fashasandha fashasandha

5694 posts   2573253 followers   808 followings

Fasha Sandha  •Ibu•Cat lover•Actress•Entrepreneur •Ambassador Perfume Fasha Sandha by Dhaja,Ikon kebaya Malaysia SYUS,SoliFit,Milyunir Hijab,Lérve

Ready for Metro .
.
💕 make up by adik @razzimusa
Baju taktau lagi nak pakai baju sape 😇

Terkejut kejap, dalam beratus drama, beratus pelakon utama, saya masih tercalon dalam TOP5 untuk Tahun ini. Terima kasih ASTRO dan HLIVE. Terima kasih team @wlfs4eva .
.
.
#Repost @officialhlive
・・・
Undi Top 5 : HEROIN ThrowBAEK anda
.
.
Nama : @fashasandha .
.
Cara : Undian dikira di post ini dengan cara 'like' sekarang. Tarikh tutup undian adalah pada 29 Mac 2017 tepat jam 11.59 MALAM. .
.
#HeroinThrowBAEKdrama
#malamthrowBAEKdrama
#throwbackdramaterbaik .
.
P/s : Pemilihan pemenang adalah 50% berdasarkan 'like' dan 50% pilihan juri professional.

Aishah cari kedai buah. Aishah jumpa kedai buah, Aishah beli buah. Jadilah macam Aishah 💋 💪 #iburayfalraysha #laraaishah

Putar putar with my little brother

Sweet sangat dak kecik ni. Patut la ramai orang sayang kat dia! .
Dia dah jadi orang pertama yang wish kat kita happy birthday.
Thanks adik @jannanick for the wishes and doa. Love you too! .
@wlfs4eva #fashasandhaturns33

'Saya bukanlah yang terbaik, saya juga banyak kelemahannya'
Itulah komen saya,Apabila saya dilantik menjadi salah seorang speaker untuk DFKL2017
.
Setelah dipujuk, untuk berkongsi ILMU , saya menerimanya dengan hati terbuka.
Terima kasih TV3 diatas pemilihan saya sebagai salah seorang SPEAKER untuk DFKL. Saya anggap ini sebagai satu penghargaan yang besar buat saya. .
Ya, saya adalah seorang selebriti, dan saya juga seorang manusia biasa.
Mungkin IMEJ saya sebagai artis, tidaklah selalunya baik, mungkin kisah silam saya, gosip ketika saya remaja dahulu, tidaklah manis sepanjang waktu, tetapi apa yang buat saya masih berdiri ? Apa yang membuatkan saya kekal dan relevan dalam industri seni? .
DISIPLIN DAN KOMITMEN. .
. "Apabila KOMITMEN DAN DISIPLIN kita bagus, tiada apa yang dapat MENJATUHKAN kita"
.
Kepada yang berminat untuk menjadi anak seni, dan berminat untuk berkongsi ilmu dan pengetahuan dengan saya, jumpa saya di DFKL.
Jom daftar segera. .
Saya akan berada di DFKL pada
Tarikh: 2 April, Ahad
Masa: 9.30 pagi - 11.00 pagi
Lokasi: Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC)
Yuran: RM100
Yuran Pelajar: RM60 sahaja .

Untuk pertanyaan: 017-226 3122 ☎
Layari
Www.DFKL.COM.MY

Happy Birthday to my dear Ladyboss/sister/best friend, Puan @d_haja
On your special day,
I want you to know that i love you.
Thank You for being with me for the past 3 years, didalam hiba dan kesengsaraanku, u were there and u made me laugh.
Thank You for being there for me.
God is great, Aku dikelilingi kawan2 dan boss yang sangat baik.
I don't talk to you every day,but you are still in my heart every day.
Happy Birthday Sis,
Panjang Umurmu, murah rezeki selalu dan semoga cepat tambah baby. Love You 💗😍
ARIES ARE THE BEST!
.
@d_haja
@wlfs4eva

ITS TODAY!!!! JOM BERPARTY KEBAYA! .
Jom semua #syuslovers hadir ke PARTY KEBAYA yang akan diadakan pada
.
Tarikh: 24-31 March 2017
Masa: 3-7 petang
Tempat: Rumah Kebaya Bangsar.
.
Siapa yang belum dapatkan MY Kebaya Collection @fashasandha atau collection kebaya yang lain boleh laa datang ke Party Kebaya nanti. Akan ada pelbagai aktiviti menarik seperti lucky draw, surprise deals dan lain lain lagi. Pada masa yang sama, akan ada beberapa koleksi terbaru yang akan direlease oleh SYUS semasa event tersebut!
.
Jom ke Party Kebaya untuk dapatkan koleksi kebaya anda! Rugi kalau tak pergi tau 😘
.
📞 011-26668623
☎️ 03-22012662
.
#jomberkebayabersamafashasandha

Imam muda ibu.. Assalamualaikum semua.
Salam Jumaat ❤
Semoga hari ini lebih baik dari hari sebelumnya.
Amin
@wlfs4eva
#iburayfalraysha

Thanks Farah for sending me this pic. Bila bawak tentera kecik, nak bergambar and pegang phone pun susah. Nasib ada kawan2 yang kesian kat kita,tolong hantar gambar. Thanks Mummmy Rita for having us at you doa selamat dan kesyukuran. ❤ @rita_sosilawati @farah_fhm #iburayfalraysha

Most Popular Instagram Hashtags