[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fashionfesyen2u fashionfesyen2u

18 posts   32 followers   68 followings

RAYA COLLECTION NOW AVAILABLE!  ✨2018 Modern baju kurung "Stay elegant & classy" πŸ’―trusted seller ⚠early bird promotion happening now!

http://Www.wasap.my/60123846355

Inhanna Raya 2018 Klasik Luxe terdiri daripada 4 designs:-
1. Luxe Padma Kurung Kedah
2. Luxe Gulinear Kurung Riau
3. Luxe Thalia Kebarung Pesak
4. Luxe Inggrid Kurung
.
.

Gabungan material Jacquard Brocade Songket dengan permukaan yang Berkilat dan Motif yang begitu Klasik ini kelihatan SANGAT MEWAH & EKSKLUSIF! 🌼Jom GRAB 🌼 πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
http://Www.wasap.my/60123846355. #songket #fattzura #rayacollection2018 #bajucantik #bajukurung #terapiinstagram #viral #fizosajat

stay healthy n cun melecun.. 😘➑️Jom!! tengokΒ² collection LUXE, NOura yang EleGant & AfFordAbLE? Lets visit my ig guys πŸ’‹

@ikediana_ pakai apa pun cantik! Nak cantik macam @ikediana_ boleh tiru gaya dia!!.
.
Boleh dapatkan Sophea Mini Kurung Brown Nude dengan saya, trusted agent.
Sekarang tengah ada PROMOSI! Tak lebih dari RM 150 pun. Harga Asal RM 220. Wahhhh untongnya korang!!!😍

Sophea Mini Kurung
.
.
Dari belakang, tepi & depan! Ada 6 warna saiz from XS - L

#bajucantikdanmurah #bridemaids #terapiinstagram #fattzura #rayacollection2018 #bajuraya#viral

Ada 6 warna saiz XS - L! RM 149 sahaja!!! Harga Asal RM 220! Rugi tak grab tau

#fattzura #bridesmaids #wedding #viral #bajuraya2018 #terapiinstagram

LuXe Collection-Inggrid kurung

EARLY BIRD RM 279 ONLY (7 DAYS- 19/2/2018)

HARGA ASAL RM 399!

Delivery Date4/4/2018 - 11/4/2018 βœ” Baju kurung berpotongan campuran moden dan tradisional. βœ” Tidak mempunyai kekek dan pesak. βœ” Potongan tidak mengikut bentuk badan. βœ” Potongan leher baju kurung tradisional. βœ” Mempunyai zip sorok di belakang badan. βœ” Dipadankan dengan kain lipat batik. βœ” Pinggang separa getah beserta zip sorok disisi kiri. βœ” Menggunakan material tenun sulam premium 'brocade' yang ditempah khas dari pakistan. βœ” Tidak seperti songket, 'brocade' kini menggunakan mesin sulaman 'jacquard' bagi mendapatkan hasil teksturΒ 
yang berkilat dipermukaan juga licin dan lembut di bahagian dalam. βœ” Bahagian dalam yg lembut dan tidak gatal dan amat selesa dipakai. βœ” Pilihan corak dan warna yang amat esklusive dan klasik. βœ” 6 pilihan saiz ( XS-XXL)

#rayacollection2018 #fattzura #bajukurung#terapiinstagram #viral #songket #gongxifacai

Gambar ni adalah sebagai inspirasi yang tak lama lagi bakal melangsungkan perkahwinan yang mencari baju persalinanΒ #Bridesmaid! Comel & Sweet je kan!
.
.
Nampak eklusif Noura Pleated Kurung in Turquoise Green
.
.
WEDDING PROMOTION!!!!!! Satu RM159
2 rm149 sepasang 3 dan ke atas rm139
Postage asing
.
.
Good news kita telah pun RESTOCK !!! Phewee~~~ Alhamdullilah syukur!

#terapiinstagram #bajukawin #bajukurungmoden #wedding #fattzura #viral #gongxifacai

-Happy Chinese New Year-

Noura KurUng ModeRn sales!!!!!! Satu RM159
2 rm149 sepasang 3 dan ke atas rm139 🌼Jom GRAB 🌼 πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
http://Www.wasap.my/60123846355

RAYA 2018 KLASIK LUXE - PADMA KURUNG KEDAH
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
.
Lengan 'bell sleeve' yang 'terlebih' kembang memberikan kelainan kepada Padma Kurung Kedah ini, juga padanan skirt tirus yang mempunyai lipatan bertingkat pada bahagian hadapan kain membuatkan pemakainya tampak 'poise' dan lemah lembut bagaikan permaisuri diraja❀️ 🌼Jom GRAB 🌼 πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
http://Www.wasap.my/60123846355

RAYA 2018 KLASIK LUXE - PADMA KURUNG KEDAH
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
.
Lengan 'bell sleeve' yang 'terlebih' kembang memberikan kelainan kepada Padma Kurung Kedah ini, juga padanan skirt tirus yang mempunyai lipatan bertingkat pada bahagian hadapan kain membuatkan pemakainya tampak 'poise' dan lemah lembut bagaikan permaisuri diraja❀️ 🌼Jom GRAB 🌼 πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
http://Www.wasap.my/60123846355

Most Popular Instagram Hashtags