[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

farishairwayuofficial farishairwayuofficial

2071 posts   33706 followers   1095 followings

Farisha Irwayu Ghali  ο»΅Ψ£Ω„Ω‡ Ψ§ο»»Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ☝ Ayu Candawangi Marketing (002378624-M) No. Seniman A 0258πŸ‡±πŸ‡· WifeyπŸ’@tuanasmawi #EntrepreneurArtiste 011-21203132 (W/A)

http://www.fb.com/farishairwayuperfume

Baru selesai menghadiri Majlis pelancaran perasmian "Pertubuhan Industri Kreatif Digital Malaysia" bersama2 Presidentnya En. @deancina turut serta @tuanasmawi ,primadona tersohor kak Ya.. @fauziahnawi dan PA kak ya/Mua @evashahrul Alhamdullillah ..
Salam Maghrib πŸ’ž

Sayanggggggg Makkk... πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ’žπŸ’
U all dah call mak u all ke belum hari ni..πŸ˜‰
Jangan tunggu raya jer baru nak call tau.. hari2 kene call tanya kabar.. kdg2 mak kita nak manja2 dan belaian jer dari anak2... lebih kan perhatian pada mereka okey... Love you mak.. tq teman ayu gi cuci kete.. hehe..πŸ’—

Dah sebulan lebih tak shooting sama... tup tup dah jadi isteri orang...Tahniah! Adik.. @aisyahasnaa Selamat pengantin baru.. moga kekal bahagia hingga ke Jannah..Amin.. 😘😘😘 #yessirnakpergimana
#hyyptv
#aaidaproduction

#bestteamever #yessirnakpergimana
#hypptv @a_aidaproduction #aaidaproduction tq semua.. hari last day saya bersama2 mereka... inshaaAllah lepas ni kita jumpa lagi ya.. love yall πŸ˜πŸ’ happy shooting to all... @aisyahasnaa /heroin @4jiwamenjadi1 /director

Renunglah semula masa lalu dan masa depan anda. Insaflah bahawa hidup ini penuh dengan peristiwa yang datang silih berganti,orang yang mampu keluar dari ujian itu dengan selamat,itu lah orang yang menang. "Dia (ALLAH) Maha Mengasihani kepada orang2 yang beriman"

#cintahatibatu
#tv3malaysia
#9pm
#farishairwayu

Jgn lupa tau... tq πŸ˜πŸ’πŸ’ž

Bila hujan lebat membasahi bumi...kita ajak adik sebelah temankan kita makan #kengsomseafood
Sedapp masam2 pedass..πŸ’‹ @jumibedollah @tmorplace
#cintahatibatu
#tv3malamini
#9pm
#farishairwayu

Senyum sikit..πŸ’ž Agak2nya apa yang berlegar di fikiran waktu ini...cer citer sikit..πŸ˜‰πŸ’ž
Assalamualaikum selamat petang... #cintahatibatu #tv3malamini #9pm
#farishairwayu

Assalamualaikum... rindu kami tak... kita jumpa malam ni ok 9malam Di TV3πŸ’πŸ’ž rindu kat budak tenet comel dua orang ni.. @aishahazman8 @ardellaryana 😍
#cintahatibatu
#tv3 #9pm
#primeworksstudio
Director @amorizan

#farishairwayu #ibuanith

Majlis Perasmian Pembukaan Pejabat Baru #budigroup. tq for having us
Perasmi Majlis @tuanasmawi (Penasihat Media PPIM)
#ayuasmawi2018

Most Popular Instagram Hashtags