fashasandha fashasandha

8,011 posts   3,319,682 followers   785 followings

Fasha Sandha  A big Cheese <Ibu•Actress•Entrepreneur•Ambassador> ☎️ Mindorder +6012 2772636‬ FS creative~Miss Kam +6010 4354871

Calon Menantu Ibu awak ke ni? 😁🌈
Have a good Friday everyone.. 🤗
.
.
.
#justforfun @wlfs4eva

Free Demo untuk kesayanganku semua.
Kalau free sila cuba untuk ibu masing2 😀
Sekali sekala picit muka ibu apa salahnya kan.
Meh belajar dari Angah cara nak urut muka ibu.
Fal and Raysha Jemyma pun sibuk nak jadi tukang urut #iburayfalraysha
@wlfs4eva

Came home to this.
Bliss
Ya bekerja non stop mmg penat,but bila tengok these two faces, heaven
Syukur Alhamdulillah #iburayfalraysha

Legend
So happy to work with you Otai
.
.
[Myshot ] #qalbutv3

#qalbutv3 ❤️

Ehhh hero legend awet muda kesayangan ramai pun ada kat dalam #qalbutv3
Glad to work with you again
@fauzinawawi_new
Thanks To Tuan Adly yang banyak membantu kami ketika shooting di dalam Penjara. Beliau juga penulis skrip drama ini.
.
.
.
.
❤️ @kam2u

Salina in #qalbutv3 .
.
.
.
.
.
.
.
Make up by @ezadibrahim
Styling by @mollyaina.yakup @sweetmakeover
Thanks Molly for the pic

Behind the scene
#qalbutv3 .
.
Kisah menyayat hati 😢
Thank You @ezadibrahim for the video

Behind the scene of #qalbutv3 😢

‘Dari mata, turun ke hati... ‘
.
Kesayanganku, Jangan Lupa episod 6
9 Malam ini
Di TV3
.
.
.
❤️ @dramasangat @tv3malaysia

😢
.
.
#qalbutv3

Apabila Otai Faizal Husin beraksi. Im super excited #qalbutv3 😢

Most Popular Instagram Hashtags