[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

farahatirahahmadzaki farahatirahahmadzaki

69 posts   165386 followers   397 followings

@فرح عطيرة  📸 Face of @hijabgaleria 📩Paid Review only🌱

Banyaknyaaaa warna baru Kurta @aiaz.co 😍😍
Tolong farah pilih🙏🏻🙏🏻 warna apa yang sesuai untuk dihadiahkan kat kawan Farah yang Nak gi umrah bulan 12 nanti ?

Ada insan yang memiliki semuanya, tapi tidak merasa bahagia.Dan ada insan yang hanya memiliki sedikit, tetapi merasai kehidupan yang sangat bahagia. Kuncinya adalah “Syukur”.
.Alhamdulillah🌱
.
Instant Shawl yang Farah pakai dari @hijabgaleria ✨ seronok pakai tudung ni taw sebab tak perlu iron! Terus pakai tak sampai 1 minit dan siap💯😘
.
📸 @mniphotography

Hidup ini jangan jadi seperti lilin. Sibuk suluh orang lain, diri sendiri terbakar. Umpama sibuk cakap pasal orang lain tapi diri sendiri berenang dalam lautan dosa.
.
Selamat Malam ✨

Apa snap gambar orang senyap2 ni 🙈 nasib baik @mniphotography ambil gambar cantik😆 .
.
Instant renda yang Farah pakai tu lawaaaa kan 😘 setakat ni hanya @hijabgaleria jual paling murah dan material kain yang 👍🏻👍🏻👍🏻💯

Terima Kasih @hijabchiffon bagi Farah tudung yang cantik dan mudah dibentuk ni💕 kalau korang grab @hijabchiffon confirm tak menyesal sebab sangat2 mudah dibentuk 😘
.
📸 @mniphotography

Hai☺️ apa khabar semua?
Sihat? Dan buat yang tidak berapa sihat semoga cepat sembuh😇
.
Tudung bawal zigzag yang Farah pakai tu dari @hijabgaleria 😘 tapi Farah pakai tu macam shawl gittu😆 boleh pakai macam2 kalau bidang 60 ni, semestinya labuh dan menutup aurat ♥️ harga mampu milik @hijabgaleria .
📸 @mniphotography

Ada yang tengah cari cardigan abaya yang lawa2 tak? .
Bolehla korang follow @aradelleboutique sebab @aradelleboutique ada jual cardigan yang lawa sangat dan material yang sangat berkualiti ! Farah suka sangat colour nii... thank you so much @aradelleboutique ❤️
.
📸 @mniphotography

AMEREA | INTIMATE WASH UNTUK CIK BUNGA
.
Sebagai wanita kita perlu rasa diri ini sangat berharga. Jadi perlulah pelihara dengan pengambilan produk yang berkualiti. Pencuci wanita ini ternyata memenuhi kesempurnaan seorang wanita.
.
Yes, wajib beli at least sebotol tau.
Sebab apa wajib? .
.
#AMEREA bersifat merawat. Merawat masalah bau Cik Bunga sepantas 10 saat sahaja.
Bukan diri sendiri je tergodaaaa Cik 👨 pun terikut tergoda bau #AMEREA. Mana tak? Sampai satu toilet bau Amerea. Tak perlu beli perfume khas Cik Bunga kalau boleh dapat Pembersih All in ONE mcm #AMEREA. Cukup lengkap. ‘ALL IN ONE’
.
____
Tak perlu takut untuk pakai Amerea kerana 💯 % original!
.
Remaja patut beli untuk merawat keputihan dan lain2 lagi😘
.

Harga Promo adalah terhad. Cepat dapatkan sekarang #AMEREA dgn harga super jimat
>>100ml
>>FREE postage 
____

Hubungi kami : +601110051920 (Admin HQ)
atau layari www.amereaherbals.my
____

Agent & Stokis Diperlukan Segera. 
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
.
Nak Cik Bunga Wangi? Jom LIKE page kami
>> @amereaherbals
>> @amereaherbals
>> @amereaherbals
.
📸 @mniphotography

Assalamualaikum semua😇 .
Petang2 ni buat apa ya?? .
Gegirls yang suka skirt kembang macam Farah ni bolehla usha @ten6shop 😘 .
.
📸 @mniphotography

Aku bukanlah sebaik yang kau sangkakan. Dan aku juga tidaklah sejahat yang kau fikirkan. Cuma Allah yang tutup aib kita.
.
Instant Gojes + Purdah dari @hijabgaleria 💕 .
📸 @mniphotography

Dulu kamu seksi,
Kamu dipandang penuh nafsu.
Sekarang kamu tutup aurat.
Kamu dipandang penuh kehormatan.
Itulah penghijrahan.
Teruslah istiqamah 😇
.
📸 @mniphotography

First time menoreh😂
.
Demi mencapai 5 markah Etika Profesional🧐

Most Popular Instagram Hashtags