[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

farahdhiya_fd farahdhiya_fd

7062 posts   345653 followers   406 followings

farahdhiya_fd  Malaysian / Singer / Actress / Tv Host ~ Twitter - Farahdhiya_Fd ~ Performance / Show / Booking enquiry - 019-5559788 - Pot / 014-6240232 - Lan

Last day utk teater ‘Bahara Emas’ Jumpa pukul 3pm dan 8.30pm nanti ye 😍 #baharaemas #tunfatimah

One with Tan Sri after last night's show. #baharaemas #sprm #tunfatimah

Today is the last day.Rugi kalau tak tengok.Contact @ctra_production for tickets! ❤️ #Repost @ctra_production (@get_repost)
・・・
Babak teater Bahara Emas yang menyayat hati. Apabila fitnah & rahsuah & gelap hati manusia berleluasa, bendahara Tun Mutahir & keluarganya dibunuh. Tinggal 2 persembahan lagi hari ini 3pm & 8.30pm sebelum kami melabuhkan tirai utk musim ini.

@rasdi_daud @jalaludinhassan @farahdhiya_fd
#BaharaEmas #CTRAProduction #SPRM

One with Anum.Lepas besok mesti akan rindu kene cubit dgn dia 🙄 Asal gelak je mesti tangan dia berjalan nak cubit org,habit ke apa tah macam mane tah 🙄😝😘❤️

Alhamdulillah for today.2 more days to go.Make up by @ferrykarisma 💕🌸 #baharaemas #tunfatimah

Last night’s show.Jumpa malam nanti #baharaemas

Last night’s show.Jumpa malam nanti #baharaemas

Last night’s show.Jumpa malam nanti #baharaemas

Bihun goreng #fdskitchen #fdcooked

Thank you for coming my Darlings,means a lot.Im in love with the flowers,thank you!! Love u both 😍❤️

Make up by @ferrykarisma for 'Bahara Emas' 🌹

Sebelum pergi kerja kita masak dulu utk ayah tersayang.Poor daddy, anak dia sorang ni sentiasa takde kat rumah sejak sebulan lebih ni,pukul 12 mlm je mesti dia text tanya "Adik dkt mane?Dah habis kerja?" Balik rumah sempat singgah bilik dia utk tanya dah makan ubat and to say goodnight. Basically that's my routine for the past one month plus.Next week kita jalan2 and pegi makan2 k Da,sikit lagi nak habis ❤️ #fdskitchen #fdcooked

Most Popular Instagram Hashtags