[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fantaxfanti fantaxfanti

23096 posts   26187 followers   76 followings

FacchaXFacchi  F A T T A H 🌹F A Z U R A 🌸 W A N I T A T E R I N D A H 🌸 🌸H E R O S E O R A N G C I N D E R E L L A 🌸❤️facchaXfacchi❤️

http://www.gempak.com/anugerah-meletop-era

RepostBy @ninik_ila: "Morning happy Monday, fattahaminz 😍😍#fhotoshoot #klspecialforce #cakapyangbaikbaik #doaygbaikbaik igs @fattahaminz" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @my.charmander: "Jeng... jeng.. jeng...
Rasanya semua dh x zabar for #KLSpecialForce kn 😎
Repost @fattahaminz" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @imani.imtiyaz: "Regrann from @budiey - Ucapan terima kasih @missfazura buat semua peminat #fattzura yang datang menyokong Showcase Fattah Amin Pada 17 dan 18 Februari lalu. - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fattzura.20l7: "Hehe masa ni masih shooting HSC kannn..ehe.
.
Regrann from @crunchyraihans - ALMOND LONDON !
.
Raya tahun lepas, cookies ni antara cookies yang mendapat permintaan yg tinggi. Tahun ni kita repeat lagi k? 😉
.
Thank you kak faz @missfazura beli cookies ni. Masa ni belum jadi kak ipar lagi. 🙈
.
Photo credit @_msg.co" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @itsallaboutfa_: "BY ANGELIN YEOH
PHOTOS BY THE STAR/ZAMIR MAHADI

What’s next for director Syafiq Yusof after his RM18mil hit Abang Long Fadil 2?

Well, there’s the upcoming action movie KL Special Force, due March 8. The 25-year-old filmmaker described KL Special Force as a homage to the Malaysian police movie genre made famous by his father, producer Datuk Yusof Haslam. “I think KL Special Force as my take on Gerak Khas. Instead of making another movie based on the TV show, I thought I’d do something completely different. My approach is something more serious and darker,” he said during an interview in Kuala Lumpur.

KL Special Force stars Datuk Rosyam Nor and Fattah Amin as members of an elite police force on a mission to take down a ruthless bank robbery gang led by Asyraff (played by Syafiq’s brother Syamsul Yusof).
.
#FattahAmin
#KLSpecialForce
.
Full Story -> https://www.star2.com/entertainment/2018/02/19/what-to-expect-from-director-syafiq-yusof-after-abang-long-fadil-2/" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @pipicomel: "Sapa Takleh move on lagi dari surprise smlm? Kita geng! Hahaahhhaha 🤣🤣🤣🤣💃😋😋Regrann from @budiey - Madu tumpah di Stalkers Cafe versi panjang sikit. Nak tengok lebih-lebih boleh tengok kat Youtube Budiey.com: www.youtube.com/budiey27 - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

So comel DCW.. .
RepostBy @imani.imtiyaz: "Tak sabar nak g eh...smpi awal seminggu.heeheh
.
.
Regrann from @fatt.faz - So cute la you dato...terhibur kami semua ni... 😍😅❤
.
.
Repost from @_chefwan58
.
I was getting all dressed up for Fazura/ Fattah wedding mlm ni at the Mandarin Oriental.
5 mins ago i whatsapp M.O Food and Beverage Director if we could perhaps meet for coffee earlier to discuss afew things.
He said our Ball room is empty CW tonight!
Unless u are going to another hotel.
I looked at the invite baru sedar its next Sunday!
Adoi nasib tak pergi tadi jika tidak i look like a fool or dressed up in my Baju Melayu nak pi makan free lagi.
Patut la pagi2 dah told all my cucu hari ini tok dah gantung kuali tau!
Jika tidak dah mcm Lebai Malang balik Cyber balik kan.
🤣🤣🤣🤣
Eeee next week must make sure kasut ada kat pintu siap2 la takut pakai seliper pulak lagi to the wedding kan!
A bit of early dimentia symptom kot!🤣 - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @my.charmander: "Alvin nyanyi despacito?
#FattahAminIntimateShowcase" (via #InstaRepost @AppsKottage)

#Repost from @fattfazzyzone by @multisave_app
•••
I need @fattahaminz komen too #meminta 😍Regrann from @bobofahad - Melihat tingkah laku keduanya di laman sosial dan di depan mata, ternyata pasangan romantis ini sedang mendakap bahagia.

Benarlah kata orang tua2, bercinta selepas berkahwin lebih manis dan indah. Tiga bulan selepas mendirikan rumah tangga, Fazura mengakui semakin mengenali diri Fattah dan mendedahkan, suaminya itu banyak membawa perubahan dalam kehidupannya ❤️😊 Butiran kisah pasangan paling berkuasa dan stylo ini ada di dalam akhbar BH hari ini.

