fatenfashiekin fatenfashiekin

2,163 posts   1,808 followers   2,834 followings

fatinfashiekin  Owner : ig @lalan_food (Pengusaha kerepek pisang) πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§TERLALU SAYANGKAN SUAMI & TERLALU SAYANGKAN ANAK πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§

Anak dara yang rajinπŸ˜‚ @syazanuar_ @etonanuar

Semoga jadi fatinNOVELA macam mommy πŸ˜†πŸ˜†

Rutin tiap malam sebelum tidur #bedtimestory semua buku da baca, beli buku baru πŸ’•#ofcozdaddyyyanglayan #mommyusapperutje #alasan #hahaha

Tak lama lagi ber4 πŸ’•#pregnant #9bulan

Rutin tiap tahun bulan 12 (cuti sekolah) biasanya saya akan bawa family pergi bercuti, yela, adik2 masih kecik, yg bongsu baru darjah 5, nak bawa kaseh sorang bermain, rasa tak seronok, bawa adik2 boleh dieorang jaga kaseh So i dgn incik lalan boleh romantik ber2. HAAHAHAHAH .
.
Tahun ni x ada holiday2, sebab bulan 12 nanti adik bongsu sunat, saya pula berpantang πŸ˜†
.
So tugas adik2 i bulan 12 ni, kakak pantang, jaga kaseh yeeeee. Nanti akak bg upah 😘

Hai johnny 🐢

Johnny dan Jane. Jaga kebun daddy elok2 ye 🐢🐢
.
Dulu ingatkn bela dog utk jaga kebun, letak je dia boleh jaga, rupanya ada sesi training juga dari kecik. Sbb kalau terus ambil yg dewasa, dia xreti jaga kebun, tak kenal tuan 🐢

ilham nama johnny adalah dari lagu favorite kaseh πŸ˜†

Bela anak anjing untuk didik jaga kebun husband. Nasib baik la husband doktor haiwan, kalau i yg handle? Maaf, selisih pn lari pecut sbb takut πŸ˜†πŸ˜†nama dia β€œjohnny” 🐢

Orang tak nampak apa kau buat di belakang utk mereka,

Orang tak nampak apa benda yang kau kena hadap utk kesenangan mereka.. Orang tak nampak masa yang kau habiskan, duit yang kau korbankan, dan hobi yang kau terpaksa lupakan.

Orang lain tak nampak semua tu,

Orang hanya nak apa yang mereka nak.

Tapi kau,
kau tahu apa yang kau nak, kau tahu apa yang kau akan dapat.

Orang lain takkan nampak sebab pemikiran kau dan pandangan akal kau lagi jauh berbanding mereka.

Orang lain takkan endah misi dan impian kau sebab misi dan impian kau terlalu besar untuk mereka capai dan mereka tahu mereka tidak mampu.

Teruskan sahaja apa yang kau buat,
Hasilnya bukan sekarang,
Takkan nampak sekarang,

Tapi satu hari nanti,
Kau akan tersenyum,
bila kau ingat balik apa yang kau lalui sekarang,
Semuanya berbaloi. 😊

Tahniah untuk kau yang sedang berjuang.

πŸ˜ͺ

My princess dan my darling πŸ’•

Most Popular Instagram Hashtags