[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fatt.faz fatt.faz

509 posts   12610 followers   71 followings

FATTAH πŸ’™πŸ’– FAZURA 

πŸ’–πŸ’™πŸ’‘πŸ’πŸ™ˆ
.
.
#Repost @kakamary123
β€’ β€’ β€’
Wishing you semoga berbahagia to those who have found love, in whatever shape or form β€πŸ’– . .
.
INTIMATE SHOWCASE BY FATTAH AMIN&FRIENDS
VENUE: E'SPACE @stalkerscafe_
DATE : 17 February 2018

#FattahAminIntimateShowcase #FattahAminandFriends #bestcafeintown #KotaDamansara #SunwayGiza #StalkersCafebyFattahAmin #StalkersCafeEspace
#fasf . .
πŸ“· Credit igs @budiey

All the best #FattahAminAndFriends πŸ’ƒπŸ’ͺπŸ˜πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
Glory Glory Man United jugak utk game malam ni... ehh nak jugekkk πŸ™Šβš½πŸ”΄πŸŽŠπŸŽ‰
.
#IGS @melramlan ❀
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #IntimateShowcase #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Dah pandai dah hubsbaby mengedit... mmg fuhyoooo lah... sis bagi 5 bintang πŸ’«... πŸ˜œπŸ˜…πŸ˜πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #MRPByFattahAmin #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Congratulations Bam Tah... we are so proud of you too... may success be in your path forever... aamiin πŸ™πŸ’ƒπŸ’ͺπŸ‘πŸ˜πŸ˜˜πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #MRPByFattahAmin #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Halamak... video wajib post ni... one two three four you wifey @missfazura, kata hubsbaby @fattahaminz πŸ’ƒπŸ˜πŸ’‘πŸ’πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
IGS @missfazura 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #MRPByFattahAmin #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

πŸ’‘πŸ’πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆπŸ™
.
.
#Repost @fattahaddict
β€’ β€’ β€’
.
150218
.
Sudah menjadi lumrah, setiap pasangan berkahwin pasti akan diajukan pertanyaan mengenai anak. Bagaimanapun, suami kepada Fazura, aktor Fattah Amin mengakui tidak pernah rasa tertekan atau rimas apabila ditanya mengenai isu berkenaan. Baginya, isu bila nak dapat anak adalah suatu soalan normal yang akan ditanya.
.
Berkongsi mengenai perkara tersebut, Fattah ketika ditemui MH di majlis pratonton filem televisyen terbaru lakonan Fazura, Janji Zehan mengakui tidak menolak andai dikurniakan cahaya mata dalam waktu terdekat.
.
β€œItu semua rezeki. Kita tengoklah. Sama ada lambat atau cepat, saya tidak kisah, terima saja rezekiNya,” kata Fattah yang mengakui selepas beberapa bulan bergelar suami, dia semakin mengenali isteri, dan menganggap itu merupakan suatu hal yang baik dalam melayari rumah tangga agar lebih harmoni.
.
.
Dalam perkembangan lain, bekas Hero Remaja ini juga mengakui terpaksa berehat seketika daripada menerima sebarang tawaran lakonan bagi memberi ruang untuk fokus terhadap bisnes.
.
Kongsi bintang berusia 27 tahun ini, sejak Januari lalu dia tidak mempunyai sebarang komitmen penggambaran kerana mahu memberi ruang untuk diri sendiri, sekali gus membolehkannya melakukan hal lain di luar lapangan seni.
.
Bagaimanapun, hero drama rantaian Hero Seorang Cinderella ini bakal terlibat di dalam sesi promosi filem aksi lakonannya, KL Special Force yang bakal ditayangkan Mac depan. Turut sama beraksi di dalam filem arahan Syafiq Yusof ialah Datuk Rosyam Nor dan Syamsul Yusof. .
.
β€œSetakat ini, saya tidak mengambil tawaran berlakon kerana perlu selesaikan beberapa komitmen lain. Antaranya memberi tumpuan terhadap jenama diet, MRP Diet Soup yang bakal dilancarkan bulan depan. Pada masa sama, saya juga turut menubuhkan Stalkers Cafe Event Space dan Alhamdulillah, tempahan ruang majlis yang kami terima begitu menggalakkan. Malah kami juga turut merancang untuk melakukan showcase akustik istimewa. Insya-ALLAH, Fazura pun akan turut serta. Kena susun jadual supaya tidak kelam-kabut,” akhiri Fattah optimis. .
.
#fattzura #doayangbaikbaik ❀️

