farahdianaanuar farahdianaanuar

1180 posts   84657 followers   389 followings

Farah Diana 

Happy birthday abahku @anuarali ❀ terima kasih sudi membantu & jd peneman dulu kini & selamanya wpun anak dah 2πŸ™Š semoga cepat sembuh & diberikan kesihatan yg baik serta dirahmati Allah SWT hendaknya,Amin YRA πŸ’‹πŸ˜ sakit sakit pun sempat buat snapchat πŸ€£πŸ™ƒ i❀u!

Thank you Julie πŸ˜‰ #horseriding #her1sttime @mya.johan πŸ’‹

Sebutir permata di Rumah Pengasih Warga Prihatin😘 baru berusia 18tahun,bercita cita ingin menjadi seorang doktor,berkhidmat sepenuh jiwa raganya di Rumah Pengasih Warga Prihatin,esok Farah & Azidah akan bersama Nurhani dan ayahandanya dlm @assalamualaikum.tvah di @tvalhijrah114 ,bagaimana agaknya calon persendirian SPM ini melalui rutin hariannya & kemudian berjaya dlm pembelajarannya,kalau nak tahu keputusan bahasa melayu nurhani,kita jumpa esok ok,jam 8-10pg πŸ€— insyaAllah🌹

Esok hari kedua farah bersama team @assalamualaikum.tvah ❀ insyaAllah jgn lupa esok 8-10pg hanya di @tvalhijrah114 πŸ€—. πŸ‘—by @adorar.dsgn πŸ’„by @fatin_umar

Her 1st movie πŸ€— Alhamdulillah well behaved,blh bwk lg πŸ’‹ #babymya @johan_johari

Kaki nak p mana Elsa oiii 🀣 sorang nak tgk adiwiraku,yg 1 team lg nk tgk king kong πŸ€— yg penting jodohhhhh ..kakak fauzana,adiwiraku best x? #sundayfunday

Salam Jumaat 'dari mata jatuh ke gigi jatuh ke hati ' shawl ni yg kataaa ☺️hehe. Shawl by @rouhescarf πŸ’

Terima kasih tuan rumah @sepol_ali & @marshamilan 😘 'laziaqna kota kinabalu' sedap!! Masterchef macaroni juga x dilupakan @shirataufaik bersama dayang dayang x berapa senandung @afiqahroshafiera @miszshana ❀ nak resepi ok!! X sempat nk selfie dgn semua sbb bwk Mya dia tour 1 rumahπŸ˜‚πŸ™ƒ

Kerana cucu,ku gagahkan jua dtg all the way from KL ❀ -kata tok mama & tok abahπŸ˜…
urm,perkara pertama yg terbayang di minda selepas melahirkan Elsa "mcmni rupanya mak aku lahirkan aku & 5 yg lain " 😭 melahirkan,mendidik,menyediakan itu ini,masak tak pyh ckpla,kalau subuh tak sempat tengahari akan blk dr tmpt kerja masak utk anak2 , Alhamdulillah she's my real supermom πŸ’ͺ🏼 syukur!! HAPPY BIRTHDAY MA , thanks for everything πŸ’‹ tak blh type panjang2,u know ur daughter rite,anak ke 3 plg ketegaq & simpan emosinya sdn bhd 😭😭😭 love u so much dunia akhirat!! Moga Allah merahmati,memberkati perjalanan mu & menerima segala amal ibadat serta kebaikan mu AMIN YRA❀❀❀ #happybirthdayZah #supermom #trueidol πŸ₯‡

Bersiap hari ni nak pergi kenduri,kenduri hari sabtuuuuu πŸ˜† #matronpunyakejaaaaa #confident πŸ™„ πŸ’„Dang Anum by @cantik.byemmasherrina πŸ’‹

Pinggang 29 ye bangggg πŸ™ƒπŸ€£ #majorthrowback #39to29 #harapannnn

Ada nurse tya pasaipa teriak,tunjuk video ni kt dia..dia kata ingat teriak psl anak πŸ˜… "bukan kak,saya tgk dia ni dr kecik lg kak" 🀣😍 #JCforever #his1stoscar #5decades #200films #myaisgettingbetter #Alhamdulillah ❀

Most Popular Instagram Hashtags