faranadiah faranadiah

72 posts   52,959 followers   576 followings

🌹  Actress #faranadiah

- Thank you @eyzansyahairsaloon_ ❤️

Kalau korang nak buat treatment, colour or rebounding rambut , korang boleh dtg @eyzansyahairsaloon_ sebab hasil dia mmg sgt cantik😍

- What’s the most colourful thing from your youth? Is your toy collection, your favorite candies, or maybe even your bedroom? 😍

Share a #MyClourfulYouth to Mi Malaysia FB page for a chance to win a Mi 8 Lite! All style are encourage - selfies, portraits, flat lays or even sceneries! 😉

How to participate? 🤔
Step 1: Snap a photo using any Xiaomi device. Participants are encouraged to turn on the “Shot on” watermark. **Like mine ✌🏻 Step 2: Submit your entry in the comments of the post (link in my STORY👆🏻) Step 3: like the post and share it! (Remember to set the visibility to public ✔) Excited to know what are the prizes?! Here it is 👇🏻 🎁Grand prize x 1 ➡ Mi 8 Lite 🎉Runners-up x 2 ➡ Mi Band 3 ⏰ Contest ends at 11:59PM, 15th Dec
Good luck y’all! 🤩
#MixItUp #mi8lite

- Friends make the world beautiful💜

#faranadiah

- No matter how much you love makeup, skincare is important too. Kalau nak tau mcm mana Fara jaga skin, tunggu Fara post esok.
Good night 🌹

#faranadiah

- Here again at @theclear_aesthetic !
So harini , I buat clear bright treatment ! Sebab my skin mmg kusam so i buat treatment ni untuk clear everything ! And now my skin feels better after the treatment 😍
Thank you @theclear_aesthetic !

- When my best friend hates you, I automatically hate you too🤭
.
Thank you @eyzansyahairsaloon_ for the beautiful hairstyles😘 much love❤️ #faranadiah

- Since it’s halloween festival , we are celebrating our halloween with @voovmalaysia at Nights of Fright 6, @sunwaylagoonmalaysia Thank you #VOOVMY #VOOVMalaysia for the invitation. So korang boleh upload video korang dekat app VOOV untuk menang hadiah wang tunai sebanyak RM6,000 ! Haa mesti ramai nak menang kan ! And don’t forget to follow me in VOOV ! My ID is 604353643 !

- 🧡

#faranadiah

- Sleep well guys😚

#faranadiah

- Life becomes easier when you delete the negative people from it😊

#faranadiah

- Hey gais !
Fara nak share dengan korang yg fara dah jumpa tempat yg paling best untuk buat facial ! So sekarang ni @theclear_aesthetic adalah tempat favourite fara❤️ Korang kena datang dekat @theclear_aesthetic sebab treatment dia memang best ! Kalau korang nak tahu lebih lanjut apa yg @theclear_aesthetic boleh buat , korang kena try buat facial treatment dekat sini!

CHECK THEM OUT @theclear_aesthetic @theclear_aesthetic @theclear_aesthetic

Most Popular Instagram Hashtags