[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

farahdianaanuar farahdianaanuar

1248 posts   93057 followers   400 followings

Farah Diana 

Iftar bersama YAB PM & YABhg Datin Seri Rosmah Mansor,terima kasih atas jemputan ❀️ πŸ‘— by @aishahrouhe @rouhescarf_premiumbeads

Menggayakan salah satu koleksi dari @sirahcollection Alhamdulillah comfy & sejuk jeπŸ’šπŸ’›

Rindu sgt dgn ustazah @amie_sofia πŸ€—πŸ˜» yeayyy hari ni ketemu lg..byk topik menarik dlm @assalamualaikum.tvah pagi ini jam 8-10pg jumpa sat ja lgnaa ❀️ @tvalhijrah114

πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ #Repost @tvalhijrah114 (@get_repost)
・・・
Qiamulail Perdana TV AlHijrah tinggal 4 hari lagi. Kami menjemput semua bersama-sama untuk kita berhimpun di Masjid Asy-Syakirin untuk kita sama melakukannya.

#tvalhijrah
#rapatkansaf
#ramadan
#10malamterakhir

😒😒😒 #Repost @tvalhijrah114 (@get_repost)
・・・
Selamat berbuka... #Repost @syaafix (@get_repost)
・・・
Menu 'istimewa' iftar. Berbuka puasa dengan daun yang dipetik, daun yang tumbuh meliar di tepi jalan kem pelarian Kurtunwarey, pinggir #Mogadishu. Mereka menjadi pelarian di negara sendiri, merempat disebabkan kebuluran dan kemarau yang menyengat. Menu ini menjadi santapan untuk berbuka dan bersahur. Aku nampak dengan mata kepala aku sendiri, ibu ini menyuapkan daun liar itu ke mulut anaknya yang berumur anggaran 2-3 tahun. Dalam keterpaksaan, sayu anaknya mengunyah. Tiada pilihan. Hanya daun itu sahaja untuk mengisi perut. Menurut rakan Islamic Relief Somalia, ini bukanlah sayuran dan daun yang biasa mereka makan. Daun ini daun sama yang diragut keldai dan kambing! Sebagai manusia begitu hinanya aku rasa ketika itu. Aku yang sentiasa mengeluh mengenai makanan, aku yang selalu membazir, dan aku yang jarang bersyukur. Ketua misi, Tuan Zairul berpesan kepada kami, mereka inilah yang berpuasa sebelum Ramadan dan berpuasa selepas Ramadan. Mereka inilah yang berpuasa tanpa perlu tahu bila waktu berbuka dan sahur. Mereka sentiasa berpuasa. Allah, permudahkan kami untuk permudahkan mereka. Ampunkan kami. 😒 @ir_my
#islamicreliefmalaysia
#islamicreliefsomalia
#humanitarian
#TVAlhijrah
#BeritaAlhijrah

InsyaAllah pagi ini jam 8-10pg di @tvalhijrah114 πŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§ jumpa di kaca tv . #Repost @tvalhijrah114 (@get_repost)
・・・
Perkembangan kognitif adalah bahagian penting dalam pertumbuhan kanak-kanak. β€˜Kognitif’ merujuk kepada sesuatu yang membabitkan pemprosesan mental seperti persepsi, pembelajaran, daya ingatan, pertimbangan logik, membuat keputusan, penyelesaian masalah, perkembangan bahasa dan kreativiti.

Bersama kami dalam segmen bayi sihat esok dengan topik "Permainan Perkembangan Sihat" esok dalam @assalamualaikum.tvah
#SoaringOnAir
#RapatkanSaf
#TVAlhijrah
#Assalamualaikum

Layankan anak πŸ˜‡ #dreambigprincess #disneymalaysia #schoolholidays ❀️

Penyakit kanser dan penyakit penyakit kronik yg lain kini tidak mengenal siapa pun kita,di zaman moden ini walaupun bukan disebabkan faktor keturunan sekalipun tidak mustahil kita mungkin adalah salah seorang drpd nya. Pesan doc jaga pemakanan anak,stop bg anak makan makanan fast food,junk food,sweet sweet murahan (doc yg ckp) & yg seangkatan dengannya. Sgtlah terkesan melawat adik adik di wad pediatrik PPUKM ,moga Allah permudahkan segalanya,cepat baik cepat sembuh & cpt2 blk rumah Amin YRA❀️❀️❀️😭😭😭 #notetomyself #ppukm @giantmalaysia @tvalhijrah114

Beg chanel bwh mata don't care🀣 sebelum bersiaran wajib apply @shizukaofficial.my girlfriends' serum . Bahan bahan semulajadi tentunya byk khasiat,rutin farah @shizukaofficial.my girlfriends serum,moisturizer,sunblock(x apply pun xpa sbb dlm serum dah ada) then terus apply foundation,paling ketara masa ni nmpk hasil dia smooth je.. Alhamdulillah serasi dgn @shizukaofficial.my yeayyyyπŸ’ƒπŸ»

Lokasi lokasi utk pengagihan bubur lambuk hari ini & farah akan berada di wad pediatrik PPUKM cheras ptg ini dr jam 2ptg insyaAllah 😎 @tvalhijrah114

Panas terik-mendung-hujan selebatnya,Alhamdulillah yg penting seronok dpt jumpa org org Setiawangsaβ€οΈπŸ€— #tvalhijrah #buburlambuk #giantmalaysia

InsyaAllah hari ini,3ptg na..tp sebelum tu mailaa tonton farah & @therealfafau bersama @azidahmohamed pagi ini dlm Assalamualaikum 😍 @tvalhijrah byk topik menarik selain dpt mendengar @therealfafau bertaranum di hujung rancangan nntπŸ€— #Repost @ardiherman (@get_repost)
・・・
Wahai penduduk Setiawangsa!! Siapa nak Bubur Lambuk percuma jom ambil di FoodTruck @tvalhijrah114 dengan kerjasama @giantmalaysia ! Di mana? Of course lah Giant Setiawangsa. Jam berapa? Jam 3pm sampai bubur habis. Saya dan Farah AF2 aka Farah Breep Breep @farahdianaanuar dan petugas lain akan agihkan Bubur Lambuk kepada anda semua!! Jommmm!! Kalau kena dengan time-nya, malam esok anda akan muncul dalam Berita AlHijrah jam 8pm. InshaAllah!! #buburlambuk #tvalhijrah #giant #ramadanday04

Most Popular Instagram Hashtags