I'm so freaking excited for your wedding dress fazzy... I'm sure it will be stunning on you... 25th please come faster πŸ’ƒπŸ™†πŸ˜πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
IG @jamil.ruzaini 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Untunglah kalau ade org nak urutkan... gurau2 di pagi CNY eve gitewww... don't be so serious... have fun & MOVE ON... πŸ’ƒπŸ˜‰πŸ’‘πŸ’πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
Taken from photoshoot of @ehmalaysia 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Alolololo... manjanya ibu dgn along 😍😍😍
.
Tenkiu abe RN belanja video sweet ni 😘
.
.
#Repost @rozlanassir
β€’ β€’ β€’
Terpancar raut wajah anak yang soleh ☺️β™₯️
#RNatwork

πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
.
Repost from @fattahaddict
.
β€œDia lain, dia just a good husband. Dia seorang yang sangat memahami terutama hal kerjaya saya. Kalau saya tahu dia macam ini, saya doa dari dulu lagi nak kahwin dengan dia (ketawa). Alhamdulillah, bila dengan dia, saya boleh bernafas lega," - Faz
Awwwwww! Sweeet! 😍😍😍❀️❀️
#fattzura #doayangbaikbaik .
.
13022018 -TRAUMA apabila sering didekati lelaki yang kuat mengongkong, selebriti popular, Nur Fazura mengakui takut untuk berkahwin.
Susulan itu, pelakon berusia 35 tahun ini mengakui lebih selesa untuk hidup membujang.
"Itulah sebab saya takut untuk ada boyfriend atau husband. Dulu, saya tak nak kahwin sebab saya takut. I was so scared. Takut lelaki itu akan kacau kerja dan karier saya.
"Saya lebih enjoy dengan kerja walaupun ada yang cakap rugi kalau tak nak kahwin. Tapi bagi saya, lagi best kalau tak kahwin sebab saya bebas nak buat apa saja," katanya pada media ketika ditemui selepas pelancaran filem televisyen, Janji Zehan, semalam.
Bagaimanapun, Bintang filem Langit Cinta ini bersyukur apabila bertemu jodoh dengan pelakon popular, Fattah Amin.
"Dia lain, dia just a good husband. Dia seorang yang sangat memahami terutama hal kerjaya saya.
"Kalau saya tahu dia macam ini, saya doa dari dulu lagi nak kahwin dengan dia (ketawa). Alhamdulillah, bila dengan dia, saya boleh bernafas lega," katanya.
Pasangan sensasi ini selamat diijabkabulkan dalam satu majlis tertutup di hotel terkemuka di ibu negara, pada 27 November lalu.
Pada masa sama, Nur Fazura mengakui masih dalam fasa mengenali suaminya biarpun sudah tiga bulan mendirikan rumah tangga.
"Sebenarnya, saya lebih mengenali dia selepas berkahwin. Kita bercinta hanya dalam enam bulan.
"Jadi, proses perkenalan itu just like masa bercinta, all the time kita OK, kalau gaduh just benda-benda bodoh saja.
"Now, saya dan dia masih lagi dalam proses mengenali each other terutama dalam soal kelebihan dan kekurangan masing-masing," katanya.
Bahkan, bintang filem Manisnya Cinta Di Cappadocia ini mengakui Fattah adalah pelengkap hidupnya.
"Dulu, saya ada kawan-kawan and never lonely but now saya dah ada suami, ia dah lengkap.
"Now, I think I just feel relax and complete," luahnya.

"Saya nak makan AWAK!!" πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Happy luncheon guys... eat healthy okay... sis throwback igs @missfazura ft. @fattahaminz mase shooting #HSC dulu jap... ehe... πŸ˜‰πŸ˜œπŸ˜πŸ˜˜πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #heroseorangcinderella #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

"Fattah seorang yang pemaaf..." 😍😍😍
Kata2 pujian seorang isteri mengenai suaminya... Alhamdulillah πŸ™... Sempat lagi panggil sayang dia tu... manja betol πŸ’‘πŸ’πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
IGS @budiey 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #JanjiZehan #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Halah halah halahhhh... tuntutan hubsbaby pon... of course wifey akan turut sama kan πŸ˜‹πŸ˜…πŸ’‘πŸ’πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
IGS @fattahaminz ft. wifey @missfazura 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #JanjiZehan #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Finally... have a lovely time together lovebirds... we miss you both... nak madu plissss πŸ™ŠπŸ˜πŸ˜˜πŸ’‘πŸ’πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
IGS @missfazura ft. her hubsbaby 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Teringat arwah2 yg telah pergi dari hidup ini... Al-Fatihah πŸ™πŸ’–πŸ’™πŸ˜­
.
IGS @hannahaminz 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #trudollybyfazura #trudollysyukurdankasih #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik

Awhhhhh... we can definitely see that fazzy... you love your husband so much... πŸ˜πŸ˜œπŸ˜…πŸ’–πŸ’™πŸ™ˆ
.
IG sis @ducatimerah 😘😘😘
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #loveisintheair #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #1234U #cintalangka #shestheoneandonly #yoursmileiseverything

Most Popular Instagram Hashtags