fatiyalatiff fatiyalatiff

3034 posts   2843079 followers   1426 followings

Nur Fathia binti Abdul Latiff  May Peace be upon you:) -servant of God -Extroverted -Ambidextrous -dream big -dessert addict -1.9.87 Founder of Dara @darabyfathialatiff

http://alfiemanagement.com.my/

Avon far away! @avonmy

โค๏ธ

tak pernah tak cantik #mom ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Can never go wrong with red! Avant Garde by Rizalman @rizalman71

wher can i get this noww????? #lapar

Down dog.๐Ÿ™๐Ÿพ @fawhanna

with all the aweks on set!

Contact lenses made in Korea! Seriously, 3 boxes only for rm120 okay tak tipu! tapi time i ada je la dekat Stadium Terengganu! dkt booth 803! so cepat gerak gi sana! #auralens #color contact lenses! @lefestour #happyhour

Are you still complaining?

Salam n good morning! Kejap lagi jumpa dekat Kuala Terengggganu ok? Fathia nak turun pantai timur utk Promosi contact lense AuraLens sebab ada promosi harga besttt and murahhh dekat Stadium Negeri Kuala Terengganu!! @auralens_hq . Nak jumpa org pantai timur!! See u guys in few hours! InsyaAllah ๐Ÿ˜˜ @lefestour

Kisah pasal dua adik-beradik, Kakya dan Buntat. Kakya ni cleaner je dekat supermarket. Buntat pulak sakit. Autisme. Mak ayah diorang dah tak ada. Setiap pagi, kakya mesti beli dua bungkus nasi lemak. Satu untuk kakya, satu untuk Buntat. Tapi pagi ni, ada satu bungkus je atas meja........ #InstaMovie "Buntat sayang Kakya" #speedybalm #part1 @ariezaharieproduction karya,@fatiyalatiff edited by @ainabrahman

Most Popular Instagram Hashtags