[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fattahaminz fattahaminz

2212 posts   2245316 followers   875 followings

Fattah Amin  Malaysian Actor | Singer | Ambassador

https://twitter.com/fattahamin

Sebab semua orang belanja gambar ready tgk camera sy nk belanja gambar tak ready tgk camera 😜 #firstdayraya #myhappyfamily #teamrayaperak #far8xelrahbyfattahamin #ootdrayabyfattahamin

Sebab semua orang belanja selfie raya 1st day raya sy belanja 3rd day raya 😜 #teamrayaperak #far8xelrahbyfattahamin #ootdrayabyfattahamin

Good morning! Ok sambil korang tgh mkn lemang ketupat tu sy nk belanja sikit behind the scene #HSC ok..Kalau tengok BTS utk scene ni boleh tahu siapa yg pujuk siapa sebenarnya masa ni 😜 #heroseorangcinderella #behindthescenes #finalweek #finalepisode

Saya dan #fnnseasonsmalaysia mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin!

Lagu Suasana Hari Raya ni best kan? Apa lagu Raya favourite korang?

@fnnseasonsmalaysia #fnnseasonsxfattah #Fattahrians #Fattastic #Fattah1438 #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #lotsoflove #lessofhate

Assalamualaikum kepada semua fans Fattah.
.

Selamat Hari Raya Aidilfitri!
.

Pada awal pagi 1 Syawal ni saya nak share dan memperkenalkan a new way to #BoostYourRaya this festive season!
.

Send your duit Raya or gift to your loved ones in the form of vouchers from Zalora, Tealive, Lazada and many more by using @myboostapp.
.

Firstly, jom kita download @myboostapp dekat Google Play Store pastu sign up dengan kod GengFA (isi pada last page di borang registration). REMEMBER TO USE THIS CODE: "GengFA"
.

50 lucky fans yg guna kod saya akan dapat duit raya tau. Join my GengFA cepattt! 😊😊
.

#gengFA #carigengraya #BoostYourRaya #myboostapp #dotheboost #darihatidariboost #Fattahrians #Fattastic #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik

Malam ini malam terakhir kita berbuka puasa dan saya harap di kala ini, kita semua bersama insan-insan yang tersayang.

Selamat Hari Raya #Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari saya, Abdul Fattah bin Mohd Amin. Semoga #Aidilfitri1438 ini disambut dengan penuh rasa gembira, bersyukur, dan kasih sayang sesama kita.

#Eid1438 #EidMubarak #EidAlFitr #Fattah1438 #Fattahrians #Fattastic #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #lotsoflove #lessofhate (πŸŽ₯by Official FA @fattahaminz
MSGREEN ART GALLERY @_msg.co)

Pasti ramai memang tak sabar nak tengok #SuriHatiMrPilotRaya kan? So pastikan anda berada depan TV okayy πŸ‘Œ.. 1 Syawal, 9pm 😊

1 Syawal 1438 β™‘ 9 malam β™‘ astroriahd123 β™‘

#telemovierayaastro #darihati #kosongkosong #shmpr #AstroRiaHD123 #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik

Most Popular Instagram Hashtags