farahdhiya_fd farahdhiya_fd

6312 posts   302546 followers   387 followings

farahdhiya_fd  Singer / Actress / Tv Host ~ Twitter - Farahdhiya_Fd ~ Performance / Show / Booking enquiry - 019-5559788 - Pot / 014-6240232 - Lan

I'm not a coffee lover but this coffee here,ahh so sedapppppp!!!Terus jatuh cinta dgn coffee 🀀😍 Thanks for letting me try,im coming for more soon!!!Yg I minum ni rasa mcm vanilla,something like latte.Kepada peminat2 coffee please pergi cuba this coffee di @droffee.my di tropicana,or boleh follow this ig to know more.Ini bukan insta review ya sebab saya mmg tak buat,ini adalah insta ikhlas utk satu product yg sedap and berbaloi utk dicuba πŸ‘πŸ»πŸ˜

Like finally after donkey years Steve!Known this guy for nearly 20 years now!Catch up soon!

Aglio olio for lunch for a change #fdcooked #fdskitchen

Always good bumping into this one!! @chef_zam Tak kering gusi dibuatnya.Please cook for me soon Chef,teringin nak rasa!!!πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜˜

Lion hair for today 🦁

β€πŸ˜˜πŸ’‹ @eryshaemyra

My date for today,I've known her since she was 8 or 9,she is a very smart girl and pretty too @eryshaemyra She scored straight A's for Spm recently πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»So hari ni kita bawak dia jalan πŸ˜‰πŸ˜˜

Sambal paru,sayur air with telur rebus & telur masin ikan terubok goreng cili kering bawang,that's for lunch.Besok dapur tutup,one day rest for me πŸ˜‰ #fdcooked #fdskitchen

Time to torture myself πŸ˜… #gym

Bendi & Sambal belacan mangga pembuka selera 🀀 #fdcooked #fdskitchen

Teringin masak lemak sepat masin, tempe with belimbing buluh 🀀Salam Jumaat semua,masak apa tu?Saya masak simple je hari ni,nak goreng ayam lepas ni,telur dadar dan buat bendi rebus cicah sambal belacan goreng #fdcooked #fdskitchen

Ayam merah my style for dinner #fdcooked #fdskitchen

Most Popular Instagram Hashtags