faridkamilz faridkamilz

1,328 posts   976,095 followers   825 followings

Farid Kamil  Film Maker...Action Director...Polo Play Maker πŸ–₯ ‭+60166632184 Manager @SaufeeMiftah . fkxentertainment@gmail.com . Download πŸ‘‡πŸ» .

Grafiti. #Hilangakal

I'm back ..

Doa dan Ucapan dari Kami..untuk @chedetofficial
https://drive.google.com/open?id=1_Hbktns3EEK92KLKjriVEr0n5lKqSyRo

With The Minister Of Comunication YB. Gobind Singh Deo...

Tahniah brother YB Syed Saddiq... Menteri Belia & Sukan..Menteri Termuda...Alhamdulillah Harapan menjadi kenyataan ... ( Gambar sebelum jadi menteri 19/12/2017) @syedsaddiq n @chedetofficial @chemad7

Spiderboy....

Dah selalu dengar org ckp pasal game ni tp tak sempat nk download tp hari dapat pun download. Memang happening game ni dan banyak update best. Game yang tak rumit dan sesuai untuk pemain-pemain casual. cepat-cepat download Free Fire kat sini: https://bit.ly/2wrMyOR atau klik bio πŸ‘†πŸ»

Kleptomaniac.... Alham du ringgit... from @yasinsulaiman Serigala 1 Malaysia : Kleptokrasi
@faridkamilz diskusi.

mummies & daddies yang anak2 minat dinosaurs, you can spend time with your kids & bawa diorg ke Dinosaur Research Centre, @thetoppenang #komtarpenang. Bukan anak2 je excited, parents pun sama belajar

Most Popular Instagram Hashtags