#fattzura #bh #hip #myarticle #entertainment #nurfazura #fattahamin #love - #regrann

#Repost from @fattfazzyzone by @multisave_app
•••
I need @fattahaminz komen too #meminta 😍Regrann from @bobofahad - Melihat tingkah laku keduanya di laman sosial dan di depan mata, ternyata pasangan romantis ini sedang mendakap bahagia.

Benarlah kata orang tua2, bercinta selepas berkahwin lebih manis dan indah. Tiga bulan selepas mendirikan rumah tangga, Fazura mengakui semakin mengenali diri Fattah dan mendedahkan, suaminya itu banyak membawa perubahan dalam kehidupannya ❤️😊 Butiran kisah pasangan paling berkuasa dan stylo ini ada di dalam akhbar BH hari ini.

#fattzura #bh #hip #myarticle #entertainment #nurfazura #fattahamin #love - #regrann

RepostBy @pipicomel: "Sapa Takleh move on lagi dari surprise smlm? Kita geng! Hahaahhhaha 🤣🤣🤣🤣💃😋😋Regrann from @budiey - Madu tumpah di Stalkers Cafe versi panjang sikit. Nak tengok lebih-lebih boleh tengok kat Youtube Budiey.com: www.youtube.com/budiey27 - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fattahaminz: "GRAND LAUNCHING MRP INTERNATIONAL SDN BHD |16.2.2018 | Seri Pacific KL |@mrpdietbyfattahamin_hq" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @my.charmander: "Lagu nasi lemak ibu stalkers cafe yg di ilhamkn secara impromptu sebaik sahaja ketibaan ibu di showcase...
Mel nie mmg sgt2 bbakat kn...
#FattahAminIntimateShowcase" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @my.charmander: "Kenangan terindah by samsamson🤣
Jgn la gelakkan dia... dia kn pelat 🤣🤣🤣
Btw nie lagu fav ehem... ehem...
Baby pus yg bgtau smalam 😶🙈
#FattahAminIntimateShowcase" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @my.charmander: "Hahahahhahaha...
Nakal bam tah g sakat alvin...
Tp alvin sporting jer layan 🤣🤣🤣
Btw baby pus bkawan je k ngan ehem... ehem... ehem... 🤔
#yeke #FattahAminIntimateShowcase" (via #InstaRepost @AppsKottage)

.
INTIMATE SHOWCASE BY FATTAH AMIN&FRIENDS
VENUE: E'SPACE STALKERS CAFE
DATE : 18 February 2018
.
#FattahAminIntimateShowcase #FattahAminandFriends #bestcafeintown #KotaDamansara #SunwayGiza #StalkersCafebyFattahAmin #StalkersCafeEspace
#fasf

.
INTIMATE SHOWCASE BY FATTAH AMIN&FRIENDS
VENUE: E'SPACE STALKERS CAFE
DATE : 18 February 2018
.
#FattahAminIntimateShowcase #FattahAminandFriends #bestcafeintown #KotaDamansara #SunwayGiza #StalkersCafebyFattahAmin #StalkersCafeEspace
#fasf

.
INTIMATE SHOWCASE BY FATTAH AMIN&FRIENDS
VENUE: E'SPACE STALKERS CAFE
DATE : 18 February 2018
.
#FattahAminIntimateShowcase #FattahAminandFriends #bestcafeintown #KotaDamansara #SunwayGiza #StalkersCafebyFattahAmin #StalkersCafeEspace
#fasf

.
INTIMATE SHOWCASE BY FATTAH AMIN&FRIENDS
VENUE: E'SPACE STALKERS CAFE
DATE : 18 February 2018
.
#FattahAminIntimateShowcase #FattahAminandFriends #bestcafeintown #KotaDamansara #SunwayGiza #StalkersCafebyFattahAmin #StalkersCafeEspace
#fasf

.
INTIMATE SHOWCASE BY FATTAH AMIN&FRIENDS
VENUE: E'SPACE STALKERS CAFE
DATE : 18 February 2018
.
#FattahAminIntimateShowcase #FattahAminandFriends #bestcafeintown #KotaDamansara #SunwayGiza #StalkersCafebyFattahAmin #StalkersCafeEspace
#fasf

RepostBy @fattahaminzteam__: "12 sayang kamu selalu rasa rasa mahu bertemu denganmu 💞 .

#FattahAminandFriends
#FattahAminIntimateShowcase
#StalkersCafe
Igs @budiey" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Most Popular Instagram Hashtags