattahamin #cafe #westernfoodsedap #asianfood #happyholidays #kotadamansara #petalingjaya

Awang. 🏹 #MatKilau

Most Popular Instagram Hashtags