fathishafie fathishafie

1,610 posts   20,772 followers   1,508 followings

Fathi Shafie  World Championship of Performing Arts 2013, Bronze medal winner in acting / Red Velvet Drama / Bachelor In Acting

Haa bagi yang tanya aku makan apa masa makan beradab, biasa je Dominos. Video oleh @faliqsharif #royalsehari #syqinfathi

PROJECT BARU SAYA !!! Kami semua kerja keras untuk #jibril #jibrilseries korang standby download Apps @viumalaysia dan boleh tonton di @ntv7malaysia
Director @megat_sharizal
AD @faliq_sharif
DOP @hafiz_a_rashid @ungku.hazim @rockaza

Pelakon ada saya @lisasurihani @sangeeta_krishnasamy @tonyeusoff @bc_ontherocks @aeril_zafrel @yunarahim @realjayiswazir dan ramai lagi ! Stay tuned ok!

Alhamdulillah drama #akunazmi tercalon di Anugerah Skrin dalam kategori Drama Terbaik. Bagi yang belum sempat menonton, boleh tonton malam ni di @tv3 jam 9 malam. Terima Kasih atas ruang dan peluang untuk berkongsi rasa. #ask2018 @sheilarusly_jspictures @realjayiswazir @aydajebat @dayanaroza

I nak wish happy birthday dekat wife i, i love you sayang 😘 @qin_nasir #25september #susahsenang

(2013 - 2015) 5 kali dah restage... last gig kiteorg yang ke 6 dekat Aswara. So patut ada yang ke 7 ni kan untuk 2019? @anasridzuan @mqawiem @walidali01 #actors #ucla #shakespeare

Done #kampuskorang season 2 by @redcommfilms it was a fun shoot. Lagi-lagi berlakon dengan @sarancak ni asyik gelak je aku. #kampuskorangseason2 📷 @isabellaweyteng

Photoshoot before... swipe left for after. #kampuskorang #kampuskorang2

Dicurahkan bakti penuh setia. Merdeka! Medal untuk Malaysia di World Championship of Performing Arts. #wcopa

I team sekali lafaz ye. Nak ucap terima kasih pada family, isteri dan kawan-kawan yang aku sayang. #syqinfathi #tunggugambarphotographer

I tengah busy shooting, main Pubg dan counting days. #inthemoment 📷 @faliqsharif

Most Popular Instagram Hashtags