faranadiah faranadiah

114 posts   41,518 followers   539 followings

Fara๐ŸŒน  ๐Ÿ’ŽActress๐Ÿ’ซ ๐Ÿ’ŽPaid/Gift Review-DM๐Ÿ’ซ #faranadiah

- Goodnight ๐Ÿ’š

#faranadiah

- Hai semua ๐Ÿ™Œ๐Ÿป !
Fara nak share dengan korang produk yg selalu fara pakai untuk makeup fara๐Ÿ’„! Fara pakai produk @pearldfacehq ! Ada BB Cream , Eyeliner and Mascara๐Ÿ˜ ! Memang sgt mudah dan cepat ! So korang tunggu apa lagi , check out ig @pearldfacehq @pearldfacehq @pearldfacehq and borong banyak banyak๐Ÿ’‹ Mwah !

- ๐ŸŒž

#faranadiah

- I may not always be there with you, but I will always be there for you ๐Ÿ’œ

#faranadiah

- ๐Ÿ“š
๐Ÿ“ท : @khayreenakemal โค๏ธ
#faranadiah

- ๐Ÿ“ท: @khayrisyah_kemal ๐Ÿ’—

#faranadiah

- Hey๐Ÿ™‰

#faranadiah

- Happy Birthday Bby @dhmr !
I love you!๐Ÿ’› #dhmrturns17 #gambarkeduatutakrilek
#faranadiah

- Mirrors show us what we look like,not who we are๐Ÿ–ค

#faranadiah

- Only I can change my life. No one can do it for me๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #akuyangpostkauyangpanas #faranadiah

- Hi semua ! Semalam fara baru je buat Glowing Treatment dekat mana lagi kalau bukan di @cv.medispa ๐Ÿ™†๐Ÿป ! Haa facial treatment ada , eyelashes extension ada , whitening treatment pun ada๐Ÿ˜ฑ ! The best thing bila buat treatment di @cv.medispa ni , layanan staff mereka sangat humble and mesra ! So korang tunggu apa lagi ,Jom datang ramai ramai dekat @cv.medispa untuk bermanja-manja dengan kulit korang ! Visit ig @cv.medispa @cv.medispa @cv.medispa for more infos !๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #faranadiah

Most Popular Instagram Hashtags