fashasandha fashasandha

8,646 posts   3,747,854 followers   762 followings

Fasha Sandha  A big Cheese <Ibu•Actress•Entrepreneur•Ambassador> ☎️ Mindorder +6012 2772636‬ FS creative~Miss Kam +6010 4354871

Thanks Acu for our matchy shirt from Korea. Love you

Abaikan muka pagi ibu tanpa make up itu, fokus pada gigi ibu ok 👌 😀
.
.
Jom sertai keluarga aura white dan jadi agen yang sah. .
+6013 5888891 .
@aurawhiteofficial @aurawhitetoothpaste
#fashasandhaxaurawhite

Syukur Alhamdulillah. Selesai cukai pendapatan untuk 2017.
Saya telah menjalankan tugas sebagai rakyat Malaysia sejak 13 tahun lalu. Artis/pelakon/model tidak terkecuali dalam Cukai. Sama2 kita tunaikan tanggungjawab kita sebagai rakyat Malaysia ❤️ #proudmalaysian
Pakai selipar je pegi ofis hari ni 😊

😉 ❤️
.
.
.
.
#fashasandhaxaurawhite

Cinta, boleh bersilih ganti... tetapi ikatan persahabatan akan kekal buat selamanya, Happy Birthday Abam sado/bodyguard ☺️ @wanrezaril @wanrezaril
Diusia tuamu, ku doakan agar mu agar
-sihat selalu, . .
-berhenti jadi fussy dalam mencari jodoh.
Nak macam Fasha Sandha dan Janna nick susah nak dapat tau.. 😉
<Girls pls try dia, he is single and available 👌>
.
-kurangkan selfie masa kita training muaythai kat awie tok sheikh
-bahagia selalu
-dimurahkan rezeki

Jangan lupa kita ada perjanjian Malaikat 😇☺️😛
Selamat hari tua sahabat, ada rezeki nanti kita pi bercuti lagi .
Kenangan bersama keluarga‘Nampak nakal hati baik’ tetap akan kukenang sampai bila2.
Selamat hari tua

Another two weeks to go, babyboy Dani is on his way to see the beautiful world. Little Jemyma dah tak sabar nak ada baby baru. Selamat melahirkan kakak sulungku. Insyaallah kita jumpa lagi soon. ❤️
.
.
.
#38weeks #imissbeingpregnant 🤗😢
#iburayfalraysha

Dan dihatiku berkata 'ada aku kesah?' 🙄
😁
😂

My endless love.😢♥️
My #iburayfalraysha
Hanya Rayfal dan Jemyma cinta ibu buat selamanya

Perbualan i dengan si dia. Tak paham apa maksud dia. Layan kan je 😘😂

One with my fav sutradara
Encik @alongkamaludin and Madam @arniidris
Thank you for having us.
Beautiful wedding. Makanan pun sedap.
Congrats #azimxaisyah

Diva divanaku. Dia mintak i tolong carikan jodoh sbb she is single and available 😊❤️
@anneabdullah08 😘
#azimxaisyah

Peneman Angah malam ni.
ramai pulak tanya mana Pak Ngah. 🤔😊
#azimxaisyah

Most Popular Instagram Hashtags