fashasandha fashasandha

6547 posts   2950590 followers   768 followings

Fasha Sandha  A big Cheese <Ibu•Actress•Entrepreneur•Ambassador> ☎️ Mindorder 013 3923070 • Miss Kam 010 4354871

Jemyma pot pet pot pet dah... dah besaq dah #iburayfalraysha @wlfs4eva #2years7months

My happy kids 😇❤️
#iburayfalraysha

Syukur Alhamdulillah
Ramai yang mendoakan yang baik2 untuk ibu.
Buat masa ni, keutamaan adalah anak2 dan kerjaya. Soal cinta baru, masih belum lagi. Persahabatan lebih kekal.
Terima kasih kak Hanisah Selamat Berita harian untuk artikel ini.
Dapatkan BH hari ini❤😇
@hanisahselamat @iman_imran75 @wlfs4eva

She is such an inspiration.
Sweet pretty face, smiling all the way. What a beautiful view... Salute ! ❤

Jemyma oh Jemyma ..
#iburayfalraysha @wlfs4eva

Morning routine. ❤
Everyday lepas hantar abang Rayfal to school.
I want to spend as much time as I can with my babies. Bulan depan dah mula sibuk.
#iburayfalraysha @wlfs4eva

Sejuk perut ibu, almost everyday nampak keadaan macam ni di pagi hari. malam sebelum tido diorng tak macam ni pun,bangun pagi dah berpelukan macam ni. I love you sayang.
#kuasa Allah #iburayfalraysha
@wlfs4eva

Masih bertugas
.
.
#badangthemovie

Dubbing session #badangthemovie

Thanks Ibu Emi for the pic.
Macam2 fasyen hari Raya 😇
Raya kan Sebulan. Ok esok last open house, lepas tu kita semua diet ketat ok, 😍❤️
.

Ibu : @syuscouture kurong
Jemyma: Jovian Mandagie Baby
Thanks ibu @lyraemillia
@chinta_nellasari


.
.

Thank You Dyaa for having me and my family at your open house.
@dyaanorynn @nursajat02 @diamonds_isabella

Tunggu kejap ya Boss. Ibu nak makan and nak wefie ngan kawan 😇#iburayfalraysha

Most Popular Instagram Hashtags