fathishafie fathishafie

1,608 posts   15,039 followers   1,468 followings

Fathi Shafie  World Championship of Performing Arts 2013, Bronze medal winner in acting / Working Actor / Red Velvet Drama / Bachelor In Acting

I tengah busy shooting, main Pubg dan counting days. #inthemoment 📷 @faliqsharif

27 Tahun dan tak perlu Quotes dari siapa-siapa untuk post ini. #birthdayboy

@ctdk walaupun gambar saya ni dari tepi je, tapi nampak memang saya fokus kat tepi tu dan bercakap dalam hati “ape bendelaa aku kena pakai depan @ctdk ni” #donemembawang

Not your typical square shot. Cameraman @min7flat5 Lighting @faryzal.idham Team @projek_ronggeng #inthemoment

Saja nak throwback yang dulu i start dengan tvc, ponteng sekolah sebab pergi shoot, maka tak hairanlah kenapa sekarang i masih buat benda sama, sebab dari kecik memang dok buat benda yang i suka dan i masih cari tvc-tvc lain untuk throwback. By the way, i bukan team yang tulis dekat cita-cita nak jadi pilot atau doctor bila dah besar :p thank you kit osman for this video.

Raya pertama nanti jam 10 pagi. #astroria #riahd #astroriahd123 #lamaranperfect #Repost from @syawal_azrai91 Wow wow saja nk share. Mmg lambakan bebudak fita ke dlm ni? And there are teater student dlu so so so? Why bother? Eh 1 tuh ktorg punya lecturer abg Zack ehehehh 💪🏻.
Nantikan #lamaranperfect raya ini. Okay nk preview final punya pulak. Luper share ari tuh. #syawalreview #astrodramateam . Sapa kenal cer tag dowang 🤪 kita malas cari.

Happy birthday @hakkimhalim i love you 😘

Most Popular Instagram Hashtags