farahatirahahmadzaki farahatirahahmadzaki

127 posts   214,111 followers   392 followings

@Thelittleslave  ๐Ÿ“ฉPaid Review only ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Ada rezeki nanti nak mai sini lagi .. rindu ๐Ÿ•Œ๐Ÿ•‹๐Ÿ˜”๐Ÿ’ž
.
Takda bezakan dengan muka sekarang? Ni time umur 17 , sekarang dah 19 tahun daa.. Alhamdulillah awet muda ๐Ÿคญ๐Ÿคฃ

@cshinehq ada SALES sekarang ni taw!!
.
Jom grab sekarang๐Ÿ˜

Jangan Pernah kecewa dengan Dugaan Dunia Kerana Setiap Dugaan itu untuk menguatkan iman dan hati kita ๐Ÿ˜Š, Stay Strong Allah always with you ๐Ÿ˜„
.
Selesa sangat baju yang farah pakai nie. Farah Recommend korang beli dekat @qamaroon.clo . Sesuai untuk bawak gi jalan jalan dan Design pun simple dan style ๐Ÿ˜˜

NAK CETAK BAJU MUSLIMAH YG BERKUALITI LAGI CANTIK DENGAN HARGA BERPATUTAN.โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
Sis nak bagitaw ni, sis ada buat cetak khas dkt baju muslimah utk adik2 yg masih tercari-cari xtaw kat mana nk order baju muslimah.. ๐Ÿ˜˜
.
.
โ€ผ๏ธOFFER NOW โ€ผ๏ธ
FREE POSTAGE untuk tempahan 10 helai keatas ๐Ÿ˜ฎ
Hanya sah sehingga 30 Jun 2018 SAHAJA
.
.
@cetak.baju.muslimah
@cetak.baju.muslimah
@cetak.baju.muslimah
.
.
โœ… Baju Kelas
โœ… Baju Best Friend BFF
โœ… Baju Geng
โœ… Baju Persatuan
โœ… Baju Kelab
โœ… Baju saje2 tempah nk pakai sedondon dgn kawan
โœ… Lain2 Sebab ๐Ÿ˜ฌ
.
.
.
Nak tempah sehelai je, sis boleh buat ke.?? ๐Ÿค”
๐Ÿ‘‰๐Ÿป boleh.. InsyaAllah sis boleh buat.. Minima order 1helai jer.. โ˜บ
.
.
Kalau nak tempah byk2 blh diskaun x.??
๐Ÿ‘‰๐Ÿปboleh.. InsyaAllah sis bagi diskaun + postage sis tanggung sekali.. xpayah bayar postage ๐Ÿ˜
.
.
Tapi....
โŒ xpandai nk buat design dlm komputer.??
โœ… xpe.. boleh bagi contoh lakaran insyaAllah sis tlg design ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Macam mana nk order.??
.
.
Boleh terus tekan link WhatsApp dkt bio
@cetak.baju.muslimah
@cetak.baju.muslimah
@cetak.baju.muslimah
.
.
Atau
.
.
WhatsApp sis dkt
.
.
018 2828 301
018 2828 301
018 2828 301
.
.
Jgn lupa follow ig @cetak.baju.muslimah utk promo terkini ye ๐Ÿ˜Š

Iโ€™m donning tudung bawal by @bidadarihouse ! The material is just love and awning diaaa.. Fuhh Farah tak iron punn , bukak je parcel terus pakai .. okay sangat kan?? ๐Ÿ˜
.
Thank you so much @bidadarihouse โœจ

Simple but nice ๐Ÿ˜
.
Thanks @aradelleboutique for baju kurung pahang โœจ
.
Lepas pakai raya , boleh pakai ke kelas pulak ๐Ÿ˜˜

Thank you so much @shsneakers1 , sempat jugak pagi tadi jogging ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธjogging di hari raya orang kate๐Ÿ˜
.
Selesa betoii pakai kasut dari @shsneakers1 ni... lawa pun lawa๐Ÿ˜˜

Loving my jubah modern Jumeirah dan Nawra Semi Instant from @nana_yasmeen ๐Ÿ’— ๐Ÿ˜

Dropship kalau meniaga #MMG sebotol dah untung RM10.
.
Kalau 5 botol, tak ke untung RM50.
.
Cari customer terdekat, sedara, adik beradik, cikgu-cikgu takpon jiran sebelah pon dah cukup.
.
Bagi tester terai sekali dua, orang boleh tertarik sebab khasiat dan kelebihan dia banyak sangad.
.
Kita yang berniaga pon macam takcaya ja tengok kelebihan yang super duper ohsem ๐Ÿ’•.
.
Dahla minyak kayu putih, pastu siap ada terapi bauan lavender lagiii. Memang melegakan kesakitan yang ada.
.
Ada aloe veraaa. Memang lembutttt kulit dibuatnya macam kanak-kanak umur 7 tahun kalau konsisten pakai.
.
Sejukkk dan beranginnn jaaa. .
Pastu minyak angin yang diformulasi jadi losyen nih, tak berminyak langsunggg, tak melekit dan belengas macam minyak urut lain. Dah boleh pegang benda lain.
.
Dia waterbased, serap teruih. Tak sampai 21 saat. Dah boleh rasa legaaaa. ๐Ÿ’•
.
Dah boleh rasa hepiiii. Yeayyy. Legaaa.๐Ÿ’•๐Ÿ˜‡
.
Korang teringin nak terai boleh whatapps akakcutes +6013484.2280 takpon dm je kat insta @nadzirahlutfi
@nadzirahlutfi
@nadzirahlutfi.
.
Kalau nak try tester MMG pon boleh dm terus
.
#MMG_Penang
#Dropship_Wanted

Pegang cermin selalu untuk lihat kesalahan diri sendiri,
.
Bukan pegang kanta pembesar untuk lihat kesalahan orang lain.
.
Perangai manusia pun salah satu ujian kita juga, banyakkan sabar okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป ๐Ÿ˜Š

Raya di KB Mall je tadi ๐Ÿ’ž
.
Alhamdulillah for every blessing โœจ
.
My girl friends ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ

Selagi boleh sabar sabarlah.
Selagi boleh diam diamlah.
Selagi boleh tahan tahanlah.
Semua dugaan dari Allah.
Allah tahu apa yang kita rasa.

Most Popular Instagram Hashtags