fara_i7 fara_i7

451 posts   40,262 followers   100 followings

  I hate getting flashbacks from things i dont want to remember.....

Mentang2 lama xactive acc i, n i diammmmm je kan psl fake2 acc ni sbb seriously mmg i malas nak layann n ambek port nk meroyan ke apa!!!! Tp dia ni makin melampau2 kacau laki org. Ok here just to clear up my name, sape2 yg laki dia kene kacau ngan acc ni mmg sama skli tkde kene mengena ngan i k. Dri dlu lg dia ni mmg suke kacau laki org n the best part is some of the guys boleh MELAYAN bodohnya! Patuuu si gf yg dm maki2 fara. Byk kali sgt da!! Ni latest one kacau org nak kawen daaa nsb baik @zack_zainefer taw dia ni fake! #justtoclearingupmynames #faratakkacaulakiorg #hahahaha #faratoobusynaklayansmuani 😘😘😘

Yesterday😍😘

❀

πŸ’–

πŸ˜ŠπŸ‘‘

The only person i feel comfortable to talk to right now hahaahaha #qualitytimespent

Restoran mamak plg sedap kt spore β€ΌοΈπŸ˜± tp lupa nama kdai apeπŸ˜‚πŸ˜‚

🀑

Singapore bound wit bff😘 @azizahabubakar_

Hahahahaaha cute!! πŸ˜‚πŸ€£ right after this video he said kakak jum kahwin!! adoiii matiiiii lahnak 😝 proposed gune bunga cincin pun boleyyyyyyy😝 #cincintanda πŸ˜…

😍😍😍😍😍😍 #layankanjela #mcm2pose #kakakpening

They made my dayπŸ€£πŸ˜…πŸ˜˜β€οΈ #kedahrelatives #mamasideoffamily #teamrayajohor #teamrayamuo

Most Popular Instagram Hashtags