fatinchantek fatinchantek

80 posts   3556 followers   463 followings

17  πŸ¦„

http://carousell.com/fatinchantek

Morning from the green world 🌳
-
#vsco #vscocam #nature #instagram

Here my lovely flowers that always make me laugh 🌹
-
Sungguh sayang , tidur dalam tangisan . Bye
-
#vsco #vscocam #instagram #kenduri #datins #sayang #love #bff

Pening kepala sis sepanjang jalan macet πŸš—πŸš•πŸš™πŸš“πŸšŒπŸšŽπŸšπŸš’πŸš“πŸššπŸš›πŸšœπŸ
-
#vscocam #vsco #kenduri #cutisekolah #instagram #ootd

Tahniah si cantik atin dan suami 🌹
-
Moga kekal bahagia . Dari haritu nak jumpa , last last kenduri kau juga baru dapat jumpa 😘
-
Cantik sgt kau ! Kalah emma maembong , kehkehkeh.
-
#vsco #vscocam #instagram #kawan #matrik #kawen #ausbileplak

Nama : Nurul Fatin Chantek binti Mohd Salleh
Umor : 23 tahun
Hobi :
1. Main muzik
2. Do make up
3. Travelling? (A big No ! Takde duit banyak nak jalan slalu, tapi sukaaaaaaaa jalan !!! )
-
Saya nak ikut #expeRIAnce dan nak bercuti bersama @aamyrarosli kerana we gonna have fun together bebeh ! 😘 serius you takkan nyesal keluar dengan i . Saya akan buat pulau yang kite lawat tu ingat dekat kite , bukan kite ingat pulau tu πŸ˜‚ (okay, propa sangat).
-
Kaching kaching ! ✨#curicuricuti bersama fatinchantek , kehkehkeh 😝
-
P/s: kenapa pilih amyra rosli ? Mesti lah sebab adore dia ! And kite boleh jadi kawan kan πŸ˜šπŸ’
Boleh tak ? Boleh tak ? Boleh tak ? Hewhew

Im wearing the smile that you give me :)
-
#vscocam #vsco #instagram

πŸ‘¬πŸšΆπŸ»β€β™€οΈπŸ‘¬
-
#vscocam #vsco #utm #lelakiidamankorang #instagram

Boring dengan gaya bawal anda ? Ka-ching ka-ching ! Here @sparklebyus.co comes to help youalls πŸ’‘
-
More tutorial, come and follow @sparklebyus.co . Wait for it......
-
Btw, the BLACK SPINEL is back in stock darling !
-
#vsco #vscocam #ruffle #bawal #instagram #sayajual #chiffon #sparkle

Most Popular Instagram Hashtags