fashasandha fashasandha

5470 posts   2487848 followers   808 followings

Fasha Sandha  •Ibu•Cat lover•Actress•Entrepreneur •Ambassador Perfume Fasha Sandha by Dhaja,Ikon kebaya Malaysia SYUS,SoliFit,Milyunir Hijab,Lérve

Believe in Your SELFIE🌟
.
.
.

U don't need a filter with Asus. The best camera for Selfie @asusmobilemalaysia
Dress: @azuracouture
Make up: @makeupbydeqsha
📸 @aswadbakri #iburayfalraysha

Khas Buat Semua Peminat Tegar #laraaishah
Jangan lupa Vote Is dan Aishah ya. ➡️www.anugerahera.com.my .
@wlfs4eva

Jangan Cakap KAKAK TAK PAYONG! Walaupun kakak imej macam JANTAN, kakak tetap berjiwa WANITA. I love PINK! .
.
.

Cantik dan sepadan sangat telefon ZenFone 3 Max terbaru dari @asusmobilemalaysia ini dengan penampilan saya. Warna 'pink' yang menjadi pilihan saya ini begitu feminin dan nampak 'fresh' dengan rekabentuk moden memang sesuai untuk wanita aktif seperti saya.
@asusmobilemalaysia kini memperkenalkan sebuah telefon pintar yang begitu 'stylo'. Apa kata layari terus ke facebook ACMY untuk maklumat lanjut.
#takhabishabis
#Maxtakhabishabis
#ZenFone3MaxMY

Penat kan bila orang ejek kita bila badan kita besar?
Macam2 gelaran orang panggil kat kita.
Saya sendiri pernah mengalaminya dulu.
Why do people so often want to hurt and harm others?
Mengata orang tanpa fikir. Orang baru lepas bersalin ke apa.
Syukur berkat minum Solifit Dhaja, juga berkat tak makan lepas jam 630Petang. Maka berat dah turun. Dapat pakai @syuscouture dengan selesa.
Kepada yang baru nak cuba minuman Chia Seed + lemon, hubungi
Cik Ina @d_haja :013 6272020
.
@syuscouture : 011-26668623

Tak suka ustaz/ustazah jadian. Dah la suka Fitnah lepas tu kecam. Tanggung la dosa banyak2. 👆
.
.

@wlfs4eva

Mindorder familia ❤
Lelaki Teragung
@iman_imran75
@murshid_eunos
@wahiaziz
@ikmaldaniels 💗
@mindorder 📸 Paksu @aswadbakri

Haih, malam2 nak keluar lepak, tak cool nak bawak charger or power bank. Buat berat bag, bag dah la kecik kan.
Depa ni pandai pulak mempergunakan super power phone yang i ada ni!!! Menumpang untuk charge phone depa!
AWESOME gila ZenFone 3 Max ni! Kawan2 boleh pinjam phone i, untuk tumpang charge battery. Ajaib kan???? ZenFone 3 Max dari @asusmobilemalaysia i ini yang berfungsi sebagai powerbank dalam masa sama. Dengan kapasiti tinggi 4100mAh, dalam standby mode telefon ini boleh menyimpan kuasa baterinya bertahan hingga 38 hari!
Bayangkan, kawan-kawan pun boleh menumpang untuk mengecaj kuasa bateri hanya dengan mencucuk kabel mereka pada ZenFone 3 Max saya saja!

@asusmobilemalaysia kini memperkenalkan sebuah telefon pintar yang mampu dijadikan sebagai 'power bank'. Apa kata layari terus ke facebook ACMY untuk maklumat lanjut.
#takhabishabis
#Maxtakhabishabis
#ZenFone3MaxMY

😇

Bibir.
Bibir adalah senjata mahal wanita.
Kerana bibir orang boleh jatuh cinta.
Bibir yang mungil akan lebih menawan dengan secalit @lerve_cosmetics
Sejak saya menggunakan Lerve. Ramai pula lelaki jatuh hati, nampak tak, Rayfal pun jatuh hati kat ibu.☺️
Jadi wanita, tak kiralah masih anak dara ke, janda ke, atau yang dah berkahwin, kena cantik selalu. Jangan la bila dah kawin, muka tak reti nak cantik, jadi pucat lesi ja. Penting ni , terutama untuk orang dah kawin. Dulu masa couple2, bukan main lawa, bila dah kawin,Dah tak pandai nak jaga kecantikan untuk suami. ☺️😂
Ingat tau, pakai gincu selalu, walaupun nak tidoq.
Yang penting, gincu ni boleh dibawa solat. Halal dan sah.
RM30 saja.
Cepat hubungi 012-6158664.
Hugs. #janganmarahkakakberletiaq #kissmedontask

Jom hilangkan sakit kepala dan sakit otak. Urut2 kepala dan special treatment disini, ada harga istimewa sempena ulang tahun ke 6 kami.

Jom!
Chinta Salon
Selasa hingga Ahad
11 pagi hingga 9malam
03-41433084 💕 @wlfs4eva

Bagi kat kawan2 yang suka buat lawak tapi tak kelakar, buat lawak nak bagi orang sakit hati ☺️😇😬 @wlfs4eva

Jalan with my two tentera kecik #iburayfalraysha @wlfs4eva